Sevdiginiz Erkegin burcu

kovadan ceken baskalarınıda tanıyorum ben kova erkegi deyince kacıyor

ben yay burcuyum eşim de kova, 7 yıldır evliyiz ama maaşallah sanki onca zaman bi evin içinde yaşamamışız gibi yeni her şey o da ben de özgürlüğümüze düşkün ve kıskanç olmadığımızdan kimsenin patron olma takıntısı yok. kova kadınlarıyla hiç anlaşamam ama..

kova erkegi tabi istisnalar kaideyi bozmaz:) biraz kendini ustun goren hep ben en iyisiyim diyen tipler oluyor ve cok alıngan demekki herkesde aynı olmuyor ozellikler...

kadına deger verir akrep erkekleri sinirlendiginde kadınıda erkegide delirir kızdırma adamı

Bir de hep sakladığı bir şeyler var gibi, sanki hiç bir zaman tam anlamıyla açılmıyo gibi. aman garip bi şey işte
Aman sen kızma moon, nolur

Son düzenleme:
ben oğlak aşkım boğa burcu ama boğa burcu erkeğini tek geçerim çok damarına basmazsanız gayet mülayimler sevdikleri zamanda tam severler ben çok damarına basıncada acayip sinirlenio

ooofff çok dertliyim aslan erkeği beni yedi bitirdi vallahi. yok göstermiyor sevdiğini. bende çok ilgi sevgi gösteririm. terazi burcuyum ayrıca fazlaca kibar nazik bir kadınım kendimi beğenmek gibi olmasın ama öyleyim. aslan erkeği benim yanımda kaba kalıyor. ben boğa istiyorum. boğa erkeği bitanedir.

ben yengeç burcuyum nişanlım terazi burçlara göre mükemmel bi uyum çıkmıo ama biz gayet güzel anlaşıoruz ve 2 mizde burcumuzun özelliklerini taşıoruz :)

terazi burcu erkegi nasildir bi fikriniz varmi? :)

iyidir iyi sevimlidirler naziktrler eğlencelidirler hem evliliğe yakışırlar hem arkadaşlığa favorilerim arasındadır
ben akrebim sevgilim kovaa çok seviyorum keratayı aşkı onun pompişini yer
aman ha diyim aslan yay ikizler bu burçların erkekleri uzak olsun bana mendebur varlıklar

benim aşkım da aslan. sevgisini çok da güzel belli ediyor. 7 aylık evliyiz seni seviyorum demediği birgün bile yok. ben uyurken kaç defa kulağıma aşk sözleri söylediğini duydum. sabah beni öpmeden işe gitmez. sen nasıl bir aslana denk gelmişsin öyle

ben yay eşimde balık....

kıskancız ikimizde ve zırvede bır kıskançlık..

defalarca ayrılmaya karar verdık.. hemde ne karar.. sadece 2 gun surdu.. sonra salya sumuk aglaşa aglaşa barıştık... tutkusu çok farklı.. sankı yenı sevglı olmuşuz gıbıyız.. eşim bende daha çok duygusal ben onun yanında odun gıbı kalıyorum..

ben özgurlugume çok duşkunum.. ona hıç bır zaman engel olmadı.. nereye gıtsem karişmadı..her yapmak istedıgıme tamam dedi.. ayrıca damak zevkımız, gezme zevkımız da aynı... çok keyflı zaman geçıyoruz beraberken..

altı senedır beraberız.. sankı dun gıbı gelıyor ikimizede.. bır saat içinde en az ya bır kez arar yada 2-3 mesaj atmiş olur...

Son düzenleme:
ben oğlak eşim kova müthiş anlaşıyoruz eşim hiç kıskanç değil bende pek kıskanmam onu ama abuk subuk kızlar olursa eşim direk itiyor anlıyor ne olduğunu bu konuda güveniyorum eşime.

ben oğlak aşkım boğa burcu ama boğa burcu erkeğini tek geçerim çok damarına basmazsanız gayet mülayimler sevdikleri zamanda tam severler ben çok damarına basıncada acayip sinirlenio

aynen canm ben oğlak o boğa. damarına basmadıkça bişicik yapmadığı gibi bastığında arenadaki boğadan farksız oluyo... kızdırmak hoşuma gitmiyoda değil hani:82:

boğa kesnlkle bir tanedir. sevdimmi oldukça sadık aile babası olmaya en uygun burç bence erkeklerde. biz 7 yıldır beraberiz benm boğayla bir kere ara verilm yok öle yok böle duymadm hiç bir yalanını yakalamadım. aslan erkeği biraz kendini beğenmiş olur aslında. bakımsız kadına hayatta bakmaz mesela. muhakkak sende onu cezbedende asil tavırlarındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…