ben ikizler
o başak.. uyumsuz ikili ama biz sınırları zorluyoruz.. başardık da
sendeki başak nasıl arayıp sormaz mı
bencil midirr
Ben yengecim yükselenim basak iki karakterin karısımı birsey olmusum..
Sevgilim aslandır ama benim yanımda kükremez, miyavlar ancak.
Detaycı, kıskanc, elestirel bir yapısı vardır. Bastan sert görünür ama yumusaktır. Cok ilgilidir sevgi doludur sevgisini gösterir hatta bazen bu konuda abarttıgı da olur. Tutumludur bu konuda sanslıyım cünkü ben zayıfım bu konuda.
Böyle bir ikiliyiz iste..
benım sevgılımde aslan ozellıkle bu detaycılıgı kıskanclıgı ve idreleme ozellıgı benı olduruyor...
bende aslanım yükselenım boğa galiba o yüzden ona nazaran daha ılımlıyım...
Aslanın en kötü özellıgıde bu olsa gerek irdeleme huyu ve elestirme
ben terazi aşkım boğa en iyi eş adayından biri boğadır bunu unutmayın çok iyi babadır boğalar fakat asla boğaları ilgisiz bırakmayın aldatılma an meselesi olabilir
ayy büyük konuştum galiba. aslan burcu biriyle beraberim şimdi. zor vallahi. kıskanç şüpheci. bi değişik. sevgisini de göstermiyor sinir oluyorum. yardım edin aslan sevgilisi olan arkadaşlarım.
Kesinlikle katılıyorum bir magazaya girmeyelim önüne arkasına bilmem nesine bakarda bakar bir cepte dikis yukarı dogruysa digerin de biraz egimli olmayacak asla !!
Hem fiyatı makul, hemde kusursuz olacak.. Birseyi aldıgın da birsey görüp pismanlık yasarsa onu sittin sene konusturur.. Kendi bildikleri dogrudur hep ve herseyi o önceden demistir, o bir sekilde anlar. O birini sevmezse bitmistir en ufak bir hatasınıda görmesin '' ya benim zaten gözüm tutmamıstı, bak gördün mü iste vs.vs. En cok kullandıgı söz, ben sana demistim..
Allah allah benim ki sevgi arsızı halbuki hatta bunaltma derecesinde gösteriyor sevgisini herkes bir degil tabiki ama diger özellikleri aynı..
Sanırım başak burcuna yakın bir aslandan bahsediyorsunuz ağustos sonuna doğru doğmuşsa (mesela 18-23 ağustos arası) başaktan etki almış olabilir, özellikle asimetri ile ilgili kısmı tamamen başağa uyuyor.:) Ama şu "kendi bildikleri doğrudur" sözünüz hem başak hem de aslan erkekleri için geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?