Benim nişanlı bir çift akrabam vardı ikisi birlikte trafik kazası geçirdiler , akrabam olan kız , spastik kaldı malesef , kulağı koptu , konuşamaz halde , anlıyor bazı insanları falan ama genede herşeyi değil, allah kimsenin başına vermesin tabi çok zor , evleri şuan resmen hastane şeklinde , özel hemşireler vs , sürekli bakıma muhtaç kaldı işte , neyse akrabamız aile kazadan bir süre sonra damatlarına birdaha gelmemesini söyledi , damatta saygıdan tekrar 1 geldi 2 geldi bitti sonra ilişkileri ama ne kadar zor yazık ...
Bir başka uzaktan akrabamızda , evlendikten 1 yıl sonra bebek mevlüdünde , geline nazar deydi diye söyleniyor çünkü gerçekten ortada bi sebep yok , bi anda gelin felç kaldı daha 1 yıllık evli ... Bu olay baya eski tabi tam 30 senelik , 30 senedirde eşi bakıyor kadına , ailesi alalım kızımızı diye çok ısrar etmiş ama adam , eşim benim vermem ben bakarım demiş ve 30 senedirde yatalak olan eşine bakıyor , yemeğini ütüsünü herşeyi adam yapıyor , çocuklarını adam büyütmüş falan , 30 sene dile kolay tam cennetlik dedikleri bu olsa gerek, işte böyle aşklarda var , allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?