• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm o zaman azcuk daha açık konuşayım bu her askere gitmeden önce oluyor diye bişi yok ama benimkinde şu şehit olma geliyodu aklına:olmaz: bu yüzden saçmalardı :umursamaz:

ya da durduk yere hep aşkımız devam edicek demig ibisine saçma sorular gelirdi....:akannehir:

5 dk iyi olup 10 dk kavga ettiğimiz günlerde oldu....

amaaa güzell yanıdaa vardı benim için :roflol: daha fazlaa aşkını dile getirmeye başladı :kedi: :asigim:

tekrar diyorum bu herkeste her asker e gitmeden önce oluyo diye bişi yok o kişinin düşüncelerinede bağlıı
ama bu askerlik konu olunca hep bencee eşinee günler cabuk geççek birbiirimize olan aşkımzla vs. gibi laflarlaa hepp aşkla gülümsemesinii sağla derim :jeyyar: :kedi: opuyorumnanaktan
muhtemelen eşimde de olucak bu sıkıntılar:gitme: ama büyümeden atlatırız inşallah:kedi:elimden gelidğince fedakarlık yapıcamturkbayragi

hb canımcımm ei dielim ei olalım :delphin:
bırakamıorum valla gizoşum heleki şu zor günlerde nassı bırakam :çok üzgünüm:

cnm bnmmm:teselli:
yapmaa böyleeee
eşin bu kadar üzüldüğünü inan yüreğinde hissediyordurr onun için daha mutlu olmaya çalış gelceğinceki güzel günlerinizi hayal et düşleee....

onada bunları anlat...

biticek :gitme:
bitmeliiiii:sinifsinif:
geldikleri günnn o kadar mutlu olucaz kii inan bu anları unutcazzzz :turkbayragi:
Bİticek Allahın izniyle , şu lanet olası terör olmasa yüreğim daha ferah olacak ama

evet kıslarrr yaa karamsarlık yokkk hepimiz kavuşucaz inşallah o günlerin hayaliyle beklioruz ...
yeterki sevdiklerimiz ii olsunn sağlıklı olsunda gerisi hikaye...
Aylardır hiç olmadığım kadar sabırlı ve pozitiftim ama artık takatim kalmadı
rabbim tüm askerlerimizi korusun:Saruboceq: hayırlısıyla eşlerine,nişanlılarına,sevgililerine ve tüm sevemnlerine kavuşturmayı nasip etsin dualarımız askerlerimizle:Saruboceq:
amin canım , amin
[:Saruboceq:

ooff bende sankii kaç aydır belior gibiim
dayanıcak gücüm kalmadıı heleki sesini duyamadıysam
o gün bana cehennem oluyor resmen :çok üzgünüm:

canlarım çıkmam lazım senağlama
şafağımızın bitmesinee 45 gün KALDIII MANİSAYA SLMLARRR :teytey::teytey:(tabi inş. ceza geri çekilirse)
ama sana kavuşmama bitanem 46 gün kaldı bitanem Şeniz
senii seviyorum :asigim: :kedi: :kedi: :kedi:
sağlıkla döncğine inanıyorum
sevgimiz seni korusun

iyi gecleer herkese öpüyorum Şeniz

canlarım çıkmam lazım senağlama
şafağımızın bitmesinee 45 gün KALDIII MANİSAYA SLMLARRR :teytey::teytey:(tabi inş. ceza geri çekilirse)
ama sana kavuşmama bitanem 46 gün kaldı bitanem Şeniz
senii seviyorum :asigim: :kedi: :kedi: :kedi:
sağlıkla döncğine inanıyorum
sevgimiz seni korusun

iyi gecleer herkese öpüyorum Şeniz

ei geceler gizoşumm Rabbim sevdiklerimizi korusun :Saruboceq:

Back
X