Sevdiginiz Erkegin burcu

Yayları evcimen, kıskanç,duygusal vs olmayan,,, özgürlüğüne düşkün, vurdumduymaz burçlar paklar anca Bay çok bilmiş, bay odun, bay vurdumduymaz, bay gevezeler su gruplarına bulaşmasınlarrrrr:84: Sonra da böyleee değiştirmeye çalışırlar bizi anca :95::113:

Yükselen burçların çok etkisi oluyor tabii. Aynı burçtan olan ama huyları birbirine hiç benzemeyen insanlar da var. Ben tam arada doğduğumdan hem aslan burcundan hem başak burcundan özellikler almışım.

Sen gelde ona anlat bide. Beni ortanca eltisiyle bir tutuyormus ortanca eltisi de yengec sans iste =))
Diyormus ki benim icin , oda evlenince sunu yapar , bunu yapar falan. Herkesi bir tutuyor ben yengecim bütün yengecler aynı gibi.

Son düzenleme:
size son hikayemi anlatmak istiyorum..geçen hafta bir terazi erkeğiye tanıştım. beni çıkarabilmek için her türlü hileye başvurdu,sonuda çıkardı. ilk buluşmada kırmızı gül getirdi.buluşma boyunca müthiş jestler yaptı,beni gördüğündeki bana ait olan tüm ayrıntılardan bahsetti.. tüm ailesini dertlerini,annesini, bol bol anlattı. evlilik ve kaynana- gelin ilişkilerine kadar girdi.

2. buluşmada tekrar bir gül,romantik bir yemek,sonra şık bir gece klübü.. zevklerimizin hepsi aynıydı.bir çok ortak noktamız çıktı. benim ailemi sordu. babamın zevkleri ortak zevkleri olduğunu onunla çok iyi anlaşacağından bahsetti.ileride birlikte yapacağımız şeylerden bahsetti.gece ayrılırken bana uzun süre sarılması da çok garip gelmişti üstelik. klasik "korkuyorum" yalanına nasılda düşebilmiştim..klasik şeylerden etkilenmeyen ben bu adamın yaptığı ve söylediği herşeyden etkilenmeye başlamıştım bile. 3. buluşma yine mükemmeldi.tüm zevklerimizin bu kdar ortak çıkabildiğine, bir adamdan bu kadar hoşlanabildiğime ben bile inanamıyordum.bunca yıldır bir sürü erkek arkdaşım oldu,flörtüm oldu,yanında otururken hayatımda bu kadar huzurlu hissettiğim birini tanımadım.sürekli beni özlediğini söylediği mesajlar da atıyordu bu arada..

3. buluşmada beni abisiyle daha sonra da yakın arkdaşlarıyla tanıştırdı. kankası allah devamını erdirsin gibi güzel iltifatlarda bulundu. evliliğe her zaman soğuk bakmış olan bir insan olarak kafam çoktan karışmaya başlamıştı bile..o gece onu markaja alan bir kızdan bile deli gibi kıskanmış,kızı tenhada kıstırmayı bile düşünür olmuştum. muhteşem bir gece,kıskançlığın sonunda tüketilen bol miktarda alkol ve nihayet eve bırakma vakti gelmişti.o kadar kesik kesik hatırlıyorum ki,bir sahne mum yakıyordum,bir sahne öpüşmeye başlamıştık,bir sahne parmağımı yaktım,sonraki sahnede yatak odasına gitmemiz için yalvarıyordu adeta..erken olduğun düşünüyordum ama hipnotize edici hareketlerine karşı koymak pek te kolay bir iş değildi..en sonunda olan oldu.bu muhteşem olayın ardından sabah işe gitmek üzere ayrıldı. ertesi gün sabahtan mesaj attı,nasıl olduğumu, beni özlediğini falan konuştuk.akşam tekrar aradı ve iş çıkışı tekrar geldi. aradığım aşkı sonunda bulmuştum..güzel bir akşam ve yanımda dinlendikten sonra tekrar evine döndü..

pazartesi akşamüzeri naber nasıl gidiyor diye aradı.o hafta işlerinin çok yoğun olacağından bahsetti.

ben de salı günü öğle arası bir mesaj attım nasıl gidiyor diye..
ve olay burada koptu.
o gün cevap gelmedi.
ertesi günde çıt yok..
ertesi günde yok...
ortak arkadaşlarımızı arayıp neler döndüğünü öğrenmeye çalıştım. salı günü öğlen telefonda konuştuklarını öğrendim.arkadaşım nasıl gidiyor diye sorduğunda "iyi çözmeye çalışıyorum" demiş."neyini çözmeye çalışıyorsun abi,iyiyse iyidir ,çözüpte ne olacak?" demiş. daha sonrada onu aramadığımı hep onun aradığını,hep ondan beklediğimi söylemiş. ben de bunu duyunca üzülüp akşam eve gittiğimde aradım onu.. daha iki kelime konşamadan 5 dakika sonra ariyim seni dedi.
ve bir daha aramadı..
ve anladım..
nasıl böyle bir duruma düştüğüme mi yanayım,ilk defa birinden bu kadar hoşlandığımamı yanayım. hırsımdan oturup ağlamaktan başka hiç bir şey yapamadım.
gülleri vazoda bana acı acı bakarken aşka küsmekte olduğumu bir daha bir erkeğe nasıl güvenebileceğimi düşündüm..

Bunun adı dengesiz erkek modeli canım, kadın-erkek değişmez.
Dengesizin burç yorumu olmaz...
Gene de azcık olsun hak verdim.
Geçmişte, bir teraziyle beraberdim. Bir zaman çok normalken sonra anormalleşirdi...

ben balık
manitam akrep

şimdilik iyi anlaşıyoruz dert yok sorun yok diyedir belki uzaklıkta etkili olabilir o sert dediğim dedik inatçı hep haklı çok bilmiş her konuya yorumu var ben balık olarak pasif çok düşünceli değilim umursamazım biraz yinede anlaşıyoruz ...ama dikkatimi çekti biz seneler önce kasım sonu tanıştık 7 ay snr ayrıldık ara ara konuştuk görüştük askere gitti geldi 4 sene snr bi gün buluştuk 17 kasımda ve hiç bişey yokmuş gibi tekrardan başladık aynı tarihlerde seneler snr ve dolu dizgin gidiyor nereye gider bilmiyorum ama hayırlısı..

buarada eskilerden yengeç burcu karakter olarak beni çok etkilemişti çok romantikti ama ben sevemedim
yay burcu erkeği ile olmadı biraz dengesizlik vardı onda tabi cahildim bendede olabilir..
boğa burcu erkeğininde karakterini seviyordum iyi anlaşıyorduk ama yine sevemedim.
tam dengim akrep sanırım bende idareci yön var inat yok ona uyduğum için sorun olmuyor onun güçlü yapısını seviyorum.

ikimizde aslanız... O burcunun özelliklerini benden daha fazla taşıyor.Ama yeri geldiğinde ikimizde alttan almayı biliyoruz

ben ikizler sewgilim kowa burcu çok güzel uyum sağlıyoruz benim açığım olduğu zaman o kapatır onun açıklarını ben

ben yengeç o basak malesef
hayatım boyunca hıç sevmedıgım haz etmedıgım butun ınsanlar basak cıktı lutfen kımse alınmasın belkı benım sansıma boyle cıktı bılemıyorum.ama bu cocukta basak malesef ve butun ozellıklerını tasıyor delı gıbı sevıyorum ama kendımı uzak tutmaya calısıyorum kendıme kusturdum ama aklım hala onda.bılıyorum kı bana ıyı gelmıcek ılk maceramı boyle bır ınsanla yasamak ıstemıyorum bu yuzden(

Yengeçler için başaklar çok mantıksal kalabilir ama başak erkeklerinden süper sevgili ve eş olur.
Etrafımdaki örneklerden bir tane bile aksini görmedim... :82:

evet tatlım cok haklısın bende aslında bu kadar duygusal olmak ıstemıyorum aslında burcumu ogrenende cok sasırır genelde cunku duygusallıgımı gostermemeye calısırımama napıcam bu basakla bılmıyorum ınsan yanlarında huzuru buluyor gozun kapalı bır kız surursunun ıcıne yollayabılırsın cunku sadakatınden asla suphe etmezsın ama kotu yanları da var yada benımle uyusmayan bı kere acayıp ınatlar kımseye anlatamadıklarınızı her detayınızı bılmek ısterler bu huyu benı sınır edıyoooooo ama ıste seytan tuyu var bunlarda napalım zamanla unuturum ınsallah

Yengecler kapalı kutu gibidir..
Mesela ben söylenen seylerden cok cabuk alınıp kırılırım. Sevdigimi , kıskandıgımı falan da cok belli edemem. 5 yıl oldu hala seni seviyorum diyemem utana utana , gözlerimi kacırarak ancak. :78:

ben oğlak sevgilim balık
çok da güzel anlaşıyoruz, ters düştüğümüz de oluyor elbet

Ben de yengecim. Aynen ben de çok çabuk alınır ve kırılırım. Ama sevdiğime kıskandığımı çoooooook belli ederim, o da yengeç ve o daaaa çoooooooooooook belli eder. Çooooooook güzel oluyor böyle. Kıskanmak neşe kaynağımız bizim.

cnm benim sevgilimde başak en sevdiğim özelliği çok sadık olmaları kimseye bakmayacağından eminim çok güveniyorum bu konuda...ama inat mı inat her yaptığım her gittiğim yeri mesaj atmam gerekiyo markete gitsem dahi...bide bu kadar çok kötü senaryo yazan bi insan görmedim msjına 10 dk geç cvp ver o süre zarfında bi sürü kötü senaryo üretebiliyo:83::83:

ayyyy
benim kocacım da başak
bence de sadakatından şüphe yok, sevdi mi tam seviyor. ama denildiği gibi de her şeyin detayını da bilmek istiyor, üzerine vaazife olmasa da
bi de accaaaayip inat, her şeyi biliyor gibi olmak istiyor. ama seviyorum, başımı omuzuna koyunca ooohhhh değmeyin keyfime :79:

ben ikizler sewgilim kowa burcu çok güzel uyum sağlıyoruz benim açığım olduğu zaman o kapatır onun açıklarını ben

evet cnm ikizlerle kovalar çok iyi anlaşır.bende kova burcuyum nerde iyi anlaştığım birileri olsa ya ikizlerdir yada terazi:)

ben yay burcuyum yükselenim ikizler, eşim de kova burcu.. 7 buçuk yıldır evliyiz hala bayılıyorum kendisine ( çok eğleniyoruz birlikte nazar değmesin, sizlere de değmesin kızlar
bi de bebişimiz olcak yakında, ailemize bi koç kızı katılacak, hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…