İki yengeç nasıl anlaşır?
evet kesınlıkle katılıyorum hastalık hastasılarbenim kuzenim başak burcu, beyfendi haksız olsa bile öyle şeyler söyler ki hem haklı çıkarır kendini hem de sizi bir anda dünyanın en anlayışsız en kabahatli insanı yapar, kendinizden şüphelenirsiniz. zayıf bi noktaları var ama; hastalık hastası olurlar, sağlık problemleri hep vardır, üstelik siz ona sende şu hastalık var deyin hemen inanır bi sürü ilaç alır tedaviye başlar (bu sayede kuzene neler yaptım neler (
İki yengeç nasıl anlaşır?
Yengeçler için başaklar çok mantıksal kalabilir ama başak erkeklerinden süper sevgili ve eş olur.
Etrafımdaki örneklerden bir tane bile aksini görmedim... :82:
allaah allah bana süper sevgili olmadı başak burcu
suyuna da giittiim ayrıldı yürütemicem dedi
gayet istekli ve ilgili gbiydi
ara ara da soğuklugu vardı zaten
şaştım kaldım
dengesiz bu erkekler
Arkadaslar, hoslandiginiz veya sevdiginiz erkegin burcu ney ?
Kendi burcunuz ney ve burclarin sizce bir etkisi var mi Askta ?
arkadaşlar herkese merhaba
beni yeni üyeyim, söyle ilgi alanlarımı dolaşırken astroloji ile ilgili yazılanları okudumda ne kadar yanlış şeyler bilinmekte, e tabi medyda görsel basında astrolog diye kendini tanıtıp yay lar bu sene böyle yengeçler şöyle mutlu,balıklar böyle şanslı diye boy gösterenlerden etkilenmemek mümkün değil ama bütün balıklar aynı şeyleri yaşayamazlarki, yada yaylarbaşaklarla anlaşamaz diye bir konuda yok astrolojide, eşleşim analizi yapılıyor uyumlu olup olmadıkları çıkıyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?