oglak erkekleri nasıl oluyor evlılıgı vs.. kızkardeşim oglakla burcu olan bırıyle çıkıyo...
oğlak erkeği için aşktan önce iş gelir. aşırı disiplinlidir. dağınık kadınlardan hoşlanmaz. kardeşin çantasını falan düzgn tutsn hepsadakat kısmını bilmiyorm ama genelde ciddi adamlardır. sulu şakaları sevmezler. toprak burçları genel olrk iyidir ama bildiğim kadarıyla aslan kendini beğenmişlik kova kendini üstün görme ve aşırı sorgulama koç burcu ise tammiyle güvenilmezdir daldan dala atlar bence aldatma olasılığı en yüksek koçtur. oğlak boğa başak balık erkekleri iyidir. yaylar özgürlüklerine eğlenceye çok düşkün olur. erkek arkadaşlarına da çok düşkün olur.
ben başak burcuyum eşim aslan başlarda ipleri eline verdim ammmaaaaa bu aslanlar tam aksini istiyorlarmış tam zamanında fark ettim.ben bir başak olarak her şeyimi eşime adarım varım yoğum o olur ama aslan erkeği tam tersini ister kendine güvenen özgür ruhlu bakımlı kültürlü bağımsız ama sadakatli evine ve eşine düşkün bie eş istermiş bunu anladım.şimdi ilk zamanların tam tersi davranıyorum kendimi ondan uzaklaştırıp uzaktan cezbettiriyorum yönetiliyormuş gbi yapıp ben kendisini yönetiyorum anlayışlı halimden eser kalmadı. bu iş şu saatte olacak ben bilmem diyorum aman bir hoşuna gidiyor.aslan erkeği her an kaybedeceği kadına bağlı kalır zaten elinde olana deil.... birde bakımlıyım bu ara parası varmış yokmuş hiiiç tınlamıyorum demekki her insanın bir hassas noktası varmış.sürekli benden ilgi övgü beklerdi eskiden çok överdim kendilerini ama yaranamazdım şimdiyse övgüyü bırakıp kendimi ön plana atıyorum onunla ilgileniyorum ancak ''beni özledinmi''deyince yooo cıxx özlemedim deyip boynuna atlıyorum yapar gibi yapıp yapmıyorum.onsuzda gayet mutluymuş gbi davranıp kendime sosyal aktiviteler buluyorum.bu sefer başında bitip sürekli benmlede ilgilen diyeceğime kendisi benm yanıma gelip neler yapıyosun eyleniyomusun hadi benm yanıma gelsene birlikte vakit geçirelim dio. ammmaaaaaaaaaaaan ne okadar sıkmışım kendimi başağım ya aman memnun edem aman kızmasın aman darılmasın teheyyyyyyyt deymeyin keyfime pek rahatım allah bozmasın mutluluğumu ilerde başka sırlarda verebilirim aslan erkeğiyle çıkanlara yada evli bayanlara :):82:
teşekkur ederım canım.. kız kardeşim tersıne çok ama çok dagınıktır.. cantasında ne arasak vardır.. :)))
erkek arkdaşı ile arasında bıraz guven sorunu oldugunun farkındayım.. kardeşim dogru söyledigi halde arkadaşı kendı duşundugu şekıl inanıyor... ama çok sevıyorlar bırbıelerini... inş sorun çıkmaz aralarında
oğlak erkeği için aşktan önce iş gelir. aşırı disiplinlidir. dağınık kadınlardan hoşlanmaz. kardeşin çantasını falan düzgn tutsn hepsadakat kısmını bilmiyorm ama genelde ciddi adamlardır. sulu şakaları sevmezler. toprak burçları genel olrk iyidir ama bildiğim kadarıyla aslan kendini beğenmişlik kova kendini üstün görme ve aşırı sorgulama koç burcu ise tammiyle güvenilmezdir daldan dala atlar bence aldatma olasılığı en yüksek koçtur. oğlak boğa başak balık erkekleri iyidir. yaylar özgürlüklerine eğlenceye çok düşkün olur. erkek arkadaşlarına da çok düşkün olur.
teşekkur ederım canım.. kız kardeşim tersıne çok ama çok dagınıktır.. cantasında ne arasak vardır.. :)))
erkek arkdaşı ile arasında bıraz guven sorunu oldugunun farkındayım.. kardeşim dogru söyledigi halde arkadaşı kendı duşundugu şekıl inanıyor... ama çok sevıyorlar bırbıelerini... inş sorun çıkmaz aralarında
ben bir oglaktan hoslaniyorum ama iyi mi ediyorum bilemiyorum
valla romantizm ve ilgiden hoşlanıyosan hiç iyi etmiyosun.. bunların işi gücü İŞtir.. belki ilişkinin başında her şey yolunda gibi görünebilir ama ilişkiye alışınca öyle monoton, öyle öldüresiye mantıklı olurlar ki bağırarak kaçarsın.. üstelik iş ve senin aranda bi tercih yapması gerekse hiç şansın yok, o terketmeden sen bırak git diyebilirim..
aynen canm ben oğlak o boğa. damarına basmadıkça bişicik yapmadığı gibi bastığında arenadaki boğadan farksız oluyo... kızdırmak hoşuma gitmiyoda değil hani:82:
valla romantizm ve ilgiden hoşlanıyosan hiç iyi etmiyosun.. bunların işi gücü İŞtir.. belki ilişkinin başında her şey yolunda gibi görünebilir ama ilişkiye alışınca öyle monoton, öyle öldüresiye mantıklı olurlar ki bağırarak kaçarsın.. üstelik iş ve senin aranda bi tercih yapması gerekse hiç şansın yok, o terketmeden sen bırak git diyebilirim..
ehehe aynen yaa kızınca kafasından duman çıkıo yüzü falan kıpkırmızı oluo direksiyona kafasını çok vurdu
ay yazdıklarını öyle bir okudum ki sormaben bunların hiçbirini bilmiyormusum ya çok ilgi bekliyorlar.. bunların tersinimi yapmak gerekiyomus vay be [/QUO hayatım şöyle bir durum var hep ona hep ona biryere kadar benm eşim tam bir aslan burcu bencil egoist olaylara yüzeysel bakar hep ilgi bekler övgü bekler yani benm tam tersim başlarda bunların hepsini yaptım cinsellikte bile öncelik tanıdım yani ama inan zerre kadar yaranamadım 2 yıldır evliyiz 3 yıl görüştük 5 yıl anca çözdüm yani ona yaranabilmek için ne bilezik bıraktım kolumda hep verdim verici oldum ortamı ona bıraktım hep onun dediği oldu ama birde bana sor.şu yaz bir değişim yaşadım olduğumun tam tersi. eşim hala şokta ya diyo şimdi nasıl davransam bilemedimki eskiden bişi demezdin şimdi dersin ama ben şimdi sana nediyim şimdi benm yerime o derdediyo nasıl davransam die.2 yıldır özel gün bilmeyen adam dün hediyelerle geldi kapıma hemde 1 deil 2 tane. nasıl olduğunu kimse çözemedi etrafımdakiler şaşkın sen bu adama naptın diolar günde 1 defa bile aramıyan adam belki günde 7 8 defa arıo görenler şaşkın :)öncelikle küsüp surat yapmayı bıraktım bunun yerine şöyle yapıyorum istediğimi yapmadı deilmi işten gelene kadar süsleniyorum eve gelince beni görüp tavır yapmaya dayanamıo habire mutfağa yanıma gelio ben onun yanına gitmiyorum ama haha ha hihihi kakara kikiri gülüyorum arkadaşımı arıyorum eyleniyorum yanıma gelioo dayanamayıp bi cilve bi naz eee nolduki şimdi dio valla kusura bakma ya yaparsın ya yaparsın diorum olur tamam nasıl istersen dio :)çakaaaaall ben varya ben ehu ehu ehe ilgisini çekme dediğini yaptırma böyle oluo evliyken tabe:)başka bayanların yanındayken ilgisini taze tutmak içinde şu yöntemi uyguluyorum biliyorumki gideceğimiz yerde güzel bayanlar var 2 gün önceden hazırlanıyorum gittiğimizde tüm ortamı ben elimde tutuyorum konuşmalar gülmeler espiriler kıskandığımız bayanla ilgili dalga geçerek şakalaşmalar benmki görüoki güçbizimzeynada gözü benden öte varmıo eve gelincede gece muhabbeti ayrı sabahına akşamki kadın aklına bile gelemez gece yhaşadığını önce aklından silebilmesi lazım ehuehu ehe... he birde elinizde hep bir koz tutmalısınız tamamen bağışlayıcı olmayın.onun yanında başka erkeklerle muhabbet etmeniz felaket kıskandırır onu arda onuda başka erkeklerin yanında pohpohlamalısınız ve asla sakın 3.kişinin yanında kavga etmeyin o sinirliyse akşama görüşelim canım akşama deyinanlasın bukadar aslan eşleri sevgilileri önemli tüyolar bunlar küpe olsun caanlarım çünki en zor erkeklerden biridir unutmamalı
kız kardesın hangı burc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?