• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz İçin Yaptığınız En Son Fedakarlık

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.513
11
158
Canlarım sevdiğiniz erkek için en son yaptığınız fedakarlık neydi?dökülün bakalıma.s.

benim yaptığım en büyk fedakarlık askerdeyken tüm psikolojik bozukluklarından kaynaklanan saçma sapan laflarına susmak oldu...

ikimizde zaman zaman birbirimizi alttan alıp fedakarlıkta bulunuyoruz ama sanırım en büyük fedakarlığı o askerdeyken yapıcam...

aşkom askere gittiğinden beri ne isterse onu yaptım 15 ay ewden çıkıp gezip tozmadım doğru dürüst...kavgalarımızda susmayı tercih ettim...alttan almayı tercih ettim...daha ne olsun ayşem ama gelsin görecek oooo acısını çıkaracam

farkettimde hep asker bekleyenler bu fedakarlığı yapmış way beaaaaaaaaaaaaa...
o zaman kızlarıda alsınlar askere banane bende fedakarlık istiyom :D:D:D:D:D

şuan askerde ve ben onun sözünden çıkmıyorum diyebilirm ama tuğçeninde deiği gibi hele bi gelsin geberticem oda öyle diyo ben burdayken sus gleince naparsan yap diyo hehe cnm bnm ama o herşeye değer buna eminm
aşkım seni çok sewviyorummmmmm ve çok özledimmmmmmm

kımı kendı mutlulugu ıcın bazı olaylara davranışlara katlanır kımı ıse ahıretı kazanmak ıcın katlanır dıye duşunuyorum yanı fedakarlık bırazda kendı mutlulugumuz adına oluyor cok nadırdır fadakarlıgı sadece karşı taraf ıstedı dıye hareket edıp yaşamak kı gun gelır yeter denır yanı fedakarlık enınde sonunda tek kalmıyor karşılıklı oluyor e tabıkı oyle olacak dıyorsunuzdur şimdı bende aksını ıspat etmeyecegım haklısınız haklıyız:)

Ayaklarimi Yorup Taa Baska Yere Sigara Almaya Gittim tatlicadiarzu
ne fedakarlik ama dimi naniknanik

aaaaaaaaa belinaycım bak ben onuda unutmusum gece yarılarına kadar calıstıran bır fırmada calısıyordum esım camlarda beklıyordu benı taksıyle ewe gelıyordum...sabaha karsı bazende gecenın bır vaktı kocam artık dayanamadı ve bana askım dayanamıyorum uzuluyorum ne olur o ısyerınden çık demıstı ve ben ertesı gun ıstıfamı vermıstım...pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaa

ssanırım aynı anda ısten cıktık mervecım bende 5 aydır işsizim patlamak üzereyim sıkıntıdan...

aaaaaaaaa belinaycım bak ben onuda unutmusum gece yarılarına kadar calıstıran bır fırmada calısıyordum esım camlarda beklıyordu benı taksıyle ewe gelıyordum...sabaha karsı bazende gecenın bır vaktı kocam artık dayanamadı ve bana askım dayanamıyorum uzuluyorum ne olur o ısyerınden çık demıstı ve ben ertesı gun ıstıfamı vermıstım...pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaa

canım senin çıkman senin yararın ve sağlığın açısındanda iyi olmuşş.. benimkinin sebebi şirketimin uzaklığı (ben istanbul zeytinburnunda oturuyorum şirket başakşehirdeydi) ve proje asistanıydım çok erkek varmış firmada bu yüzdendi :1closedeyes:

ahh ahhh okudukça aklıma geliyor tüm askılı tişörtlerimi toz bezi yapmıştım

şunuda eklim 3 senedir cep telime yapışık yaşıyorum uyurken bile yastığımın altında titreşimde artı hiç abartısız duşa girerken bile yanıma alıyorum aynanın karşısına yamk şekilde görebileceğim şekilde koyuyorum.. artııı geçen gün markete gittim sorduğu soruya bakın "kasiyer erkekmi gençmi? bende inadına genç erkek dedim ama ben kaşındım :)çünkü bu akşam canım çikolata çekti markete gidicem die msj attım yok aşkım babama söle o yatsı namazından gelirken alsın sne çıkma istemiyorum dedi sonuçmu? babam getirdi çikolatamı... alın size fedakarlık daha sayımi?? :)))

Back
X