Sevdiğiniz için bunu yapar mıydınız?

Melike2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
36
-5
6
28
Sevdiğiniz için yalanı affedip ona kendini ispatlaması için bir şans daha verir miydiniz? Her yerden engelledim bana ulaşma şansı yok seninle bir daha olması imkansız dedim

Aslında tam olarak ne olduğunu yazsan

Aslında tam olarak ne olduğunu yazsan
Mesela çok samimi bir arkadaşıyla yemeğe gittiğini söyledi fakat yanında erkek arkadaşının da olacağını söylemişti meğer yokmuş. Arkamdan kötü konuşan bir arkadaşın sözlerini onaylamış yüzüme de beni savunduğunu söylemişti

Bunlar basit şeyler değilmiş, affetmem

Adı üstünde geçmiş.. bir insanın geçmişini sorgulamak bana çok saçma geliyor. Sonuçta geçmişinde sen yoktun .. olmadığın bur dönemden sanani diyesim geldi .

Geçenlerde böyle bir konu..konu sahibi erkek arkadaşıyla (normal arkadaş ) yemeğe gittiğini ve onun kız arkadaşının da yemekte olacağını sevgilisine söylemiş.ama öyle bir durum yokmuş.seninle birlikteyken böyle bir yalan söylediyse (samimi arkadaş diyorsun) içim içimi yerdi.bayağı tavır yapar ve onu izlerdim.
Arkamdan kötü konuşan kişiye karşı seni savunmasını beklerdim.tabi sen haklıysan

Ayrıl.

Geçmişiyle ilgili bazı şeyleri gizlemiş ve kızmamam için eksik ve yanlış anlatmış
eski kız arkadaş mevzuları mı ?
eğer öyleyse bu şekilde tepki vereceğinizi bildiği için anlatmamıştır , ki ben kurcalanmaması gerektiğini düşünenlerdenim.adı üstünde geçmiş.

Az önce gene konu çalışsın. O adam şu anda bahsettiğin adamsa zaten dönme. Hiç mi gururun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…