Sevdiginiz Erkegin burcu

bende de vardı 1.5 ay dayanabildik
merak etmez, aramaz, ben msj atmasam yazmaz
ben görüşelim derdim hep
seni çok seviyorum diyor birde nasıl sevgiysee

Son düzenleme:
Ben yengecim yükselenim basak iki karakterin karısımı birsey olmusum..
Sevgilim aslandır ama benim yanımda kükremez, miyavlar ancak.
Detaycı, kıskanc, elestirel bir yapısı vardır. Bastan sert görünür ama yumusaktır. Cok ilgilidir sevgi doludur sevgisini gösterir hatta bazen bu konuda abarttıgı da olur. Tutumludur bu konuda sanslıyım cünkü ben zayıfım bu konuda.

Böyle bir ikiliyiz iste..

Son düzenleme:
Ben terazi, canimcim akrep. Akrepler gercekten zor insanlar ama Allah tan terazi hemen hemen herkesle anlasabilen bi yapida :))

ben yengecim sevgilim oğlak. tam zıt burçlar hiç anlaşamazlar. biz istisnayız arada zıtlaşmalarımız oluyo tabi zıt kutuplar çekti bizi 2 buçuk yıldır beraberiz

benim ayrildigim sevgilim teraziydi yukseleni de yay.. bende yayim yukselenim yengec.. yayin ozelliklerini tasiyorum ama duygusalim o da yengecten kaynaklaniyo heralde:))) fikir olarak uyumluyduk diyebilirm.. ama o beni sevmemisti , o da sozde benim sevgime inanmiyordu bu sebepten ayrildik:))) 18 gun oluyo:))

Ben yengeç, erkek arkadaşım yay:84::84::84:
Bir yengecin başına gelebilecek en korkunç şey yay sevgilidir

benım sevgılımde aslan ozellıkle bu detaycılıgı kıskanclıgı ve idreleme ozellıgı benı olduruyor...
bende aslanım yükselenım boğa galiba o yüzden ona nazaran daha ılımlıyım...
Aslanın en kötü özellıgıde bu olsa gerek irdeleme huyu ve elestirme

Kesinlikle katılıyorum bir magazaya girmeyelim önüne arkasına bilmem nesine bakarda bakar bir cepte dikis yukarı dogruysa digerin de biraz egimli olmayacak asla !!

Hem fiyatı makul, hemde kusursuz olacak.. Birseyi aldıgın da birsey görüp pismanlık yasarsa onu sittin sene konusturur.. Kendi bildikleri dogrudur hep ve herseyi o önceden demistir, o bir sekilde anlar. O birini sevmezse bitmistir en ufak bir hatasınıda görmesin '' ya benim zaten gözüm tutmamıstı, bak gördün mü iste vs.vs. En cok kullandıgı söz, ben sana demistim..

Son düzenleme:
ayy büyük konuştum galiba. aslan burcu biriyle beraberim şimdi. zor vallahi. kıskanç şüpheci. bi değişik. sevgisini de göstermiyor sinir oluyorum. yardım edin aslan sevgilisi olan arkadaşlarım.

ben terazi aşkım boğa en iyi eş adayından biri boğadır bunu unutmayın çok iyi babadır boğalar fakat asla boğaları ilgisiz bırakmayın aldatılma an meselesi olabilir

bende terazi burcuyum yeni ayrıldığım erkek arkadaşım boğa burcu ama allah korusun birdaha boğa burcumu uzak olsun gördüğüm en kaba en bencil en umursamaz ve en çapkın en sinirli en karamsar en kavgacı en şüpheci en tatminsiz en sıkılgan biri bana en uyuzu denk geldi ne yazıkki ne yapsam yaranamadım boğalar uzak olsun

ayy büyük konuştum galiba. aslan burcu biriyle beraberim şimdi. zor vallahi. kıskanç şüpheci. bi değişik. sevgisini de göstermiyor sinir oluyorum. yardım edin aslan sevgilisi olan arkadaşlarım.

Allah allah benim ki sevgi arsızı halbuki hatta bunaltma derecesinde gösteriyor sevgisini herkes bir degil tabiki ama diger özellikleri aynı..

Sanırım başak burcuna yakın bir aslandan bahsediyorsunuz ağustos sonuna doğru doğmuşsa (mesela 18-23 ağustos arası) başaktan etki almış olabilir, özellikle asimetri ile ilgili kısmı tamamen başağa uyuyor.:) Ama şu "kendi bildikleri doğrudur" sözünüz hem başak hem de aslan erkekleri için geçerli.

Şu an hayatımda kimse yok ama eşim ikizlerdi ve ilişkimiz 4 yıl sürebildi (ben de tam aslan ve başak arasında doğmuşum; saat farkı ile başak burcuna giriyorum) ama karşılıklı isteyerek boşanınca müthiş bir dostluğumuz oldu, demek en başından ikizler erkeği ile sadece arkadaş olmalıymışım ben. :) İkizler yükselen burç olarak daha iyi bence.
Karşı cinsten en iyi anlaştığım insanlar hep başak burcundan çıkıyor. İkizlere göre daha dengeli ve istikrarlı oluyorlar, zeka konusunda da çok iyiler (bir erkeğin zeki olması benim için çok önemlidir) ne de olsa merkür insanı ama ikizler gibi yüzeysel olmuyor, daha derin, detaycı ve işlevsel bir zekaları oluyor. Ve daha duygusal oluyorlar ama tabii çok konuşan ve çok irdeleyen insanlardan hoşlanmayanlar için bir arada kalınması zor insanlar. Ben seviyorum. :)

Agustos 1 dogumlu canım.
Ben yengec yükselenim basak ama davranıslarını kendimle kıyaslayamıyorum.. :26:
En yakın arkadasım aslan burcu mesela o dıs görünüsüne cok cok fazla önem verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…