Şu an hayatımda kimse yok ama eşim ikizlerdi ve ilişkimiz 4 yıl sürebildi (ben de tam aslan ve başak arasında doğmuşum; saat farkı ile başak burcuna giriyorum) ama karşılıklı isteyerek boşanınca müthiş bir dostluğumuz oldu, demek en başından ikizler erkeği ile sadece arkadaş olmalıymışım ben. :) İkizler yükselen burç olarak daha iyi bence.
Karşı cinsten en iyi anlaştığım insanlar hep başak burcundan çıkıyor. İkizlere göre daha dengeli ve istikrarlı oluyorlar, zeka konusunda da çok iyiler (bir erkeğin zeki olması benim için çok önemlidir) ne de olsa merkür insanı ama ikizler gibi yüzeysel olmuyor, daha derin, detaycı ve işlevsel bir zekaları oluyor. Ve daha duygusal oluyorlar ama tabii çok konuşan ve çok irdeleyen insanlardan hoşlanmayanlar için bir arada kalınması zor insanlar. Ben seviyorum. :)
eşim yengeç ben aslan burcuyum.anlaşması zor burçlar densede biz gayet iyi anlaşıyoruz.yengeç erkeği etrafına fazla iyimser oluyor bu nedenlede bazen kullanılıyor olabiliyorlar.bir yere giderken kestirmeden gideceğiz deyip yolu uzatabiliyorlar,sezgileri kuvvetli,çalışkan ve çok ii ev erkeği oluyorlar.annelerine ve eşlerine bağımlı ayrıca kırılgan ,şevkatliler.iki kuzenimin eşleride yengeç ve gayet güzel ilişkileri var.yengeç erkekleri iyi oluyor:128:
Bizim tam tersimiz. Ben yengec sevgilim aslan burcu.
En yakın arkadasımında kendisi aslan sevgilisi yengec burcu.
Yengecler iiyi olur yavv ..
anlaşamaz deniyor bu iki burç için cnm demek ki anlaşıyorlar ki bu kadar yengeç ve aslan ilişkisi var.en azından benim çevremde,gayette iiler yani.
ben aslan esimde alsan kızlarr..
ikmzde kuskeriyp duryozz
İyimiyiz iyiyizdir herhalde ona kalsa biz normaliz ben hep abartıyorum.
Ama cok meraklı, süpheci, detaycı bazen bunalıyorum. Onun dısında sevgisini belli eder bu yönde sikayetim yok. Belki ilerde degisir oda. Ne olursa olsun insan seviyorum tabiki..
cnm illaki her burcun negatif yönleride var. ama aslan burcunun süpheci olduğuna katılmıyorum kesinlikle.asıl su grubundaki burçlar şüpheci olur ve hemen açıklama beklerler.yengeçlerde aşırı duygusal,fazla heyecanlı,somurtkan,çabuk sinirlenen negatif yönleri çok olan kişiler ama napıyoruz idare ediyoruz .kimseyi değiştirmiyoruz.genele bakarsan anlaşıyoruz.
cnm illaki her burcun negatif yönleride var. ama aslan burcunun süpheci olduğuna katılmıyorum kesinlikle.asıl su grubundaki burçlar şüpheci olur ve hemen açıklama beklerler.yengeçlerde aşırı duygusal,fazla heyecanlı,somurtkan,çabuk sinirlenen negatif yönleri çok olan kişiler ama napıyoruz idare ediyoruz .kimseyi değiştirmiyoruz.genele bakarsan anlaşıyoruz.
Ben yengecim ama yükselenimden etkileniyorum sanırım hos onunda pek bir özelligini bilmem ama o zaman sevgilim yükseleninden etkileniyor ikisinden biri iste.
Mesela bir yeremi gidiyorum illa ki aradıgında birsey oldu mu? eminmisin diye sorar. Bu soruyu sorması icin daha önce ona yalan söylemis olmam lazım ki asla yalanı sevmeyen bir insanım ve ona karsı yalan söyleyemedigimi kendisi de cok iyi biliyor. Bu sekilde soruları var iste. Yada kuzenlerle toplanmısızdır arar ne yapıyorsunuz ne konusuyorsunuz havadan sudan deme sakın diye uyarır bide.
havadan sudan deme ha ayy çok güzel bu cnm,harika
bütün sayfaları tektek okudum
ama bizim gibi çift daha yoktu :26:
bize yakin çiftler var shainy - dimple2 - Fides_ bu arkadaşlarda cinsiyetler farklı olsada burçlar aynı
ben akrep nişanlım terazi burcunda
arkadaşlar uyumumuz hakkında bilgi istiyorum lütfen fikirlerinizi yazın
tek anlaşamadığım burç.
kadın olsun erkek olsun birinden negatif elektrik alırsam ilk sorum şu:
burcun kovamı?
cevap şimdiye kadar %90 olarak "evet" oldu..
hele erkekleri.. ALLAHIM.....
herşeyi onlar bilir.sürekli ilgi bekler..egosunun okşanmasını ister..
zekilerdir ama cidden..asla gözlerinden bişey kaçmaz..
boş işlerle uğraşmazlar pek mantıklıdırlar..ama soğuklardır..
tutku arıyorsanız bence yanlış adres..
ayrılık sebebinide mutlaka bir mantık çerçevesinde size sunacaktır..
öyle bir durumda olursunuz ki haklıyken haksız yapabilir sizi..
evet bu şartlar altında ayrılmak zorundayız diye düşünmeye başlarsınız...
ben kovalarla yapamıyorum ama tabi yükseleni etkileyen olur falan bilemem
benim tandıklarım hep böyleydi aynen böle..
Ben yengeç, erkek arkadaşım yay:84::84::84:
Bir yengecin başına gelebilecek en korkunç şey yay sevgilidir
Been koççç sevgilim yay... Ömrümü yedi resmen yay erkekleri çok dengesiz oluyorlar bir gün birşeyi beğenip sevip 2 gün sonra beğenmez sevmez ama beni kendine cekebilen tek yay burcuu erkeği şu zamana kadarrrrAşkımıı cok seviyorum gayet iyi anlaşıyoruzzz
ben yay, sevgilim aslan burcu .. anlaşıyor olmamız lazım normalde ama nerdeee....
inadıyla, kinciliğiyle ömür törpüsü kesinlikle
İkizler gercekten de anlasılması zor bir burctur. Benim iki kardesim basak benim de yükselenim basak..
Kız kardesim tam bir basak ama soguktur biraz kendisi yapar ama bir baskası asla yapmayacak simdiler de degisti biraz. Erkek kardesimle hic mi hic anlasamazlar. Neyi paylasamıyorlar bilmiyorum..
Erkek arkadasımın iki yengesi de basak burcu. Onlarda cok farklı analizlerime göre. Büyük yengesi arkadas canlısı evime gelsinler gitsinler diye bayılırmıs.. Diger yengesi hastalık hastasıymıs cok nazlıymıs cok farklıymıs digerine göre. Yükselen burcun etkisi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?