Sevdiginiz Erkegin burcu

Akrep hakkında verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Balık burçlarını iyi bilirim, arkadaşlarım vardır. Ben sana abim ve yakın arkadaşımdan temel alarak bahsedeyim yaylardan. Yaylar çok dürüsttürler her şeyden önce, yalan, aldatma, sadakatsizlik bilmezler. Ancak bağımsızlıklarına düşkündürler, kolay kolay nikah masasına oturtulamazlar. Pek kıskanmazlar ve çok kıskanılmaktan da hoşlanmazlar. Kendilerine emir verilmesinden, ne yapacaklarının söylenmesinden hiç hoşlanmazlar. Ruhani konulara ilgileri vardır, genelde dinlerine bağlı insanlar olurlar. Sanırım aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Sen burcunla, yükseleninle su grubusun. Bu seni derin ve duygusal bir insan yapar muhtemelen. Yaylar da ateş grubudur, hızlıdırlar, çok ayrıntıcı olmazlar. Akrep yükseleni sana tutku, kıskançlık ve sahiplenme verir ama yaylar kıskanılmaktan, sahiplenilmekten pek hoşlanmazlar malumun. O yüzden senin duygularını anlamıyor gibi hissedebilirsin kimi zaman.

Ama sana diyeceğim çok takılma bu işlere, benim burcum koç, erkek arkadaşımınki akrep, astrolojiye bakarsak bizim anlaşamamamız lazım ama biz gül gibi geçinip gidiyoruz, çocukcağız bir dediğimi iki etmiyor. Hayırlısı olur inşallah senin için...

ben 24 eylül eşim 20 ağustos...
terzi kadını ve aslan erkeğinden oluşan bir çekirdek aileyiz...
Çok aşıkk Hep aşığızz..:)))
varsa hakkımızda fikir ve bilgi sahibi olanlar (burçlarımız konusunda) bekliyorum yazılarınızı..:)

bende kovayım aşkım yengeç... Aynı şeyi bende düşünüyorum 2 çift laf etse... Zor anacım zor ama seviyorum napalım bide özgürlüğümü kısıtlamaya çalışmasına deli oluyorum...

ben kova nişanlım koç gayet güzel anlaşıyoruz tencere kapak hesabı

arkadaşlar, sevgilisinin burcu aslan olanlar biraz anlatabilirler mi? olumlu olumsuz tüm halleri,huyları.. ve severken nasıl olurlar?

benim askim ikizler burcu ben ise terazi ve ck iyi anlasiyoruz...ikimizde hava burcuyuz...ben mesela kararsiz biriyim o ise ck cabuk karr alabilyior...yani kisaca birbrimizi dengeliyoruz...hafif zit yanlarimiz var ama birbirimize zit gelmiyoruz...zitin aksine birbrimizi tamamliyoruz...sanirim yukselen burcunun rolude var sadece burcun degil...cunku ikizler erkeklerinin hepsi tipatip ayni diyemeyiz...tabiki benzer yonleri vardir...mesela benim babamda ikizler sevdigim erkekte ikizler ikisinin ortak ozelligi cok konuskan olmalari ilk defa gordukleri biriyle bile snki yillardir taniyolarmis gibi sohbet edebilirler...:)cok dinc capcanlilar

Ben terazi.O yengeç..yaa ilk defa yengeç burcu bi erkek arkadasım oldu. Nasıl davrancağımı hiç bilmıyorum. Aniden parlıyo. Anı anını tutmuyo çok tutarsız. Konusmaya korkuyorum bazen.. Umursamaz davranabiliyo.1 gün boyunca konusmamak onun için çok normal mesela.. Dalıp gitmeler fılan.. Ben çok ilgi bekler, sahiplenildiğima hissetmek isterim. Hiç bana göre değil. Ya ben alışıcam ya o.. Sizcede normal mi böyle davranması.Nasıl yaklaşmalı yengeç erkeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…