Sevdiginiz Erkegin burcu

ilk sayfaya taaaa ne zaman yazmışım, yazdığımı bile unutmuşum. fikirlerim tamamen değişti, aşk demek balık demek arkadaşlar

İkimiz de yayız, bir yayın halinden en iyi yine yay anlar bence
Yaşadığım en güzel, heyecanlı, rahat anlaştığım ilişki bu olsa gerek

Son düzenleme:
Allahım karşıma asla koç burcu bir erkek çıkarma derdim, koç burcu dendiğinde yaka silkelerdim, çooook büyük konuşmuşum.. Biricik nişanlım koç burcu, ben de yengeç.. Allahım bozmasın çok iyi anlaşıyoruz

ben koç kocacım aslan... eşime kadar hiç şaşmadan su gruplarından oldu sevgililerim romantik sakin huzurlu tiplerdi. hep çok sıkıcı olduklarını sanırdım. hatta kocacımda kimlikte akrep burcu onuda öyle sandıydım burçları çok iyi bilirim ve yorumlarım adam bir türlü uymadı akrebe sonunda ananesi söyledi de aslan olduğunu rahata erdim (?) :)

Allah, sanırım eski sevgililerime yaşattıklarım ve onları çok sakin sıkıcı bulmam nedeniyle kocamla ödüllendirdi (?) :)))

Ben koç sevgilimde aslan uyumumuza ne diyorsunuz ?

mükemmel uyum yok yoktur bu beraberlikte helede koç gibi herşeyini kendi yapan erkeklere ihtiyacı olmayan bir dikkafayı bir kadın yapıyor ki sorma... yanlız kavga-gürültü-kıskançlık çok doludur bizim sevgili dönemlerimizde dahil 4. senenin içindeyiz. 4 değil 40 sene kadar yoruldum :) ayrıca aslana seni elde ettiğini düşündürme bugün olmuş hala kocam kavga edince eşyamı toplayıp gidicem diye korkuyor ama Allah var nikahtan sonra azıcık duruldu sakinleşti, birşeyi elde edemediğinde acaip huzursuz ve kavgacıdır...

Bizimde 2 sene oldu kavga gürültü kıskançlık çok oluyor o çok takıntılı biri zaten bu yüzdenden anlayışsız oluyor iyi yönleride var tabiki gerektiğinde alttan alıp özür dilemesinide bilir bu aralar farkediyorum benim sevgilim çok alınganmış :)

sevgilimin aslan benim kova
Kova ve Aslan burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Kova burcu duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Aslan ve Kova burçları arasında dengeli bir ilişki olacaktır. Birçok yönden birbirleriyle uyum gösterirler. Her ikisi de zeki, dışa dönük, hareketli, samimi ve neşeli insanlardır. Beraberken gayet kaliteli ve keyifli vakit geçirirler. Çevrelerinde birçok insan olacaktır. Dostları tarafından çok sevilirler ve toplum içinde aranılan kişilerdir. Her iki taraf da seksüel açıdan uyumlu ve tutkuludur. Fakat Kova burcunun Aslan'ın gururunu sürekli okşaması gerekir. Aksi taktirde kişilik çatışmasına kadar giden bir çekişme yaşanabilir. Uzun vadede evliliğe gidebilecek uyumlu bir ilişki yakalarlar.

doğruu

Ben Oğlak, eşim Boğa :124:

Birbirimize benziyoruz, benzetiliyoruz :) Uyum konusu iyi genelde çok şükür, ama ikimizinde inadı aynı anda tutunca kötü ilk adımı birbirinden beklemek bi de. Onun dışında birbirimizi iyi anlıyoruz bence

Bizimkinin ters versiyonu peki bir boğa olarak oğlağı nasıl buluyorsun

Ruh ikizim. En iyi anlaştığım burçlardan biridir zaten. İkimizde toprağız hem.
Ama benimki çok inatçı, dik kafalı falan. Bu huyları beni deli ediyor.
Bazen aşırı derecede kıskanıyor, kısıtlıyor. Ama ben onu öyle seviyorum.

Benim sevdiceğim Terazi iliğimi kemiğimi kurutttu valla Ben ikizlerim .

Ben oğlak o başak
İki toprak grubu !
Hem zıt hem aynıyız aslında ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…