• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

mesturecim allah kavuştursun canım sevdiğin kıbrısın neresinde asker?
benim eşimde kıbrısta askerdi 2 gün önce bitti döndü çok şükür. hala orasıyla irtibat kuruyor.uzun dönemlerden arkadaşları var.
eğer aynı yerse ulaşıp haber uçurabiliriz sana istersen?geçen hafta eşim dönmeden önce bahsetmişti. kendisinin de telefonu vardı saklamıştı burda sık kontroller başladı bi arkadaşın telf yakaladılar artık bn kullanmıycam demişti..belki aynı kişiden bahsediyoruzdur. fisfisfis
ben de zamanında ulaşma zorluğu çok çektim önceden. garajdan arayabiliyorduk gizli gizli santraldeki askerler idare ediyordu saolsunlar adını verdik mi çağırıyolardı 5 dk sonra tekrar arayıp sesini duyabiliyordum.ama şimdi komutanlar çakmış bu davayı tlf kaldırdılar bi tek ankesörlü telefon var o da sadece 2 tanecik çok sıra oluyormuş. sevdiğinin yerde de böyle bi durum varsa ondan arayamamıştır belki merak etme canım. :teselli:

benim eşim güzelyurt bostancıda karargah destekteydi. evet çok şükür bitti
sevdiğinde güzel yerde gazinoda çok rahat eder.
tlf evet biraz sıkıntılı. bir tek kkktc turkcell yada vodafone çekiyor adam gibi onunla da sadece msj oluyo aramak çok zor zaten kontür dayanmıyor. eşim bana karargahın tlf vermişti ilk zamanlar ordan arıyordum izne gelince tlf götürmüştü.
sevgilinin tlf bilemem ama nette sevgilinin dönemini yerini yaz böyle bizim gibi forumlarda yazan askerler var. mutlaka biri sevgilinle aynı yerde askerlik yapıyordur telefon yazarlar
ordan ulaşabilirsin yada en kötü ihtimal askerlik şubesine git adını soyadını birliğini ver falan endişe ediyorum bi süredir kendisinden haber lamaıyorum de istersen tlf yakalandığını söyle hemen birliğini arayıp askerine bağlarlar yada komutanından bilgi alırlar.
moralini bozmak istemem ama komutanı insaflı değilse tlf yakalamayı pek affetmiyolar.mahkemeye çıkarıyorlar kimisi hücre cezası çarşıya çıkmama cezası falan alıyo 16 gün askerlik uzatma da cabası malesef :(

inş siz atlatırsınız. şu zamanlarda yeni tayinler oldu komutanlar yer değiştirdi yenileri geldi ya herkes kendi otoriyesini kurma sevdasında eziyet edebiliyolarmış. disiplin fazlaymış kıbrısta.

Back
X