• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

hee 2 iymiş:) hadi bakalım aslında aranızda en deli cesareti olan benım dir de işte sonradan çok tırsıyom:) gerçi yapacagımdan da geri kalmıyom ehehhehe:) aslında ben ailemden farklı şehirde yasadıgım için en rahat benımdir belki ama sakarya ya gizli gittiğimde sevgilim görmeye ozaman çok korkuyom biri görucek diye :))

adamın merak edeceği bişeyler olsun yahu
kızlara katılıyorum ileride çok boğar seni, gerçi seninde ondan farkın yokmuş ya fisfisfis
ayrıca sizin ilişkide bütün ipler onun elinde gibi geldi hiç tasvip etmiyorum yani kötükedihüso

ay canım boğar derken sonuçta dışarı çıkçaksam haber veriyorum

ondanda bekliyorum bu kadar yani karantinada değiliz kuşum:asigim:

yani ilşkide onun elinde değil aslında o ne kadarsa bende az değilim denge var

arada rahatım ve mutluyum no problem:1rolleyes::1hug:

ahh bu guven yokmu guven banada çok guvenıyorlar ama :( böyle yapmak çok zoruma gidiyorda işte valla çocogum olursa heleki kız olursa nereye giderse peşinden giderim heralde:)

niye demiyon kız delimi nedelikafadulden insan kocası olacak adama nedemezmi:) ne yapıyon yoksa ismi ilemi hitap ediyon yoksa yıne canım felan diyonmukaydirigubbakcemile4

askerdeyken hep şımarık moddayım ben o yüzden hep böceğim diyorum o da çiçeğim diyor hoşuma gidiyor :asigim:
normalde hayatım deriz. ama kızgınsam ismiyle hitap ederim :oklava:
aşkımı ve canımı hiç kullanmadık yanim

hee cnm :) aşkım kelimesi çok vıcık vıcık geliyo :))
canım çok derim
bitanem derim :)

heee iyi barikaydirigubbakcemile2
benım bı evli arkadsım var benımle yasın 2 tane çocugu var-tatlicadiarzu-
buyuk çocugunu aşkım diye sevıyo ama kocasına söyleyemıyokaydirigubbakcemile3 sadece binde bir canım diyormuş okadar

ben benımkine demesem hemen alınır bi sorunmu var derhihoyyyt

ahh bu guven yokmu guven banada çok guvenıyorlar ama :( böyle yapmak çok zoruma gidiyorda işte valla çocogum olursa heleki kız olursa nereye giderse peşinden giderim heralde:)

aynen valla cnm yaaa hiç güvenmiyorum kimseye bu yüzden :)
herkeste yalan arıyorum
hele ki çocuum olsun o zmn görüntülü tlf çıkar :) dk başı arar bakarım nerde diye :)))
yazık benm kızıma :ecrin_bebek:
insan kendini kötü hissediyo tabiii ben de istemezdm ylan sölemeyi.............
ama gerçegini sölesem olmaz ki........

askerdeyken hep şımarık moddayım ben o yüzden hep böceğim diyorum o da çiçeğim diyor hoşuma gidiyor :asigim:

heee söyleyin ayol ne var bundagamyoncuiremsu
bende benımkine kızınca ismi ile hitap ediyom çok aşırı sinirliysem gözum dönmüşse artık oda bana ismimle hitap etmmeee diye bagarırkaydirigubbakcemile3

hiç demediniz hımmm şaşırdım:delphin:
ben demem de o çok der aşkım diye.ona yakışıyo beee delikafadulden

aynen valla cnm yaaa hiç güvenmiyorum kimseye bu yüzden :)
herkeste yalan arıyorum
hele ki çocuum olsun o zmn görüntülü tlf çıkar :) dk başı arar bakarım nerde diye :)))
yazık benm kızıma :ecrin_bebek:
insan kendini kötü hissediyo tabiii ben de istemezdm ylan sölemeyi.............
ama gerçegini sölesem olmaz ki........

aynen yaaa oyusden kız çocuk pek istemıyorum olursada artık hayırlısı diyorumsırnaşık şey bizden beter olmasınlarda aman allah korusun:bbo:

ay bu hitap mesele olmuştu bizde :)
ben hiç demiyodum bşi önceden
o da alınıyodu niye sölemiyon diye gamyoncuiremsu

aynen yaaa oyusden kız çocuk pek istemıyorum olursada artık hayırlısı diyorumsırnaşık şey bizden beter olmasınlarda aman allah korusun:bbo:

hayırlısı şekerim ya ben kız istiyorum öncelikle :)
bizim gibi olsa öpüp başımıza koymamız lazım
masumca bizimki bee........
Allah beterinden saklasın

kız allah korusun maşallah diyim aman yok yok gidersin kuzucum neden gidemicenŞeniz

yakalanırım fln :) ist büyük şehir Allahtan :)
bi sorun çıkmaz inşşşşşş:delphin:

Back
X