Sevdiginiz Erkegin burcu

Erkek arkadaşı Koç burcu olan var mı? Anlaşabiliyor musunuz merak ettim.

Erkek arkadaşı Koç burcu olan var mı? Anlaşabiliyor musunuz merak ettim.

benımkı koc burcu bende yay. ıkımızde kendı dedıgımız olsun ıstıyoruz :)) hem maceralı oluyo o yuzden ıyı anlasıyoruz. mesela o da ınat bende ama onun ınadı daha baskın malesef :)) gecenlerde aramız bozuldu 10 gun boyunca ne o mesaj attı ne de ben şimdi mesajlasıyoruz ama bide o askerde suan :)
tabi koc erkegı bırazcık zor huyunu hayatta degıstıremıyosun kendı bildigi daima dogrudur.:) benımkı bırazcık dedıgım dedık tarzda bi erkek. ama ben severım öylesini pasif olsun istemem zaten :)) o benden razı bende ondan o yuzdende anlaşamama gibi bi sorunumuz yok şuan için. ama evlenince durum değişir mi bilemem :97:

seninki nasıl canım anlasabılıyomusunuz :))

Son düzenleme:
malesef aşırı detaycı herşeyi inciğine boncuğuna kadar merak eden bir balık erkeği.
bende akrep gerisini siz düşünün.

Ben teraziyim sevgilim de aslan ve söyledklerinin tam tersi bir durum var. Ben aşırı ilgiyi sevmem, ilgi olmalı ama dozunda o bu dozu ayarlayamıyordu ilk zamanlar aşırı bir ilgi vardı. Benim de hep ilgisizliğimden yakınırdı ama 2 senenin sonunda dengeyi kurduk
Çok ilgilidir ve de her fırsatta sevgisini gösterir.Arada ukalalığı,şımarıklığı tutuyor ama o da kontrol etmeyi bilince hoş oluyor
Bence seninkinin yükseleni falan filan aslanlıktan çıkarmış onu canm

malesef aşırı detaycı herşeyi inciğine boncuğuna kadar merak eden bir balık erkeği.
bende akrep gerisini siz düşünün.

Bir de başakları bilsen herşeyi soruyor,unutmuyor.bende başağım ama o kadar ayrıntıya gelemiyorum.Bu yüzden aramız açılıyor.

Ben seni öbür başlıktan hatırlıyorum. O sıra mesajlaşmama inadı sürüyordu erkek arkadaşınla. Neyse ki çözmüşsünüz, sevindim.

Evet, Koç erkeği dik kafalıdır, dediğim dediktir, en doğrusunu kendisinin bildiğini düşünür ama tabii ki fikirlerini değiştirmek mümkündür öyle ya da böyle, malum karşısındaki bir "kadın." İşin şakası bir yana, ben de normalde gururlu, inatçı ve dik kafalıyımdır ama erkek arkadaşıma öyle davranmam, gurur, inat falan yapmam, gerekirse alttan alırım. Çünkü ben ikili ilişkilerde ne verirsen onu alırsın şeklinde düşünenlerdenim ve gerçekten de bunu tecrübe ediyorum. Çünkü ben bir şeyler yapınca erkek arkadaşım farkına varıyor bunun illa ki ve o da bir şeyler yapmaya çabalıyor. He tabii kafamı kızdırırsa çektiriyorum, o ayrı mesele. Ben zaten bir çok kadının aksine öyle romantik sürprizler, çicekler vs. ler falan aramam, bir tek beni sevdiğini ve bana değer verdiğini bana hissettirsin yeter. O da bunu fazlasıyla hissettiriyor sağolsun.

Sağolsun çok iyidir, hasta olduğumda hastabakıcı gibi ilgilenir, benimle ilgili her şeye çok önem verir. Buluştuğumuzda oturduğumuz yerde eliyle yedirir, içirir. Kalktığımızda kıyafetimi kendi giydirir, ilikler. Sevgisini her anlamda gösterir, iltifatla olsun bakışıyla olsun. Beni gözü gibi korur. Çok mağrurdur, kıskansa bunu ima eder ancak, göstermek istemez ama kıskanır çok. Hep "Senin bana nasip olman için ne sevap işledim, kimin duasını aldım acaba." der.

Ve daha bir sürü şey... Ben ona çok aşığım, o da bana bilmukabele.

koç burcu.. ben de boğa'yım. düzenli, düz mantık bir burç; ama aldık bir kere :) seviyorum.

ben akrep sevgilim terazi...burçlardan pek anlamam ama akrebin özelliklerini taşıdığımı söylüyolar...sizce bizim durumumuz nedir kızlar?:97:

Allam mesud etsin canım. zaten onun ınadıyla ugrasamadıgım ıcın cogu kez alttan alan taraf benım. mesajlasma konusundada ben alttan aldım :) eger bişeyden memnun değilsem tatlı dille söylerim. cunku kendısı dediğim dedik oldugu için tatlı dil işe yarıyo. ne demişler "tatlı dil yılanı delıgınden cıkarır" diye ama bıse oldugu zaman kafamı kızdırırsa da benden kötusu yoktur. bunuda bilir kendısı :)
napalım ikimizde ateş grubu burcu olunca hepten alevlenıyoruz

valla ben aslan burcuyum sewgilim terazii......

terazi burçları çok dengeiiszz naptığı belli olmuooo:26::26::26::26:

valla ben aslan burcuyum sewgilim terazii......

terazi burçları çok dengeiiszz naptığı belli olmuooo:26::26::26::26:

ivet canım haklısın, kendimden biliyorum.
Aslan burçlarını çok severim, onu da sevgilimden biliyorum

benim burcum ikizlr,eşiminkide yay.iyi anlaşıyoruz.çok zıt olduğumuz şeyler yok................

Ben akrebim O da boğa. Adam çift kişiiklli resmen Bana başka diğer insanlara çok başka davranıyor.

Dışarıya karşı çok asebi, hemen parlayan, hatta bağırıp çağıran birisi. ilk zaman beni çok korkutuyordu ama baktım bana karşı öyle değil. başkalarına ne kadar kızarsa kızsın benim yanımda kedi gibi resmen. inşallah böyle devam eder ama kendimi hep hazır tutuyorum birgün bana da patlayabilir :86:

boğa sevgilisi/eşi olanlar nasıldır boğa erkekleri, benimki gibi mi :)

Son düzenleme:
ben yay burcuyum :78: o yengeç :78:
zıt oldugumuz noktalarda var ama idare ediyorz .. zıt kutuplar birbirini çekermş baya çektik
arada birbirimizi çileden çıkarsakta seviyoruzz
yengeç erkegi sevdimmi gerçektn çok sever çok ince düşünür ve senin öylesine söyledign bi sözü çok cddiye alır ve kendi kendine ona üzülebilir
bişeyi yapmaması gerektigini düzgn bi dille anlatırsanz dha yapmaz sizi üzmemek için
yengeç erkegi iyidir ama sizinde çok romantk olmanz lazm

benim evli halimi gördüm sanki
Yani hayırlısıyla inşallah.
Aslan'mış, peehhh, biz onu kedi yapmasnı da biliriz.
[/QUOTE]
aynen öyle canım ama çok yoruyo insanı gerçekten çok zor bir insan aslan burcu erkeği çok zor. içini zor döker sevgisini nadir gösterir. bir anı bir anını tutmaz sevgiliyken başka evliyken başka olurlar ipleri sürekli elinde tutmalısın yoksa puffffffff uçar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…