eski sevgilim yay burcuydu merhametli neşeli ii oluolar ama fikirleri biraz değişken oluyo bence bide özgürlüklerine düşkün oluyolaryay burcu erkeği nasıldır var mı bilgi sahibi olan?
Allam mesud etsin canım. zaten onun ınadıyla ugrasamadıgım ıcın cogu kez alttan alan taraf benım. mesajlasma konusundada ben alttan aldım :) eger bişeyden memnun değilsem tatlı dille söylerim. cunku kendısı dediğim dedik oldugu için tatlı dil işe yarıyo. ne demişler "tatlı dil yılanı delıgınden cıkarır" diyeama bıse oldugu zaman kafamı kızdırırsa da benden kötusu yoktur. bunuda bilir kendısı :)
napalım ikimizde ateş grubu burcu olunca hepten alevlenıyoruz
yay burcu erkeği nasıldır var mı bilgi sahibi olan?
yay burcu erkeği nasıldır var mı bilgi sahibi olan?
Ben akrebim O da boğa. Adam çift kişiiklli resmenBana başka diğer insanlara çok başka davranıyor.
Dışarıya karşı çok asebi, hemen parlayan, hatta bağırıp çağıran birisi. ilk zaman beni çok korkutuyordu ama baktım bana karşı öyle değil. başkalarına ne kadar kızarsa kızsın benim yanımda kedi gibi resmen. inşallah böyle devam eder ama kendimi hep hazır tutuyorum birgün bana da patlayabilir :86:
boğa sevgilisi/eşi olanlar nasıldır boğa erkekleri, benimki gibi mi :)
boğa mükemmeldir ya.. herşeyleri çok güzl maşallah. ah bide boğzlarına o kadar düşkn olmasalar. ben oğlağm o boğa 7 yıl biticek nisanda inşallah gayet iyi anlaşıyoruz. zor sinirlenr genelde ama sinrlendimi burnundan duman çıkarır benmki. dışarıya karşı sert bir duruşu vardır evet ama aynı zamanda duygusaldırda. bırakta duygusal yönünü bi biz görelm.
O kocben yengec... O kaba benn asirii duygusal siz dusunun artik:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?