Sevdiginiz Erkegin burcu

İkizler gercekten de anlasılması zor bir burctur. Benim iki kardesim basak benim de yükselenim basak..
Kız kardesim tam bir basak ama soguktur biraz kendisi yapar ama bir baskası asla yapmayacak simdiler de degisti biraz. Erkek kardesimle hic mi hic anlasamazlar. Neyi paylasamıyorlar bilmiyorum..
Erkek arkadasımın iki yengesi de basak burcu. Onlarda cok farklı analizlerime göre. Büyük yengesi arkadas canlısı evime gelsinler gitsinler diye bayılırmıs.. Diger yengesi hastalık hastasıymıs cok nazlıymıs cok farklıymıs digerine göre. Yükselen burcun etkisi bence.

Ben de Koç burcuyum, erkek arkadaşım da Koç burcu. Doğum günlerimizin arası sadece 3 gün. Çok iyi anlaşıyoruz, bundan iyisi Şam'da kayısı.

Been koççç sevgilim yay... Ömrümü yedi resmen yay erkekleri çok dengesiz oluyorlar bir gün birşeyi beğenip sevip 2 gün sonra beğenmez sevmez ama beni kendine cekebilen tek yay burcuu erkeği şu zamana kadarrrr Aşkımıı cok seviyorum gayet iyi anlaşıyoruzzz

ben yay, sevgilim aslan burcu .. anlaşıyor olmamız lazım normalde ama nerdeee....

inadıyla, kinciliğiyle ömür törpüsü kesinlikle

eşim yengeç ben aslan burcuyum.anlaşması zor burçlar densede biz gayet iyi anlaşıyoruz.yengeç erkeği etrafına fazla iyimser oluyor bu nedenlede bazen kullanılıyor olabiliyorlar.bir yere giderken kestirmeden gideceğiz deyip yolu uzatabiliyorlar,sezgileri kuvvetli,çalışkan ve çok ii ev erkeği oluyorlar.annelerine ve eşlerine bağımlı ayrıca kırılgan ,şevkatliler.iki kuzenimin eşleride yengeç ve gayet güzel ilişkileri var.yengeç erkekleri iyi oluyor:128:

Bizim tam tersimiz. Ben yengec sevgilim aslan burcu.
En yakın arkadasımında kendisi aslan sevgilisi yengec burcu.
Yengecler iiyi olur yavv ..

Bizim tam tersimiz. Ben yengec sevgilim aslan burcu.
En yakın arkadasımında kendisi aslan sevgilisi yengec burcu.
Yengecler iiyi olur yavv ..

anlaşamaz deniyor bu iki burç için cnm demek ki anlaşıyorlar ki bu kadar yengeç ve aslan ilişkisi var.en azından benim çevremde,gayette iiler yani.

anlaşamaz deniyor bu iki burç için cnm demek ki anlaşıyorlar ki bu kadar yengeç ve aslan ilişkisi var.en azından benim çevremde,gayette iiler yani.

İyimiyiz iyiyizdir herhalde ona kalsa biz normaliz ben hep abartıyorum.
Ama cok meraklı, süpheci, detaycı bazen bunalıyorum. Onun dısında sevgisini belli eder bu yönde sikayetim yok. Belki ilerde degisir oda. Ne olursa olsun insan seviyorum tabiki..

Ben kova burcuyum,eşim de oğlak...Ayyy yaa abim de oğlaktı, hiç anlaşamazdım onunla.Gittim bir oğlak buldum kendime Beni özgür bırakmıyor yaw Olsun,yine de seviyom ben kocişimi

cnm illaki her burcun negatif yönleride var. ama aslan burcunun süpheci olduğuna katılmıyorum kesinlikle.asıl su grubundaki burçlar şüpheci olur ve hemen açıklama beklerler.yengeçlerde aşırı duygusal,fazla heyecanlı,somurtkan,çabuk sinirlenen negatif yönleri çok olan kişiler ama napıyoruz idare ediyoruz .kimseyi değiştirmiyoruz.genele bakarsan anlaşıyoruz.

Ben yengecim ama yükselenimden etkileniyorum sanırım hos onunda pek bir özelligini bilmem ama o zaman sevgilim yükseleninden etkileniyor ikisinden biri iste.

Mesela bir yeremi gidiyorum illa ki aradıgında birsey oldu mu? eminmisin diye sorar. Bu soruyu sorması icin daha önce ona yalan söylemis olmam lazım ki asla yalanı sevmeyen bir insanım ve ona karsı yalan söyleyemedigimi kendisi de cok iyi biliyor. Bu sekilde soruları var iste. Yada kuzenlerle toplanmısızdır arar ne yapıyorsunuz ne konusuyorsunuz havadan sudan deme sakın diye uyarır bide.

Evet su grubu süpheci olur ama su sekilde eger bir yalanını falan yakaladıysam eger affetiysem onun icin daha kötü olur. Bir daha güvenimi saglaması deveye hendek atlatmak gibidir cok zordur. Ve en ufak birseyde de normal olarak süphelenirim. Yoksa gözüm cok kördür benim. Su KK olmasa benim kocam yapmaz modunda olurdum herhalde ilerde..

havadan sudan deme ha ayy çok güzel bu cnm,harika

havadan sudan deme ha ayy çok güzel bu cnm,harika

Aynen öyle iste canım..

Bir gün arkadasım annesi ve ben dısarı cıktık onlar alısveris yaptı birde markete ugradık.

Benim ki arıyor ne yapıyorsun diye tam ayakkabılarımı cıkarıcam eve geldik iste ellerim dolu 5 dk sonra arasana dedim demez olaydım.. Ne var elinde? Birsey oldu mu? Sen birsey aldın mı? Konusamıyorum diyorum ne var da konusamıyorsun diyor.. Alısverise cıktıgımda da kendime birsey alıyorsam ne aldın nasıl birsey diye anlattırır bide tlf'da. Benimkisi cok gariptir valla.

Son düzenleme:
bütün sayfaları tektek okudum
ama bizim gibi çift daha yoktu :26:
bize yakin çiftler var shainy - dimple2 - Fides_ bu arkadaşlarda cinsiyetler farklı olsada burçlar aynı
ben akrep nişanlım terazi burcunda
arkadaşlar uyumumuz hakkında bilgi istiyorum lütfen fikirlerinizi yazın

iki burç arasında büyük çekim vardır.akrepler terazilerin gerçek niyetini anlamakta zorluk çekerler ,teraziler akreplerin yanında daha çok kararsız kalabilirler.bu durum akrep için huzursuz edici olabilir.akrepler aşk hayatında tutkulu,yoğun kıskançlık tepkisi veren burçlardır.halbuki terazi zorlamalardan kolayca usanabilir.bu iki burç birbirlerinin kusurlarını görebilirler.bu ilginç bir birlikteliktir,fazlasıyla seksidir.akreplerin sahiplenici olması teraziyi bir süre sonra sıkabilir ona göre

ben aslan burcuyum ve sanırım bizim zıt burcumuz olduğu için kova burcuyla iyi anlaşıyorum. en yakın kız arkadaşım kovaydı. eski erkek arkadaşımda.. romantik, düşünceli, duygusal...

Ben yengeç, erkek arkadaşım yay:84::84::84:
Bir yengecin başına gelebilecek en korkunç şey yay sevgilidir

ben yay, sevgilim aslan burcu .. anlaşıyor olmamız lazım normalde ama nerdeee....

inadıyla, kinciliğiyle ömür törpüsü kesinlikle

yay erkekleri bu yayları kim paklar bilmiyorum ama benden uzak olsunlar

yay ve aslan anlaşır gözüküyor ama alakası yok

Yükselen burçların çok etkisi oluyor tabii. Aynı burçtan olan ama huyları birbirine hiç benzemeyen insanlar da var. Ben tam arada doğduğumdan hem aslan burcundan hem başak burcundan özellikler almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…