Sevdiginiz Erkegin burcu

yengeçç...çok tersiz yaa valla((
ama eskiye nazaran daha iyiz sanırım..
ilk zamanlar kabus gibiydi

Koç erkeği herşeyden sorun çıkarabilir,farklı bir kafa yapısı var,en azından benden farklı:))
Kendi istediği olmadığında karşı tarafa dünyayı dar edebiliyor maalesef..

kesinLikLe erkekLer arasında akrep erkeqinin üstüne Tanımam:) ßi akrebi direk bakışından Tanırım..:) çok keskin bakar..çoqu qünLük AşkLar peşindedir:) en saqLam hatunu biLe yoLdan çıkarabiLir:)

benim oğlumda akrep tanıdığımm 2 bayann karep varr onları hiç beğenmiyorumm asi,dedikoducu,yalancı,kavgacı birii aynıı semra kaynana gibilerr oda akrepmişş
oğlum akrep olduğu içinn üzülüyorumm bazenn aynıı onlar gibii olmasınlar kavgacıı gürültücüü
ama bakışlarıı etkilii demek,sarışınn beyaz mavii gözlüü bu çokk can yakacak diyorlar yavv burda da sen öyle yazmışsınn

Erkekler ayrı Kadınlar ayrı demisler benim de iki tane akrep erkek cocuk tanıdıgım var..
Biri ilkokul 3' e gidiyor ve hep sakin, kendi halinde, agır baslı duygusal bir cocuktu.. İlgi gösterene, ilgisini verir bir kere karsılık verdigini görmedim iki abisi var biri basak burcu digerini bilmiyorum ama akrep degil ve ikisi de fırmalama hic ona benzemiyor cocuk sonucta ama daha kimseyle kavga ettigini, anlasamadıgını görmedim.. Onunla konusmaya bayılıyorum..
Yukarıda saydıklarım aynen bu cocuk icinde gecerli olup tek farkı süse püse düskün olması kendi icin degil ama annesini süslemeyi cok seviyor. Gecen gün annesi, ben ve ufaklık carsıya cıktık annesi corap alıyordu orda da ojeler vardı annesi parasını öderken kapmıs bir oje '' annecim lütfen bunu al, rengi cok güzel sana cok yakısır, ne olur anne deyip duruyordu..
Hatta ben espirisine cocuk yaparsam aralıka denk getireyim de akrep burcu olsun falan diyorum hep..

Son düzenleme:
Benim burcum yay, onunki aslan. Nasıl? Uyumlu mudur bu iki burç hanımlar? Bileniniz var mı ? :)

Ben yengeç aklımdaki insan balık burcu. Bilemiyorum artık nasıl olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…