Sevdiginiz Erkegin burcu

ben balık yükselen ikizler. Eşim ikizler yükseleni balık. Kızım kova yükseleni ikizler. yani hepimiz ailece dengesiziz

sanırım toprak grubundaki burçlar aslan burcuyla anlaşamıyor :)
ben oğlak sevgilim aslan birbirimizi yiyip duruyoruz

hayata farklı pencerelerden bakıp birbirimize el sallıyoruz.okadar yani düşün artık!..aşk burcum aslan..boğa isteyenimde oldu oğlak,balık ki en çok anlaştıgım burçlardır.ama hep dikkatimi çekenler aslanlar oldu bunuda burdan anlıyoruzki aradığım aşkmış..buda hayatın bana bi kazığı

ben boğa sevgilim yengeç..valla burcundan mı bilmiyorum onun aşırı detaycılığı beni yoruyor bazen.ama benim inadım ve düzensizliğim de onu yoruyordur eminim..

benim burcum- ikizlere /oğlak

Sevdiğimin burcu-yay/yengeç... sanırım biraz da akrep özellikleri yoğun.

Akrepler gibi ksıkanç ve sahiplenici. yay gibi özgür olmak istiyor..

Ben de ikizlerim. Arada benim dengemi bozuyor. Onu kırmayı istemiyorum ama istemeden kırıyorum.. O yüzden bazen sadece susmayı tercih ediyorum Konuunca kırıyorum.. sadece onu dinlemek istiyorum. bu alınganlığına çözüm yok mu? ya o vurdumduymaz olunca ben laf söyleyince kırılıyor... ne söyleyeceğim ya... kızamıyacakmıyım ben ona...

valla aynı sorun bende var sevgilim başak/yay ve inanılmaz kırılgan napcağımı şaşırdım Benim de yükselenim ikizler

valla aynı sorun bende var sevgilim başak/yay ve inanılmaz kırılgan napcağımı şaşırdım Benim de yükselenim ikizler

onlar patavatsız olunca bizim söz hakkımız olmayacak özgür olacaklar suçumuz aklımızdan geçridiğimizi söylememiz. oda arada kaşınıyoru .. ben susuyordum İlla söyle diyordu ben söyleyince de kırıcı oluyorsun diyordu...
espirinin şakanın dozunu kaçır sen ben söz söyleyince de kırıcı oluyorsun...

Benim burcum Koç yükselenim Balık. Erkek arkadaşımın da burcu Akrep yükseleni Boğa.

Gül gibi geçinip gidiyoruz Allah bozmasın. Her türlü cadılığımı gıkını bile çıkarmadan çekiyor sağolsun. Onunla her anım rüya gibi...

ben ikizler sevgilim aslan..astrolojiye göre çok iyi bi ilişkimiz olmalı başlarda öleydi zaten her cadılığıma göz yumuyoduama zamanla çook kavga eder olduk gerçek yüzümü gösteriyorum diyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…