- 3 Temmuz 2020
- 36
- -5
- 6
- 28
- Konu Sahibi Melike2828
-
Geçmişiyle ilgili bazı şeyleri gizlemiş ve kızmamam için eksik ve yanlış anlatmışYalana bağlı?yalan nedir?
Mesela çok samimi bir arkadaşıyla yemeğe gittiğini söyledi fakat yanında erkek arkadaşının da olacağını söylemişti meğer yokmuş. Arkamdan kötü konuşan bir arkadaşın sözlerini onaylamış yüzüme de beni savunduğunu söylemiştiAslında tam olarak ne olduğunu yazsan
Bunlar basit şeyler değilmiş, affetmemMesela çok samimi bir arkadaşıyla yemeğe gittiğini söyledi fakat yanında erkek arkadaşının da olacağını söylemişti meğer yokmuş. Arkamdan kötü konuşan bir arkadaşın sözlerini onaylamış yüzüme de beni savunduğunu söylemişti
Ayrıl.Mesela çok samimi bir arkadaşıyla yemeğe gittiğini söyledi fakat yanında erkek arkadaşının da olacağını söylemişti meğer yokmuş. Arkamdan kötü konuşan bir arkadaşın sözlerini onaylamış yüzüme de beni savunduğunu söylemişti
eski kız arkadaş mevzuları mı ?Geçmişiyle ilgili bazı şeyleri gizlemiş ve kızmamam için eksik ve yanlış anlatmış
Hayır kız kardeşi gibi sevdiği birieski kız arkadaş mevzuları mı ?
eğer öyleyse bu şekilde tepki vereceğinizi bildiği için anlatmamıştır , ki ben kurcalanmaması gerektiğini düşünenlerdenim.adı üstünde geçmiş.
Ben onun pişman olmasını dönmesini ve intikam almak istiyorum hepsi buAz önce gene konu çalışsın. O adam şu anda bahsettiğin adamsa zaten dönme. Hiç mi gururun yok
Vaktini harcamaya değmez.sende bul birini.mutlu olBen onun pişman olmasını dönmesini ve intikam almak istiyorum hepsi bu
kaç yaşındasın ? 12-13 ?Sevdiğiniz için yalanı affedip ona kendini ispatlaması için bir şans daha verir miydiniz? Her yerden engelledim bana ulaşma şansı yok seninle bir daha olması imkansız dedim
Onu arkadaşım için sordumSende bir karar ver yahu. O mu seninle bir daha olmaz deyip gitti sen mi?
Tövbe EstağfirullahOnu arkadaşım için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?