• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Ayyh Mervecim geri al o zaman kilo yaaaaaaa a.s

Çok güzeldi o manken gibin pozun falan...maşallah...mannak mısın neyine rejim yaptın ? zaten stressten kilo alamıyoz topikçek...:gitme:

Cansum sen de bizdensin yaaaaaa...vereliniortak

Benim de 51 kilo almış halim.
Uzun yıllar 48.5 idim. 49 bile olamadım baya. :a015:

doktora gittim, ileri derece kansızlık çıtkı, demirim yokmuş nerdeyse, doktor nası yaşıyon böle didi, hap verdi, 6 ay demir hapı içtim de 51 oldum ama 55 e ulaşamıyorum kafayı yicem. (artık zaten bi yemediğim kafam kaldı :roflol:)

Heyaa doğru söledin nisanım o zaman tamm yaşımı gösteriyodum valla taş gibi hatundum ama rejim yaptımm =((

Cunku adem cok zayıff boyuda öyle cok uzun olmadıgı ıcın :S:S Benımde cılızz cılız olmam lazım :S:S:S Yoksa ben cok memnumdumm o halımdenn ..Böylede cok cırkın oldum :S:S: kucuk gösterıyorum :S sexılık felan kalmadı anacım yaa :D

Bıraz rejım yaptım bıraz asker stresı derkenn :S:S 49 dum qecenlerde... Aldım suan 51 52
Ama ben yesem alırım qene ...:D:D:D Ben yemıyorum balım her daimm rejım modundayım:D:D: Sız yıyosunuz alamıyosunuz :D:D
Ben bı yersem durmam valla :D:D
lülülülülülü

Ben ılk kez böle zayıf oluyorum valla :D:D Balık etliydım eskıdenn :D:D
Benımde bı huyum var 4 5 öğün yememde :D:D
1 kahvaltımı sıkı yaparım bıde aksam yemegını sıkı yıyorum hıc acıkmıyorumm :D kıloları alıyorum :D

Ademde cansununkı kı gıbı kalıplı olsaa süper olurduu =( Ben öyle istiyodum bahtıma cılız cıktı :D
O zaman hıc kılo derdım olmazdı =(( Taş gbi hatun olurdum :D

Son düzenleme:
Heyaa doğru söledin nisanım o zaman tamm yaşımı gösteriyodum valla taş gibi hatundum ama rejim yaptımm =((

Cunku adem cok zayıff boyuda öyle cok uzun olmadıgı ıcın :S:S Benımde cılızz cılız olmam lazım :S:S:S Yoksa ben cok memnumdumm o halımdenn ..Böylede cok cırkın oldum :S:S: kucuk gösterıyorum :S sexılık felan kalmadı anacım yaa :D

Bıraz rejım yaptım bıraz asker stresı derkenn :S:S 49 dum qecenlerde... Aldım suan 51 52
Ama ben yesem alırım qene ...:D:D:D Ben yemıyorum balım her daimm rejım modundayım:D:D: Sız yıyosunuz alamıyosunuz :D:D
Ben bı yersem durmam valla :D:D
lülülülülülü

Ben ılk kez böle zayıf oluyorum valla :D:D Balık etliydım eskıdenn :D:D
Benımde bı huyum var 4 5 öğün yememde :D:D
1 kahvaltımı sıkı yaparım bıde aksam yemegını sıkı yıyorum hıc acıkmıyorumm :D kıloları alıyorum :D

Ademde cansununkı kı gıbı kalıplı olsaa süper olurduu =( Ben öyle istiyodum bahtıma cılız cıktı :D
O zaman hıc kılo derdım olmazdı =(( Taş gbi hatun olurdum :D

Hey Allam deli bu kız yaaaaaa -tatlicadiarzu- Şeniz
YAvrum Adem askerden gelince azcık spor neyin yapar, besin desteği alır, amino asit falan, vücut yapar biraz, irileşir bölece...

Sen de 55 ol biraz ele gel be yavrum ne o öle :roflol:

Zaten erkek aynı boyda olsanız bile kadının yanında daha yapılıymış gibi duruyor vücutlu olunca...a.s

Gerçi benimki maşallah mankenus gibin, 1.90 boy, 78 kilo :asigim: Manken valla insan azmanı diyorum kendisine, yanında ben bile küççük kalıyom
:jeyyar: :utangac: :asigim:

Hey Allam deli bu kız yaaaaaa -tatlicadiarzu- Şeniz
YAvrum Adem askerden gelince azcık spor neyin yapar, besin desteği alır, amino asit falan, vücut yapar biraz, irileşir bölece...

Sen de 55 ol biraz ele gel be yavrum ne o öle :roflol:

Zaten erkek aynı boyda olsanız bile kadının yanında daha yapılıymış gibi duruyor vücutlu olunca...a.s

Gerçi benimki maşallah mankenus gibin, 1.90 boy, 78 kilo :asigim: Manken valla insan azmanı diyorum kendisine, yanında ben bile küççük kalıyom
:jeyyar: :utangac: :asigim:

Ohh seninki hakketenn mankenn gibinn vallaa:D:D Ahh bana denk qelmedı ölesii :D:D
Ademde büyür ablasıı küçük daha :D:D:D 88li benım prensımm :D:D:D

Onlıne oluncaa resim koycam okişşş :D

buu arada annemden ne öğrendim :1shok:
annem bnm emekli çalışıyordu... o ara çeyiz yaptı bize ama yaş farkı demedi ne aldıysa 2 şer ttane aldı ablamla bana...

çatal kaşık takımı
yemek takımı
tencere setleriiiii
bornozlar
haman takımalrı
2 tane nevresim
geceliklerrr
havlularr

şuyanda aklıma gelmeyen birçok şeyyy inanamadım kaldım :1shok: ahaa böle :1shok:

çatıdaaa koca çeyiz sandığı var ablamla bana ayrı ayrı :roflol:
anneme diyorum hemen evlenesim geliyooo tutmayın beniii diyee
annem diyooo başkasına vercem:sm_cool:

hoş buldum mervemmmm

bn odama girin yatağımı ufak dokunun uyanırım öle yapım var

hastaydım ya bikaç gündür sabah annem oturdu 9 buçukta direk kalktım annemin kucağına yattım
annem diyoo 'hemende sırnaştın'' diyip saırldı odaa komikti ama :sm_cool:
sonrada evlendirmicem senii diyo :1shok:

ben annemi severkenn sıkıyorum her yanınıı acııyoo yaaa yapmaa lüğtfen diyip kaçıyo :sm_cool:

selam kızlarrrrrrrrr kim var bakimmm hamarat kızınız iş başındaydıı yine buyrunnn a.s.

1020962.jpg

Cicim naptın sen öle yau çok şeker görükiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:

Ben de ıncirlideydim, kuzen doğum yaptı ikiz, ama kuveze aldılar uzaktan görebildim...Çok tatlılar yaa...:nazar:

Sonra da annemle Kervan'a girdik, ıyyhhh çok ağır mobilyalar örtüler falan ben hiç sevmem...Ama annem nevresim aldı bitane bana :)) :roflol:

Ablamın derdi yeni bitti, kadın çeyize doymuyor, Gizoşunki gibin
:roflol:

Back
X