Sevdiginiz Erkegin burcu

çok teşekkür ederim paylaşımın için
aslında evet bazı insanlar tanıyorum burçlarının özelliklerini taşımıyorlar :)

ben aslanım sözlüm yengeç. efektif olarak pek anlaşamıcamız yazsada arada birbirimizi yesekte birbirimizi anlayabiliyoruz ve mutluyuz

ben yay burcuyum o ise koç.hersey çok güzel giderken bi anlık bi öfke herseyi altüst edebiliyo.hersey ona odaklı olsun istiyo bencil bazen bana göre ii bişeydir ucu ona dokunuyodur ona derken onun kurallarına falan terstir dolaylı yoldan kıyametler kopar.bende yay burcuyum iyimserim gerçekten aşırı hemde kendime kötülük ederim kimseyi kıramam.iyi niyetimi silah olark kullndığımı söyler hep sen iyisin ben kötüyüm dimi der tartışmalarda.inat sanırım koç burçları biraz dediğim dedik veya ondanmı kaynaklı bilmiyorum.onun karşı çıktıkları bana basit gelebiliyor.bana göre tartışma meselesi yaptığı konular espiri yapılıp geçilesi konular.bende yayım biraz özgürlüğüne düşkün müdaheleye gelemeyen.iyiyken bizden iyisi yok hersey masal kötüykende bizden ağır küsü yok.ortası yok.uçlardayız varmı koç olan sevgiliisi katılıyomusunz bana.ben hep olumsuz taraflarından bahsettim burçlarımızın içinde bulunduğum durumdan sanırım

erkek arkadasım tam bır ıkızler erkegı ,ben de tam bır terazı kadınıyım .yuvarlanıp gıdıyoruz ,sımdılık bır sorun yok yanı

askim boga ben akrep burcu.

hersey süper yalniz o beni bazen yanlis anladigi icin tartismalar oluyo

varmi baska esi, sevgilisi boga olan, bayanlar?

kızlar eşim 19 subat doğumlu henüz ne olduguna karar vermedik..
balık mı kova mı..
daha cok sanki balık ın özelliklerini taşıyor gibi
bende ikizlerim :)

Ben Yay burcuyum , Sevgilimde Akrep Biz çok iyi anlaşıyoruz. Burcun etkisimi bilemem ama beraberken gülmediğimiz eğlenmediğimiz bi an yok, askerde olduğu için biraz fazla kıskanç başka bi sorun yok

Bir terazi bayanı olarak yıllarca bir yay erkeğini sevdim... Neler çektim bir ben bilirim... Hep bi anlaşılmazlık, hep bir bağımsızlık...

burcu ikizler. ve tam ikizler. bildiğin dengesiz, dediğim dedik çaldığı düdük ama ne yapayım seviyorum işte

aşkımın burcu ikizler 1 buçuk yıldır çıkıyoruz ve o dengesizliğe ayak uydurmak çok zor oluyor
bu haftada dengesizlik taslama haftası napalım seviyorum işte

tam bir boğa burcuym sakin sabırlı dayanıklı güvenilir ve sadık ama gelin görünki ikizlere aşık olunca hayatımn küçk bi kısmı karrdı ( dengesiz bi burçla hayat çekilmez tabiki...

biz karı koca ikizler burcuyuz
ikimizinde dengesizlikleri oluyo ama birbirimizi anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…