Sevdiginiz Erkegin burcu

İki yengeç nasıl anlaşır?

Yengeç ile baska bir Yengecin beraberligi gerçek bir Romeo-Juliet aski gibi olabilir. Iki romantigin birlesmesi olacak üstelik onlarinki gibi kötü sonla bitmeyecektir.

Yengeç'lerin yogun duygulara, sik sik içten sevgi gösterilerine, sefkate, ilgiye ve yakinliga ihtiyaçlari vardir. Sadece iliskinin en basinda degil hayatlari boyunca ayni ilgiyi beklerler. Sevgi alamazlarsa susuz kalmis çiçekler gibi solabilirler. Ayni seylere ihtiyaç duydugunuz için birbirinizi iyi anlarsiniz. Ikinizde evi, aileyi her seyin üstünde tutarsiniz ve çok iyi anne-baba olursunuz.

Ikiniz konusmadan bile birbirinizin duygularinizi anlayabilirsiniz. Sefkatli bir bakis yada nazik bir davranisla anlasabilirsiniz. Ikinizin de yöneticisi Ay 'dir. Bu yüzden ruh haliniz sik sik degisebilir. Ayni anda karamsarliga kapilirsaniz birbirinizi teselli edemezsiniz. Bu ise bu kadar uygun bir es için ödeyeceginiz küçük bir bedel olacaktir.

Dikkat etmeniz gereken bir baska konu ise geçmise olan baginiz olacaktir. Yengeçler bugünden sikayetçidirler, geçmise özlem duyarlar ve hatiralari ile yasarlar. Birinizin önceki evliliginden bir çocugu varsa onunla ilgilenmekten diger Yengeci ve çocuklarini ihmal edebilir. Bu da hassas diger Yengeci incitebilir.

Yatakta ikiniz de tatli, yumusak ve ilgilisiniz. Birlikte dünyayi yerinden oynatabilirsiniz. Su elementleri beden dilini, yüz ifadelerini çok iyi algilarlar. Onun için yatakta hayranliginizi, mutlulugu ve aski çok iyi ifade edebilirsiniz. Ikinizin de sezgileri baskalarinin düsüncelerini okuyacak derecede gelismistir.

Yoluna gül yapraklari serpin ve duygusal Yengece askinizi ilan edin. Sizin için en iyisi o olabilir.

süpersiniz yani

tatlım aranızdakı ılıskıyı tabıkı bılmıyorum ama sahsen bende bır yengec kadını olarak yıne bır yengeç ınsanına asla tahammul edemıyorum kadın erkek fark etmıyo2 erkek kardesım cogu erkek kuzenım yengec oldugu ıcın ınceleme fırsatını cok ıyı yakalıyorum.ınanılmaz duyarlı sevkatlı merhametlı kıbar ınsanlar oluyolar.helede ablası varsa kadın ruhundan o kadar ıyı anlıyo kı aklındakı cogu seyı daha sen kafanda tam anlamıyla tasarlamamısken sana soyluyor.ama malesef benım bır erkekten bekledıklerımı karsılamıyo hıç bır yengec erkegı.ben bıraz daha hırslı tuttugunu koparan kıskanc hadı bıraz maco erkeklerı beyenıyorum.bu yuzden akrep erkeklerı tam benım anlattıgım gıbı hem de ıclerınde cok az kısıye nasıp olan bı duygusallıklarıda var

Son düzenleme:
sevgılısı ve kocası basak olan arkadasların kendı burcları ne acep merak ettım
soylenen herseye katılıyorum telefonu gec acım kacırıldıgımı bıle dusunebılıyobı keresınde bı oyun oynamıstık bu huyundan dolayı ben ona basıt bı cumle soylıcektım o da ıcınde cıkarılabılecek anlamları soylıcektı.ınanırmısınız cokkkkkkkkkk basıt bır cumleden 10dan fazla anlam cıkarabıldı sok olmustum

ben yay aşkım ikizler ateş ve havanın mükemmel uyumunu yaşıyoruz biz

benim kuzenim başak burcu, beyfendi haksız olsa bile öyle şeyler söyler ki hem haklı çıkarır kendini hem de sizi bir anda dünyanın en anlayışsız en kabahatli insanı yapar, kendinizden şüphelenirsiniz. zayıf bi noktaları var ama; hastalık hastası olurlar, sağlık problemleri hep vardır, üstelik siz ona sende şu hastalık var deyin hemen inanır bi sürü ilaç alır tedaviye başlar ( bu sayede kuzene neler yaptım neler (

evet kesınlıkle katılıyorum hastalık hastasılar
ama bu sadece hastalık anlamında degıl vucudundakı herseyı mukemmellestırmeye calısıyorlar.kaslı bır aktoru beyendıgım ıcın ertesı gun gıdıp spor salonuna yazıldı halbukı gayet fıt bı vucudu vardı.psıkopat ıste herseyı kusursuz olmak zorundaymı

Yengeçler için başaklar çok mantıksal kalabilir ama başak erkeklerinden süper sevgili ve eş olur.
Etrafımdaki örneklerden bir tane bile aksini görmedim... :82:

allaah allah bana süper sevgili olmadı başak burcu
suyuna da giittiim ayrıldı yürütemicem dedi

gayet istekli ve ilgili gbiydi
ara ara da soğuklugu vardı zaten
şaştım kaldım
dengesiz bu erkekler

allaah allah bana süper sevgili olmadı başak burcu
suyuna da giittiim ayrıldı yürütemicem dedi

gayet istekli ve ilgili gbiydi
ara ara da soğuklugu vardı zaten
şaştım kaldım
dengesiz bu erkekler

evet canım ara ara soğuklukları kesinlikle var ama bunun farkında değiller söleyince yok aşkım öle bişey derler...

Arkadaslar, hoslandiginiz veya sevdiginiz erkegin burcu ney ?
Kendi burcunuz ney ve burclarin sizce bir etkisi var mi Askta ?

merhaba efsun bence astrologların çıkardığı horoskobun bütünü önemli iki çift arasında eşleşim haritası çıkıyor ve uyum analizi yapılıyor yani yay burcu başak ile anlaşırmı diye bir konu yok aslında,bu konuda gerçekten bilgi sahibi astrologlar böyle demekte

arkadaşlar herkese merhaba
beni yeni üyeyim, söyle ilgi alanlarımı dolaşırken astroloji ile ilgili yazılanları okudumda ne kadar yanlış şeyler bilinmekte, e tabi medyda görsel basında astrolog diye kendini tanıtıp yay lar bu sene böyle yengeçler şöyle mutlu,balıklar böyle şanslı diye boy gösterenlerden etkilenmemek mümkün değil ama bütün balıklar aynı şeyleri yaşayamazlarki, yada yaylarbaşaklarla anlaşamaz diye bir konuda yok astrolojide, eşleşim analizi yapılıyor uyumlu olup olmadıkları çıkıyor ortaya

Bunu benim elti adayıma da söylermisin rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…