KOVA....İğrenç....uzak durun! çok çektim....
kovadan ceken baskalarınıda tanıyorum ben kova erkegi deyince kacıyor
iyidir akrep kendimden biliyom eheh
ben yay burcuyum eşim de kova, 7 yıldır evliyiz ama maaşallah sanki onca zaman bi evin içinde yaşamamışız gibi yeni her şeyo da ben de özgürlüğümüze düşkün ve kıskanç olmadığımızdan kimsenin patron olma takıntısı yok. kova kadınlarıyla hiç anlaşamam ama..
iyidir iyidir de kızınca kaçasım geliyo çok sert oluyo ama yaa
kadına deger verir akrep erkekleri sinirlendiginde kadınıda erkegide delirir kızdırma adamı
terazi burcu erkegi nasildir bi fikriniz varmi? :)
ooofff çok dertliyimaslan erkeği beni yedi bitirdi vallahi. yok göstermiyor sevdiğini. bende çok ilgi sevgi gösteririm. terazi burcuyum ayrıca fazlaca kibar nazik bir kadınım kendimi beğenmek gibi olmasın ama öyleyim. aslan erkeği benim yanımda kaba kalıyor. ben boğa istiyorum. boğa erkeği bitanedir.
ben oğlak aşkım boğa burcu ama boğa burcu erkeğini tek geçerim çok damarına basmazsanız gayet mülayimler sevdikleri zamanda tam severler ben çok damarına basıncada acayip sinirlenio
ooofff çok dertliyimaslan erkeği beni yedi bitirdi vallahi. yok göstermiyor sevdiğini. bende çok ilgi sevgi gösteririm. terazi burcuyum ayrıca fazlaca kibar nazik bir kadınım kendimi beğenmek gibi olmasın ama öyleyim. aslan erkeği benim yanımda kaba kalıyor. ben boğa istiyorum. boğa erkeği bitanedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?