Erkek arkadaşı Koç burcu olan var mı? Anlaşabiliyor musunuz merak ettim.
ay yazdıklarını öyle bir okudum ki sormaben bunların hiçbirini bilmiyormusum ya çok ilgi bekliyorlar.. bunların tersinimi yapmak gerekiyomus vay be [/QUO hayatım şöyle bir durum var hep ona hep ona biryere kadar benm eşim tam bir aslan burcu bencil egoist olaylara yüzeysel bakar hep ilgi bekler övgü bekler yani benm tam tersim başlarda bunların hepsini yaptım cinsellikte bile öncelik tanıdım yani ama inan zerre kadar yaranamadım 2 yıldır evliyiz 3 yıl görüştük 5 yıl anca çözdüm yani ona yaranabilmek için ne bilezik bıraktım kolumda hep verdim verici oldum ortamı ona bıraktım hep onun dediği oldu ama birde bana sor.şu yaz bir değişim yaşadım olduğumun tam tersi. eşim hala şokta ya diyo şimdi nasıl davransam bilemedimki eskiden bişi demezdin şimdi dersin ama ben şimdi sana nediyim şimdi benm yerime o derdediyo nasıl davransam die.2 yıldır özel gün bilmeyen adam dün hediyelerle geldi kapıma hemde 1 deil 2 tane. nasıl olduğunu kimse çözemedi etrafımdakiler şaşkın sen bu adama naptın diolar günde 1 defa bile aramıyan adam belki günde 7 8 defa arıo görenler şaşkın :)öncelikle küsüp surat yapmayı bıraktım bunun yerine şöyle yapıyorum istediğimi yapmadı deilmi işten gelene kadar süsleniyorum eve gelince beni görüp tavır yapmaya dayanamıo habire mutfağa yanıma gelio ben onun yanına gitmiyorum ama haha ha hihihi kakara kikiri gülüyorum arkadaşımı arıyorum eyleniyorum yanıma gelioo dayanamayıp bi cilve bi naz eee nolduki şimdi dio valla kusura bakma ya yaparsın ya yaparsın diorum olur tamam nasıl istersen dio :)çakaaaaall ben varya ben ehu ehu ehe ilgisini çekme dediğini yaptırma böyle oluo evliyken tabe:)başka bayanların yanındayken ilgisini taze tutmak içinde şu yöntemi uyguluyorum biliyorumki gideceğimiz yerde güzel bayanlar var 2 gün önceden hazırlanıyorum gittiğimizde tüm ortamı ben elimde tutuyorum konuşmalar gülmeler espiriler kıskandığımız bayanla ilgili dalga geçerek şakalaşmalar benmki görüoki güçbizimzeynada gözü benden öte varmıo eve gelincede gece muhabbeti ayrı sabahına akşamki kadın aklına bile gelemez gece yhaşadığını önce aklından silebilmesi lazım ehuehu ehe... he birde elinizde hep bir koz tutmalısınız tamamen bağışlayıcı olmayın.onun yanında başka erkeklerle muhabbet etmeniz felaket kıskandırır onu arda onuda başka erkeklerin yanında pohpohlamalısınız ve asla sakın 3.kişinin yanında kavga etmeyin o sinirliyse akşama görüşelim canım akşama deyinanlasın bukadar aslan eşleri sevgilileri önemli tüyolar bunlar küpe olsun caanlarım çünki en zor erkeklerden biridir unutmamalı
benim evli halimi gördüm sanki
Yani hayırlısıyla inşallah.
Aslan'mış, peehhh, biz onu kedi yapmasnı da biliriz.
ooofff çok dertliyimaslan erkeği beni yedi bitirdi vallahi. yok göstermiyor sevdiğini. bende çok ilgi sevgi gösteririm. terazi burcuyum ayrıca fazlaca kibar nazik bir kadınım kendimi beğenmek gibi olmasın ama öyleyim. aslan erkeği benim yanımda kaba kalıyor. ben boğa istiyorum. boğa erkeği bitanedir.
malesef aşırı detaycı herşeyi inciğine boncuğuna kadar merak eden bir balık erkeği.
bende akrep gerisini siz düşünün.
benımkı koc burcu bende yay. ıkımızde kendı dedıgımız olsun ıstıyoruz :)) hem maceralı oluyo o yuzden ıyı anlasıyoruz. mesela o da ınat bendeama onun ınadı daha baskın malesef :)) gecenlerde aramız bozuldu 10 gun boyunca ne o mesaj attı ne de ben şimdi mesajlasıyoruz ama bide o askerde suan :)
tabi koc erkegı bırazcık zor huyunu hayatta degıstıremıyosun kendı bildigi daima dogrudur.:) benımkı bırazcık dedıgım dedık tarzda bi erkek. ama ben severım öylesinipasif olsun istemem zaten :)) o benden razı bende ondan o yuzdende anlaşamama gibi bi sorunumuz yok şuan için. ama evlenince durum değişir mi bilemem :97:
seninki nasıl canım anlasabılıyomusunuz :))
Ben seni öbür başlıktan hatırlıyorum. O sıra mesajlaşmama inadı sürüyordu erkek arkadaşınla.Neyse ki çözmüşsünüz, sevindim.
Evet, Koç erkeği dik kafalıdır, dediğim dediktir, en doğrusunu kendisinin bildiğini düşünür ama tabii ki fikirlerini değiştirmek mümkündür öyle ya da böyle, malum karşısındaki bir "kadın."İşin şakası bir yana, ben de normalde gururlu, inatçı ve dik kafalıyımdır ama erkek arkadaşıma öyle davranmam, gurur, inat falan yapmam, gerekirse alttan alırım. Çünkü ben ikili ilişkilerde ne verirsen onu alırsın şeklinde düşünenlerdenim ve gerçekten de bunu tecrübe ediyorum. Çünkü ben bir şeyler yapınca erkek arkadaşım farkına varıyor bunun illa ki ve o da bir şeyler yapmaya çabalıyor. He tabii kafamı kızdırırsa çektiriyorum, o ayrı mesele. Ben zaten bir çok kadının aksine öyle romantik sürprizler, çicekler vs. ler falan aramam, bir tek beni sevdiğini ve bana değer verdiğini bana hissettirsin yeter. O da bunu fazlasıyla hissettiriyor sağolsun.
Sağolsun çok iyidir, hasta olduğumda hastabakıcı gibi ilgilenir, benimle ilgili her şeye çok önem verir. Buluştuğumuzda oturduğumuz yerde eliyle yedirir, içirir. Kalktığımızda kıyafetimi kendi giydirir, ilikler.Sevgisini her anlamda gösterir, iltifatla olsun bakışıyla olsun. Beni gözü gibi korur. Çok mağrurdur, kıskansa bunu ima eder ancak, göstermek istemez ama kıskanır çok. Hep "Senin bana nasip olman için ne sevap işledim, kimin duasını aldım acaba." der.
Ve daha bir sürü şey... Ben ona çok aşığım, o da bana bilmukabele.
valla ben aslan burcuyum sewgilim terazii......
terazi burçları çok dengeiiszz naptığı belli olmuooo:26::26::26::26:
ahahah en korkunc sevgilimiym bn şmdiBen yengeç, erkek arkadaşım yay:84::84::84:
Bir yengecin başına gelebilecek en korkunç şey yay sevgilidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?