• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

meltemcim bu rukiye nergisin mustafasının amcasının oğlunun karısı ama mustafyı çok sevıyormuş yanı(ne anlamda oldugu meçhul) hatta askerdeyken mustafaya 5 sayfa mektup yazmış şimdide mustafaya diyormuşki sen ben kocam mustafanın ablası mustafaya sen gelince hepbirlikte tatile gidelim diyormuş nergis te buna dellenio..tabiki bizde..

ben baktım kız öle düşündüğümüz gibi deil be satılyolarmış telefonları

ay kızlar bişe dicem ya siz dik oturup dik mi yürürsünüz?

meltemcim bu rukiye nergisin mustafasının amcasının oğlunun karısı ama mustafyı çok sevıyormuş yanı(ne anlamda oldugu meçhul) hatta askerdeyken mustafaya 5 sayfa mektup yazmış şimdide mustafaya diyormuşki sen ben kocam mustafanın ablası mustafaya sen gelince hepbirlikte tatile gidelim diyormuş nergis te buna dellenio..tabiki bizde..

şaka mı bu be :oklava:
hadi sadec tatilden ibaret olsa belki yanlış anlamayız hani askerden geldi diye iyi niyetli bi çeşit kutlama gibi
ama mektup ne demek ya :oklava: sevdiği varken ne demek başkasının mektup yazması :oklava: hele ki bide 5 sayfaysa:oklava: valla dellendim nergisim adresi ver biz parçalarız bu kızı kötükedihüso

ben baktım kız öle düşündüğümüz gibi deil be satılyolarmış telefonları

ay kızlar bişe dicem ya siz dik oturup dik mi yürürsünüz?

boşverin böyle işleri şekerler. bu kadar da saygısızlık olur sevdiğimize. hem de herşeyi bilmemek bazen iyidir, yüksek ökçeler kitabındaki gibi yerimseniben

ya ben dik yürürüm, çoğu zaman dışarıda bi yerde otururken dik otururum ama evde bazen yamuk yumul otururken buluyorum kendimi :utangac:
neden sordun şekerim

boşverin böyle işleri şekerler. bu kadar da saygısızlık olur sevdiğimize. hem de herşeyi bilmemek bazen iyidir, yüksek ökçeler kitabındaki gibi yerimseniben

ya ben dik yürürüm, çoğu zaman dışarıda bi yerde otururken dik otururum ama evde bazen yamuk yumul otururken buluyorum kendimi :utangac:
neden sordun şekerim

ya dik duramadığımı farkettim üst kısım biraz fazla diye dik duramıyorum:utangac:

sinirlerim bozuldu da ondan sordun kuzum

dik duramıyorum çünkü üst traf sağolsun çok öne çıkıyo ölee işte eoturuken tamamda yürürken..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya dik duramadığımı farkettim üst kısım biraz fazla diye dik duramıyorum:utangac:

sinirlerim bozuldu da ondan sordun kuzum

ne yapıyosun kuzum yazıp yazıp siliyosun sırnaşık şey

üst tarafın fazlalığı yamuk mu oturtuyo anlamadım alakayı
bende fazla olmadığından anlayamıyorum kaydirigubbakcemile3

seni çok özledim sevgilim. yüreğinden öpüyorum...

şafak 5... her nekadarda bugün aradığımda sana ulaşamayıp kızssamda seviyorum lan seni :oklava:

fırçada atarım herşeyde atarım.. telefona bakan adamın anlayışına bak yaaa :oklava: insanın beklentileriyle oynuyorlar resmen.... : ''nöbetten 11:40 geçe çıkıcak. eminim'' diyor arıyorum başkası çıkıyor '' yok daha önceden çıktı uyuyor şimdi çok yorgunmuş '' diyor :oklava: ayy saat 12 ye kadar bekledim ya sokakta... insaf vallahi. sinirden ağlaya ağlaya geldim eve ...

Son düzenleme:
seni çok özledim sevgilim. yüreğinden öpüyorum...

şafak 5... her nekadarda bugün aradığımda sana ulaşamayıp kızssamda seviyorum lan seni :oklava:

ya canım siz izinsiz yapmışsınız sanırım askerliği, hem de dağıtımdan sonra hiç görmeyerek :1shok: yanlış mı anlamışım bilmiyorum ama maşallah nasıl dayandınız ya :çok üzgünüm:

ağlarım tabi neden ağlamayayım. bekliyorum, kesin birşeymiş gibi konuşup aldatıyorlar sonra hığğ mığğğ :oklava: ayy sinirlerim gerildi. zaten az kaldı diye bedenen değil ruhen telaşlıyım, heyacanlıyım, biryandan korkuyorum... offf allahım yarabbim sen bu içimdeki sıkıntıyı atıver :(... anlamadımki, mutlumuyum korkuyor muyum.. kalbim sanki sürekli diskotekte oyun havası çalıyorda yerinde durmuyor... :uhm: dayan özlem dayan.... offf :a015:

Son düzenleme:
ya canım siz izinsiz yapmışsınız sanırım askerliği, hem de dağıtımdan sonra hiç görmeyerek :1shok: yanlış mı anlamışım bilmiyorum ama maşallah nasıl dayandınız ya :çok üzgünüm:

evet canım izin kullanmak istedi ama sonanda izni iptal oldu ikimizde yıkıldık.. bende anlamadım nasıl dayanabildik...CADIARZU hayat galiba bazen yapamadığın şeyleride yapabiliyorsun a.s.

İster kırılıp dökülelim
İster yok olup dirilelim
Sevişmeden uyumayalım
Anlaşmadan ölmeyelim..

bu şarkıyı çok dinliyorum bu ara :asigim:
ömrümüz boyunca böyle olsuunn :asigim:

evet canım izin kullanmak istedi ama sonanda izni iptal oldu ikimizde yıkıldık.. bende anlamadım nasıl dayanabildik...CADIARZU hayat galiba bazen yapamadığın şeyleride yapabiliyorsun a.s.

evet şimdi desen dayanamam derim ama başa gelen çekilirmiş ya öyle olmak zorunda oluyor galiba..
neyse ki çok şükür atlatmışsınız bunu da :1hug:

özlem ne oldu kuşum ya son 6 gün artık sorun deme geldiğinde çıkar acısını hem sen neden

sokakta beklion yaw ay kafam karıştı

Back
X