Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 mayıs gecesi ordayım anlatırım cicimm :asigim:
ben de aşkım demedim hiç :))))
ne diyon şekerim?
adamın merak edeceği bişeyler olsun yahu
kızlara katılıyorum ileride çok boğar seni, gerçi seninde ondan farkın yokmuş ya fisfisfis
ayrıca sizin ilişkide bütün ipler onun elinde gibi geldi hiç tasvip etmiyorum yani kötükedihüso
sen demi demiyon kızzzkaydirigubbakcemile3
hiçöi bişey demiyon yoksa sadece aşkımmı demiyo başka bişeyler söyluyonmu ? kaydirigubbakcemile2
niye demiyon kız delimi nedelikafadulden insan kocası olacak adama nedemezmi:) ne yapıyon yoksa ismi ilemi hitap ediyon yoksa yıne canım felan diyonmu![]()
bana çok güveniyolar şekerim izin alabiliyorum :)))))))
hee cnm :) aşkım kelimesi çok vıcık vıcık geliyo :))
canım çok derim
bitanem derim :)
ahh bu guven yokmu guven banada çok guvenıyorlar amaböyle yapmak çok zoruma gidiyorda işte valla çocogum olursa heleki kız olursa nereye giderse peşinden giderim heralde:)
askerdeyken hep şımarık moddayım ben o yüzden hep böceğim diyorum o da çiçeğim diyor hoşuma gidiyor :asigim:
normalde hayatım deriz. ama kızgınsam ismiyle hitap ederimklava:
aşkımı ve canımı hiç kullanmadık yanim
askerdeyken hep şımarık moddayım ben o yüzden hep böceğim diyorum o da çiçeğim diyor hoşuma gidiyor :asigim:
normalde hayatım deriz. ama kızgınsam ismiyle hitap ederimklava:
aşkımı ve canımı hiç kullanmadık yanim
cicim bende okula gitsem bende çıkarım blki ama işte
ay ama çok güzel olur cidden:asigim:
aynen valla cnm yaaa hiç güvenmiyorum kimseye bu yüzden :)
herkeste yalan arıyorum
hele ki çocuum olsun o zmn görüntülü tlf çıkar :) dk başı arar bakarım nerde diye :)))
yazık benm kızıma :ecrin_bebek:
insan kendini kötü hissediyo tabiii ben de istemezdm ylan sölemeyi.............
ama gerçegini sölesem olmaz ki........
kız aman nazar fln değmesin he gidemem sonra bişi mişi çıkar
üzülürüm okdr hayal kurunca..
aynen yaaa oyusden kız çocuk pek istemıyorum olursada artık hayırlısı diyorumsırnaşık şey bizden beter olmasınlarda aman allah korusun:bbo:
kız allah korusun maşallah diyim aman yok yok gidersin kuzucum neden gidemicenŞeniz