Allahım karşıma asla koç burcu bir erkek çıkarma derdim, koç burcu dendiğinde yaka silkelerdim, çooook büyük konuşmuşum.. Biricik nişanlım koç burcu, ben de yengeç.. Allahım bozmasın çok iyi anlaşıyoruz
kaç kaç kaç hemen kaç bende yengeç 3 yıllık eşim de koç bizde çok iyi anlaşır görünürdük herkesin imrenerek baktıgı bi evliliğimiz var ama gel de içini bana sor zamanla senin düşüncelerin duygusallıgın herseyin onun gözünde suç olacak hatta bırak düşünmeyi düşünmeye teşebbüs etmen bile suç olacak ve zamanla içinde biriktirdiği herşeyi sana kusacak..ben eşimi canımdan çok seviyorum ama sevmek onun deyimi ile yetmiyor çok duygusalım ince düşünüyorum ama o tam bir koç istese bile anlayamıyor beni ben bunu hissediyorum özgür oldugu halde ki ben buna çok dikkat ederim rahat bırakırım sıkmam ona ragmen gecen gün bunaldıgını söyledi çok çabuk sıkılıyor herseyden onun ilgisini canlı tutmak için maymun oldum resmen ama yok..yengeç bi kere evcimendir koç ise dışa dönük tamam bende gezmeyi severim ama bi yere kadar gittiğimiz yerde 1 saatten fazla duramaz oldu artık iyce..çok yordu bu evlilik beni ama onu çok seviyorum o çok sıkıldı bunaldı artık telefonda konusmak bile istemiyor benimle(suan uzaktayız da)..kısacası ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilemiyorum çok ilgili davrandım ve sanırım onu sevgimle boğdum hiç bir tartısmamız bile olmamısken durduk yere biz seninle anlasamıyoruz dedi gecen gün..suan üzerine gitmiyorum 20 gun daha görüsemicez gece uyumadan önce hep arardı 2 gündür ii geceler ben yatıyorum diye mesaj atıyo sonuna canım bile yazmıyo..üstelik inan hiç bi sucum yok durduk yere sıkıldı..geldiğinde boşanalım derse hi,ç şaşırmam koç ve yegeç evliliğinin kaçınılmaz sonu işte..ne yapmalıyımbilmiyorum ki..
ben ikizler o balık ve yükseleni boğa
harika anlaşıyoruz
sadece sinirlendiğinde ondan korkup kaçıyorum
gerçekten çok sabırlı azimli ve dürüst
ben ise köşeye sıkışınca yalanda atan dengesiz bi kızım
iyi allah dahada sabır versin benimkine
ama en iyi anlaştığım burç kesinlikle boğa