Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse?

neden ben kapanirim demediniz ya da neden karsinizdaki demedi insanin aklina gelmez mi
Ya kader, kısmet, nasip..
O bana bakınca benımle olmayacagını anlamıs. Kapan demedi ki. Dese sırf sorun bu olaa kapanırdım. Ben bunu evlendıkten sonra öğrendım. Ailesi öyle istiyormus. Nasip ya işte bunlar bahane.. herkesın kiminle evleneceği yazılmıs...

Ya kader, kısmet, nasip..
O bana bakınca benımle olmayacagını anlamıs. Kapan demedi ki. Dese sırf sorun bu olaa kapanırdım. Ben bunu evlendıkten sonra öğrendım. Ailesi öyle istiyormus. Nasip ya işte bunlar bahane.. herkesın kiminle evleneceği yazılmıs...
dilerim cok mutlu olursunuz. hep iyi ki dersiniz

Canım benim ya sende çok zor seyler yaşamissin bizim sebepler iyce karışık tam bilmiyorumda inanirmisn değistiremeyeceği şeyler varmiş ama beni seviyor inaniyomuyum buna bilmiyorum peki siz iykide onla olmamiş dedinizmi ve bide o erkekler evlenipte ya ben mutsuuzm aslinda diyorlarya inaniyomusunuz buna
Ay çok şükür iyi ki evlenmemişim. Ailesi ve ben cok farklıyız yapamazdım onlarla. Hem onlara hem bana yazık olurdu. Valla mutsuzum diyodu bi bakıyoduk karısıyla askımlı foto paylasıyodu . Hep yalan hep macera peşindeler. İnanma bak yoluna sevse evlenmezdi mutsuzluktan gebersin isterse cok mutlu olsun umrunda değil

Çünkü sevgi koşullara bağlı değildir , olmamalıdır , insan karşısında ki insanı her haliyle kabul edemiyorsa onun adı sevgi değildir zaten.
o her zaman oyle degildir :) mesela ben de acigim ama kapanabilirim bu benim icin mumkun. mumkun olan ve zaten dusundugum bisey karsimdaki isterse yapabilirim
eger sevgi varsa karsilikli fedakarlik yapilabilir. fedakarlik da demeyelim xe hayatinizi duzenleyebilirsiniz birbirinize gore. hic yapmam hic olmam deme turlu turlu fedakarliklar yapiliyor hem sevgiliklte hem evlilikte. yeter ki kiymeti bilinsin karailikli olsun

Ay çok şükür iyi ki evlenmemişim. Ailesi ve ben cok farklıyız yapamazdım onlarla. Hem onlara hem bana yazık olurdu. Valla mutsuzum diyodu bi bakıyoduk karısıyla askımlı foto paylasıyodu . Hep yalan hep macera peşindeler. İnanma bak yoluna sevse evlenmezdi mutsuzluktan gebersin isterse cok mutlu olsun umrunda değil
Zaten şimdide bu moda ya anlamiyorum inanki çok mutsuzum diyip bu aşk fotolari paylaşmak nedir yaa bende öyle diyorum sevse zaten beni bırakmazdı

En kısa zamanda gördüğün rüyadan uyanmanı dilerim. Iki kisiyi sevmek diye bir sey yok. Seni sevseydi seni ellere bırakmazdı.
Aslında onunla evlenmeye mecbur olduğunu söylüyor bunu kendine nasl yaparsın dediğimde ise ben kendi hayatimdan vazgeçtim dedi bilmiyorum inanin şuan sadece bi enkaz altında gibiyim durumu kabul etmeye çalışıyorum

Evlendi duydugum kadariyla cok seviyormus karisini,sahsen artik ilgilenmiyorum bana evlilik teklif etti kabul etmedim 2 ay gectimi hatirlamiyorum kiz istemeye konyaya gitmis vs vs sok olmustum hatta dugun davetiyesi gondermek icin whatsaotan engelini kaldirmam icin msj atti ayni zamanda akrabamizdi....

Beni kalbinden falan cikartamiyormus. Oyle yazmisti bundan 2 ay sonra evlikik haberini aldim sevgisine inanmamistim zaten

Daha iyisini gelir

Aslında onunla evlenmeye mecbur olduğunu söylüyor bunu kendine nasl yaparsın dediğimde ise ben kendi hayatimdan vazgeçtim dedi bilmiyorum inanin şuan sadece bi enkaz altında gibiyim durumu kabul etmeye çalışıyorum
Inanir misin cok duydum bu cümleleri. Klasik erkek bahanesi. Sen inanmak istiyorsun durumun öyle olduguna. Çünkü diger turlusu gururunu zedeliyor.

Aynısı başıma geldi başlarda çok üzüldüm ama zamanla her şey geçiyor. Evlenmesi daha iyi bile oluyor. Aynı anda iki kişiyi seviyorsa zaten olmaması daha hayırlıdır.

Back
X