Ben koç sevgilimde aslan uyumumuza ne diyorsunuz ?
mükemmel uyum yok yoktur bu beraberlikte helede koç gibi herşeyini kendi yapan erkeklere ihtiyacı olmayan bir dikkafayı bir kadın yapıyor ki sorma... yanlız kavga-gürültü-kıskançlık çok doludur bizim sevgili dönemlerimizde dahil 4. senenin içindeyiz. 4 değil 40 sene kadar yoruldum :) ayrıca aslana seni elde ettiğini düşündürme bugün olmuş hala kocam kavga edince eşyamı toplayıp gidicem diye korkuyorama Allah var nikahtan sonra azıcık duruldu sakinleşti, birşeyi elde edemediğinde acaip huzursuz ve kavgacıdır...
yengeç kadınıyım ve bir boğa erkeği ile evliyim her açıdan son derece uyumluyuz biraz didişmeyide seviyoruz .....yani hayatı olması gerektiği gibi yaşıyoruz....beklentilerimiz aynı ...çocuklar ,ev,iş,gezme vs....ikimizinde gelecek planları aynı zevkler doğrultusunda tutumluyuz bizden adam olurmuş öyle diyor büyükler=Psonra ben pişirmeyi o yemeyi seviyor al sana boğa erkeğini aşık edecek bir nokta.......sonra ben keyfime zevklerime düşkünümdür al boğaya uyacak ortak bir nokta daha ....kocamı ve çocuklarımı herşeyden çok seviyorum bunu boğa erkeği hissetmeli lakin anne bbaaa kardeşim diye aileyi kalması gereken yerde bırakmayan tiplerden hoşlanmaz boğa erkeği eşi için birinci sırayı yaşadığı düzenin alması gerektiğini söyler....ki bende bu kafadayım herşey ve herkes yerinde sevilip sayılmalı duygular karışmamalı....ben rahat ettirmeyi bilirim bnoğa rahat etmeyi sever....ikimizde sabırlıyızdır.....ani parlar ani unuturuz...zaman geçtikçe alttan almayı öğreniyor insan artık aynı anda parlamıyoruz=Pboğa çalışkandır yengeçte öyle....boğa yengece göre biraz bencildir.....yengeç çeker razı gelir ...boğada artık allah ne verdiyse diyip kullanmaya kalkabilir bu sabrı sonuna kadar orada tak dediği an uyarı alırsada hemen dikkate alır ve geri adım atar....yengeç değişkendir ruh hastası hahahahahhahaha arada düşer enerjisi kafası bulanır keyifsizleşir....boğa tesirine alır sahiplenir durumu düzeltir....her ikiside aşkı bilir yaşar ama tüketmez idareli kullanır bu yüzden bu ikili en iyi eş durmundadır birbirine göre boğa erkeği oğlak kadını ve yengeç kadınıyla çok iyi anlaşır uzun vadede=)
Ben boğa, aşkım oğlak.
Bizimkinin ters versiyonupeki bir boğa olarak oğlağı nasıl buluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?