Sevdiginiz Erkegin burcu

Çok teşekkürler. Ayrıldık biz ama üzgün değilim, çünkü karakter çatışmamız olmadı, fikir farklılığından dolayı yollarımızı ayırdık, ona mutluluklar artık, nasibimiz buraya kadarmış.

Kesinlikle, tatlı dil gösterince fazla uğraştırmazlar eğer çok problemli bir tip değilse. E tabi öyle oluyor, kızınca da parlarsın. Ben de kızdığımda şöyle bir bakış atardım anında anlardı.

Ateş ve ateş, hadi bakalım hayırlısı.

yay burcu erkeği nasıldır var mı bilgi sahibi olan?

Abim ve yakın bir erkek arkadaşım yay burcu. Öncelikle dürüst insanlardır kesinlikle, yalan nedir bilmezler, sadıktırlar dolayısıyla. Dinsel yönleri kuvvetlidir, değişken olabilirler. Merhametli, neşeli ve iyimderdirler. Özgürlüklerine düşkündürler, kolay kolay nikah masasına da oturtulamayabilirler. Kıskanç değildirler, kıskanılmaktan da hoşlanmazlar.

Bu kadar aklıma gelen.

yay burcu erkeği nasıldır var mı bilgi sahibi olan?

genelde felsefi konularla ilgilenir özlü sözler flan söylerler. çok neşeyi seven insanlardır. genelde içkiyi de severler. özgürlüklerini kısıtlarsan(ki bunu yapmana asla izin vermezler) köşeye sıkıştırılmış bir kaplan kadar tehlikeli olurlar. gezmek tozmak eğlenmek en sevdikleri şeydir. dürüsttürler ve sadıktırlar ama partnerinden ziyade erkek arkadaşlarına daha çok düşkn olurlar. yani pek duygusal sayılmazlar

boğa mükemmeldir ya.. herşeyleri çok güzl maşallah. ah bide boğzlarına o kadar düşkn olmasalar. ben oğlağm o boğa 7 yıl biticek nisanda inşallah gayet iyi anlaşıyoruz. zor sinirlenr genelde ama sinrlendimi burnundan duman çıkarır benmki. dışarıya karşı sert bir duruşu vardır evet ama aynı zamanda duygusaldırda. bırakta duygusal yönünü bi biz görelm.

Teşekkürler :) Evet boğazına düşkün benimkisi de :) Hatta bana kaç çeşit yemek biliyorsun, pasta börek yapmayı biliyor musun demişti aramızda birşey yokken Ben de bi ifade olmuştu Deli mi ne demiştim o zamanlar

Benimkisi çok çabuk kızar, çok serttir gerçi öyle de olmak zorunda yoksa sözünü geçiremez, herkes tepesine çıkar. Ama O sert, kızgın asabi görüntüsünün altında çok uysal, romantik bir kişilik yatıyormuş resmen :) Szin de Allah mutluluğunu daim etsin inşallah, nice 7 senelere

Son düzenleme:
Benım AŞKIM da boğa burcu..hassas,romantık,neşeli,sinirli olabılen,sürpriz yumurta gıbı sürpriz dolu:)
sevıyorum yaa..

ben oğlağım erkek arkadaşım balık ben ne kadar odunsam o o kadar duygusal hep üzüyorum beni onu hala beni neden sevdiğine anlam verememiş olsam da 2. senemiz bitmek üzere

ben oğlak burcuyum erkek arkadaşım da boğa. yorumlara şöyle bir baktım da tüm boğalar aynı yemeğe düşkün, dışardan bakıldığında sert ama içten çoook uysal ayrıca kadınların dış görüntüsüne, dişiliğe çok önem verir boğa erkekleri benden söylemesi sadece ben çoook duygusuz olduğum için tartışıyoruz onun dışında iyi anlaşıyoruz:93:

O koc ben yengec... O kaba benn asirii duygusal siz dusunun artik:84:

Öbür başlıkta görmüştüm, ayrıldınız sanırım... :26: Sen koç o yengeç olsaydınız kadın-erkek durumundan yine bir derece daha iyi olurdu aslında ama koç erkeği bir yengece gerçekten de çok duygusuz ve kaba gelebilir, muhtemeldir bu. Çünkü çoğu koç erkeği, bencil ve egoisttir, duygularını da belli etmez. Yengeç de balık kadar olmasa da duygu deryasındadır... Ne diyeyim, yanılıyorumdur inşallah, çok mutlu olursunuz umarım.

ne yazıkkı koç..anlasamıyoruz burc olarak..

Son düzenleme:
ben ikizler mantıkçı, ayrıldığım erkek arkadaşım yengeç duygusal...

siz düşünün artık...

ben koç
eşim boğa

şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz, çok kavgalı bir ilişkimiz var anlamadım, boğa için çok iyi bir eş derler ama benimki zor, çıldırttı beni...

ben yengeç o kova zıttız sanırım.ben aşırı duygusalım ama kova hakkında pek bilgim yok.çok kavga ediyoruz bide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…