Sevdiginiz Erkegin burcu

Eşim : Terazi
Ben : Terazi
Oğlum : İkizlerr
Hepimiz dengesizz yuvarlanıp gidiyoruzz

ben teraziyim, sevgilim başak. genelde çok ufak konulardan tartışmalarımız oluyor. ama gerçekten ikimiz de çok seviyoruz birbirimizi. sizce nasıl olur terazi ve başak? be başak erkeği nasıldır?:26:

Ben akrep
Sevgilim balık

İlk evliliğimden oglum kova

Çok eglenceliyiz

BEN ikizler,sevgilim de ikizler üstelik aynı gün aynı yıl doğduk 4 saat ara ile :97:
yuvarlanıp gidiyoruz işte

Ben Kova bitanem Başak :) Astrolojinin inadına güzel gidiyor arada kavgalarımız oluyor fazla büyük oluyor ama onların dışında tatlı bi ilişki. Başak burcu çok zor kızlarr çokkk..
Yinede ben ikisinin anlaşabilceğini düşünüyorum,bağımlılık gibi bizimkisi..

Aşığım kızlaarr çok aşıkkk

Son düzenleme:

Yani bir yengec kadını olarak dengesizlik azıcık bende de var.
Ani duygusal travmalar.
Yalnız dalıp gitmeleri, bir sorunu olabilecegine isaret olabilir.

ben ikizler o oğlak, çokkkkkkkkkkkkk seviyom dayanamıyommmmmmmmmmmm

Boğa.Cinsel yönleri çok güçlü ve oburlar.Birde inatçılar.Ama sadık sevgilidir o iyi :)

Ben koç o ikizler burçlarımız pek uymuyo ama yükseleni yay ordan kurtarıyo :)

oğlak erkeği hakkında görüşleriniz var mı arkadaşlar?
sadık derler ama bir de sizce dürüst olurlar mı oğlak erkekleri?

ben teraziyim, sevgilim başak. genelde çok ufak konulardan tartışmalarımız oluyor. ama gerçekten ikimiz de çok seviyoruz birbirimizi. sizce nasıl olur terazi ve başak? be başak erkeği nasıldır?:26:

başlarda ufak şeyleri sorun etse de sana güvendikçe tartışmalarınız bayaaa azalır

benim sevgilim de başak. çok iyi ve sadık bi sevgilidir. dünyası senin etrafında döner. Ama huysuzdur ve herkes çekemez :) Oğlaklarsa bayılır başaklara :) ben de oğlağım zati.

Oğlaklara Başak tavsiye ediyorum kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

oğlak erkeği hakkında görüşleriniz var mı arkadaşlar?
sadık derler ama bir de sizce dürüst olurlar mı oğlak erkekleri?

tüm genellemeler yanlıştır sözünü aklımızda tutarak oğlak erkekleri ile ilgili bir şeyler yazıp çizebiliriz sanırım :) oğlaklar genel olarak prensipli insanlardır. sakindirler ama sakin atın çiftesi pek olur tabi. sinirlendiklerinde pek yaklaşmamak gerek. zaten kendisi de uzaklaşır sinirli anlarda etrafındakileri kırmamak için. sadık oldukları doğrudur. aile hayatına düşkündürler. sevdikleri zaman arkadan iş çevirdiklerini görmedim henüz. güvenilir olurlar. sorunlarınızın çözümü için onlara danışabilirsiniz. ama gerçekten de sevdiklerinde vazgeçmeleri kolay değildir. yine son olarak diyorum ki tüm genellemeler yanlıştır.her çeşit insan olabilir oğlak burcuna mensup olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…