Sevdiğiniz insanı aileniz ve arkadaşlarınız onaylamıyorsa ondan adam olmaz diyorsa..

Çevremde çok örneklerini gördüm

Ve birebir yaşadım ailemin istemediği biriyle zamanında görüşmeyi devam ettirdim.

Tam dedim ailem haklı evet bu adam adam değil ayrılacağım

Yapmadığı çirkeflik kalmadı gerçek yüzünü o zaman gördüm

İnan aileler birşey diyorsa bucna insan birşey diyorsa vardır bir sebebi

Şuan pişmanım onları zamanında dinlemeyip bu kadar üzdüğüm için.

Çok teşekkür ederim söylediklerin için =)
Ben kendimi motive ediyorum ayrıldık bitti diyorum hatta telefonumu kapatmıstım 3 gündür. Ama işyerinden aradı günde kac kere. Hatta babasına anlattı sanırım telefonumun kapalı oldugunu bittiğini sölediğimi.babası aradı işyerini sonra cebimi actım ordan konustuk. babası beni çok seviyor arada bi arar sorar. ben artık olmaz diyorum adam kabul etmiyor bitmesini istemiyor düzelicek hersey ben seni gelin alıcam bunlar çözülmicek şeyler değil üzmeyin birbirinizi diyor beni ikna etmeden telefonu kapatmıyor (ben ikna olmus gibi yapıyorum :) benm telefonumun kapalı olması onu üzüyomuş böyle yapmıcakmısım bende düzeltin o zaman dedim kac gün oldu hala bişey yok ortada siz ve oğlunuz beni arayınca ben zor durumda kalıyorum vicdanım sızlıyor cünkü babam sordugunda arayan varmı (babam herseyden haberim olcak demişti bana) diye ben yok demek zorunda kalıyorum dedim haklısın dedi ve daha bisürü şey bunları yazdım bişeyi değiştirceğinden değil ama yazmak istedim yinede

ben anladım. keske yapmasaydın ama olan olmus. erkekler genelde bu tıp seylerı yuze vuruyo sınır anlarnda. sen okulunu okuyup yurt dısına cıkmaya bak..turkıyede o seklde pek hos karsılanmıcaksın. bnde sozlendıkten sonra esımle bırlıkte olmustum. ama onlada ewlendım. cok guvenıp sewmeden bu tıp seyler yapılmamalı. en azından herkese sleme sakın yanı ılerde yıne ılıskın olunca o kısıye soleme senı kullanmak ıcın senle olurlar

Düşünüyorum bi insan ne kadar vazgeçilmez olabilir ki diye.
Aileden baska kimse insanı karsılıksız sevmezmiş anladım. insan anasına babasına yapmadıgı fedakarlıgı gidiyor el insanı için yapıyor onun için ağlıyor kendini harap ediyor. duygular tazeyken ayrıldıktan sonra insan sağlıklı düşünemiyor. tek ilaç zaman, unutmayı istemek , ve kararlılık ne güzel sıralıyorum dimi =) uyguyabilirimde inşaAllah

rica ederim canım:) biraz faydamız olsa ne mutlu.ama hatayı hatayla kapatma.babası aradığında açıyorsan telefonu ikna olmuş gibi yapma.dimdik dur karşılarında ki kararlı olduğunu anlasınlar.devam ettirmen için sadece tek bir sebep söyleyebilirmisin?düzelicek ne demek yaa.aklım almıyor babasının söylediklerini.bulmuşlar senin gibi herşeye tamam diyen iyi niyetle yaklaşan birini tabi ki ben seni gelin alıcam der.babana da onlar yüzünden yalan söyleme sakın.değişmeyeceğini sende kabul ediyorsan daha fazla kendine bu eziyeti yapma.seviyorum diyebiliyor musun peki hala?

veee onunla yaşadığın şeyler yüzünden onunla evlenmeye mecbur hissettiğini asla ona belli etme.emin ol bunu hissederse fazlasını yaşatacaktır.mecbur hissetsende mecbur değilim de ki anlasın yol ayrımında olduğunuzu.

:)) düzelicek diyorlar ama ortada bişey yok ne rahat insanlar ne düşünüyolar nasıl halledicekler aklım almadı gitti.
şu para konularına girmeseydik, beni bu işlere bulaştırmasaydı son 4 yıldır bi sorunumuz yoktu aslında o bana sürekli artık söyle babana istemeye gelelim diyip duruyodu bende maddi durum düzelsin diye bekletiyordum ki bu olay oldu işte kafasına dank etti bu krediyi cekmekle ne büyük hata yaptıgı ama durumun bu hale gelmesinede engel olamadı.
seviyomuyuuuum .. evet seviyorum

onu başardım çok şükür.. yani hiç bu konu yüzünden beni tehdit etmedi seni bu halde kim alır gibi şeyleri söylemeyi bırak ima bile etmedi.
korkusu benim başkasını bulcak olmam yani onu unutmamdan korkuyor.

tatlım seviyorum diyorsan söylenecek bişey yok sanırım ama şunuda unutma sevgi çok şeydir ama herşey değildir.herşeyin düzeldiğini düşünelim.diyelim ki bu adam değişti herşey yoluna girdi.evlendiniz.emin ol seni o kadar yıpratmış ki yaptığı iyi şeylerin hiçbir önemi kalmayacak sende.bu kez sorgulamaya başlayacaksın.madem düzelicekti neden beni bu kadar yıprattı neden bana bunları yaşattı diye.biz sadece fikirlerimizi söylüyoruz.hayat senin hayatın.hayatını yönlendirmek senin elinde.

arkadasım bnce bosuna konusuyosn. bnmde bı yakınım bole dınlemedı aılesını sewıorm vs ..kactı ewlendı sonra tıpıs tıpıs dondu ewınıe 2. ewlılıgını yaptı o adamda bunu takmıo dogal olark. yanı kız hala sewıorm dıo okadar sey anlatıldı anlamak ıstemıor. bnce ewlensın kesınlıkle. daha 21 yasında 5 yıldr ılıskılerı var ve bırlıkte olmuslar. bnce kesınlıkle ewlensın. ıkısıde bırbırıne gore.

gerçekten çok büyük hata yapmışsın bi anlık işte her şey ama yaşadığın şey yüzünden onunla evlenmek zorunda olduğunu sakın düşünme canım. hiçbir şey dizilerde gördüğün gibi değil. evlilik bambaşka bir şey yarın bir şey olursa ailenin kapısına gitmeye yüzün olsun biz sana demiştik demesinler. ailenin dediğini yap derim ben. gerçekten çoook pişman olursun. çevremde gördüm hepsi 2 bilemedin 3 yıl sonunda ayrıldı. ayrılmakla kalsalar mahvoldu hayatları psikolojileri. öncelikle sen kafanda bitirmeye çalış

ben onu sevgimle değiştirebilecegimi sandım ama başaramadım. sevmek yetmiyomuş sadece.şimdi babamın evindeyim konusmak kolya geliyor sevginin verdiği güçle birlikte herseyi aşarız diye düşünüyor insan ama nereye kadar? keşke benim onun için yaptıklarımın kıymetini bilip beni bu kadar yıpratmasaydı kendisi de söyledi seni çok seviyorum ama seni çok üzdüm biliyorum herşeyi düzelticem seni çok mutlu edicem vs. uzayıp gidiyor.. doğru kararlar alırım umarım.

bak insan hayatta hata yapabilir mükemmel degiliz hiç birimiz önemli olan bu hatalardan en kısa sürede dönmek.şimdi senin durumuna bakıyorum diger konunuda okudum başlı başına yanlış bir ilişkiyi tek başına onun yalanlarıyla sürdürmeye devam ediyorsun yada etmeye çalışıyorsun.ama etme kendine acı biraz genceciksin daha neden bu denli acılar çekesinki malesef biz insanlar kendimizin kıymetini hiç ama hiç bilmiyoruz.yazık degilmi sana gençligine degermi sence o insan için üzülmene ailene karşı vicdan azabı çekmene degermi.ailen o insanda görmüş bi kötülük ev geçindiremeyecegini sorumluluk sahibi olamayacagını düşünüyolar muhtemelen ki haksızda sayılmazlar.
Şimdi düşünki evlendin ve böyle devam etti borç harç içinde döndün babanın evine baban tabiki sana kucak açar ama sana nolucak yıprandıgınla kalırsın.bak bi insan fakir olabilir borç alır ödüycem diye ödeyemeyebilir planları işinde gitmez olabilir bunlar ama bu adam telefonlarına bakıp neden ödeyemeyedigini açıklamaktansa saklanıyosa tellere cvp vermiosa bende dahil kimse bu insana adam gibi adam demez.
sanırım cinsel anlamda bişi yaşanmış yazıkki toplumumuzda hala bekaret diye aşamadıgımız bir tabu var.2 damla kanı davulla zurnayla kutlayan bi toplumuz.bunları yazıyorum diye yanlış anlaşılmasın tabiki dininimizcede caiz degil fakat insan hata yapabilir yargılamamak lazım.
sırf o kişiyle bişeyler yaşadın die evlenmek zorunda degilsin bırak kim yargılarsa yargılasın seni boşver tıka kulagını ve o kişiyi hayatından çıkar.
yanlız yeni bi ilişkiye falan başalrsan bu olayı baştan söyle anlat eger giderse sırf bu yüzden bırak gitsin adam olamamıştır emin ol.

TOPARLAMAMA GEREKİRSE BU ADAMDAN SANA KOCA OLMAZ KİM NEDERSE DESİN AMA AŞKTAN SEVGİDEN DAHA ÖNEMLİ OLAN ŞEY SAYGIDIR...Kİ BU KİŞİNİN NE SANA NE AİLENE GRAM SAYGISI YOK BİLE BİLE SENİ ATEŞE ATMIŞ

ayol sen delimisin???
evlilik ciddi birşey, sorumluluk isteyen birsey. senin erkek arkadasında sorumlulugun "s" si yok. delimisin nesin. ne 5.5 yılından bahsedıosun. sana bunları yapan adamdan hayırmı gelir be. bak ben sana dıorum bununla evlenırsen kesin bosanırsınız. ayrı ayrı boyle sevgili olarak takılırken ınsan bazı seylere gozunu yumuyo ama evlenince o evin yemesi içmesi faturası cartı curtu olucak. bu sorumlulukları ben tek basıma alırım, calışır ona bakarım yedırırım paraları dıosan git evlen. Allah akıl fikir versin sana. nasıl gözünüz bu kadar kör olabilio anlamıorum. bu kadar körü körüne aşık olmayı anlamıorum. aklınız mantıgınız az bıraz kalbınızın onunde olsun yaa. sana ve ailene yaptıgına, sizi düşürdüğü duruma ragmen hala onunla beraber olman bıle hata yaaa.....
beni sevio bılıorum demişsin. ben sana dıyım bu herif senı sevmıo, sana zerre deger vermio!!! bulmuş kendine kör kütük asık bi kızı SÖMÜRÜYO!!!!

aynen katılıyorum ekleme yapmaya gerek yok

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kendini yorup bu kadar yazmışsın:)
Öncelikle sizlere bunları anlatmamın nedeni 2 tane ablam var ancak hatamı onlara acıklayamadıgım için buradakileride abla olarak gördüğüm içindir.
kötü bi huyum var sabit fikirli ve alışkanlılarından kolay vazgecmeyen biriyimdir. 16 yasımdan beri hayatımda o oldugu için bütün evlilik hayallerimin baş kahramanı o idi. belki bi saplantıydı o bende ya da alışkanlık. haklısın kendime eziyet ediyorum ama inan farkında değilim kednime ettiklerimin. adam olmaz diyenlerin sayısı oldukca fazla ki haklı cıkıcaklardır biliyorum.

Bende öyle olmasını isterdim adam gibi borcunun arkasında dursun gercekten magdur oldugu için bu borcu ödeyememiş olsun diye ama maalesef ki sorumsuzlugun ve para harcamayı bilmemesinin sonucu bunlar.

Ben ilerde yeni birisi oldugunda tabiki bunu anlatıcam inşaAllah.. çünkü ben bilmem kac kişiyle her haltı yiyip bitek bozulmadı diye sütten cıkmıs ak kaşık gibi evlenenlerden değilim çok şükür. beni önce Allah affetsin ama başımdan böyle bişey geçti diye söylerim.. düşünür taşınır yok olmaz derse zaten zorla kimseye gel beni al diyemem.

Ve haklısın saygı-GÜVEN olmayınca sevgi tek başına çırpınıyor ama faydasız.
çok şükür ki böyle bi aile vermiş bana Allahım.

Hayır haksızsın diyebilmeyi isterdim..
Ama haklısın.

ben seviyorum dedim affettim evlenicez değil.. sevmenin fayda etmediğininde farkındayım ama sevdiğim hale yalan söyleyip nefret ediyorum diyemezdim herhalde..

çok teşekkür ederim gerçekten.. cesaret verdiniz bana hepiniz
o ne kadar kendini anlatmaya çalışırsa çalışsın ne ben aileme alın bu sizin damadınız diyebilirm ne de affedebilirm.
kafamda bitiricem inşaAllah sağolasın

aldatma yalancılık para tutamama borcunu babana yıkma daha ne bekliyosun evlenip şiddet görmeyi ,borç içinde çocuğunla evde onun yolunu gözlemeyi mi?
aklını başına al arkadaşım.5.5 yıl nedir ki önünde uzun bir ömür var bu adamla evlenirsen zaten ömrün yarıya iner..
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…