Sevdiğiniz insanı aileniz ve arkadaşlarınız onaylamıyorsa ondan adam olmaz diyorsa..

Allah daha çok mutlu etsin inşaAllah :)
Zamanı geldiğinde karşıma gerçekten adam gibi gönlüme göre birisinin çıkması tek dileğim.
Umarım bende senin gibi atlatırım ve iyiki derim iyiki bitmiş.

Kötü olmuş ya
Keşke onlarda da bizm kadar mücadele gücü ve cesaret olsa ama nerde sıkıştıkları yerde arkalarına bakmadan kaçıyorlar öylece kalakalıyosun bizde bunları yaşaya yaşaya akıllanıyoruz..

12/12/2011

24/12/2012

Kimi utandıracaksınız PAPATYA5252? Sevgiliniz adınıza kredi çekip, size ihtarname gelence arazi olduğunda aslan gibi arkanızda duran ailenizi mi? Bu adamın size fayda getirmeyeceğini idrak ettiklerinden iyiliğinizi düşünerek size engel olmayan çalışan dostlarınızı mı?

Aileniz de, arkadaşlarınız da sadece ve sadece sizin mutlu olmanızı istiyor.. Bu adamdan size hayır gelmeyeceği için, sizin iyiliğinizi düşündükleri için ayrılmanızı istiyorlar.. Eğer evlenirseniz, bu adamdan size hayır gelmeyeceği çok açık ve net.. Ama yine de eğer ki bir ihtimal mutlu olursanız, sizi sevenler sadece mutlu olur sizin mutluluğunuzla..

Bir hayırsızın peşine düşmüşsünüz, çevrenizdeki tüm makul insanların sözlerini hiçe sayıyorsunuz.. Unutmayın ki, gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar.. Yarın birgün evlendiğinizde dertleriniz devam ederse, arkanızda olacak olan yine ailenizdir.. Hani sizi borç batağından kurtaran aileniz.. Hani utandırmaya çalıştığınız aileniz..

5.5 yıl diye diye ölmüşsünüz.. Yahu insanlar 20 yıllık kocalarından ayrılıyor; siz 5.5 yıllık sevgiliktesiniz.. Madem çevrenizdekilere kulak tıkıyorsunuz; biraz forumdaki konuları karıştırın da, hayat dersleri çıkartın..

Son düzenleme:

Bende sonradan öyle düşünmeye başladım çok şükür ki sevdiklerim yanımda el oğlu da unutulur bi gün..

seninde yaşadıkların zordur ki nişanlanmışsın bide zor da olsa Güvensizlik çok kötü sürekli takipte olmayı gerekitiriyor acaba gercekten faturayı yatırdımı taksiti verdimi borcunu verdimi vs. diyelimki ailem kabul etse bile (ki bu olanaksız ama varsayım sonucta) ben hep onun açıklarını kapatmak zorunda kalıcam bi hatası daha cıkmasın da sorun oluşmasın diye..

oooff hayat ne zor..

Öncelikle utandırma kısmını açıklayayım. ben kötü manada utandırmaktan bahsetmedim mecazi anlamda söyledim. bazı arkadaşlarda yanlış anlamış çünkü bunu hani herkes -olmaz olmaz derde oluncada çok mutlu olur herkes bak aslında ne kadar iyi olmuş evlenmeniz utandırdınız bizi valla- gibisinden söylemiştim..

Böyle bi ailem oldugu için şükrediyorum her zaman..gerçekten
gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar.. gözümü açıyorum inşaAllah sayenizde

Evet 20 yıllık kocalarından ayrılanlar da var tabiki belki benim yaşadıklarım onların yanında daha küçük bi dert ama ne yapayım benim derdimde bu şu an ilerde belki gülücem bu hallerime yazdıklarımı okucam burda ve ne kadar üzülmüşüm boş yere dicem ama su an yaşadıgım duygular bunlar ve inşaAllah atlatıcam

Niyetim herkese yorumlar yazdırım kulak tıkamak değil gerçekleri görmeme yardımcı olmanız ve desteğiniz.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için sonuna kadar doğru söyledikleriniz.

biz şu an ayrıyız zaten bu zamana kadar öyle bişey olmadı tehdit gibi inşaAllah da olmasın bide ona dayanamam hakikaten

Allah doğru kararlar verdirsin bana..
Yazdıklarınız çok doğru..

5.5 yılını verdin dye sorumsz biryle evlenecek değilsn çnkü 5 yılını vermek var brde koskoca bir ömrü geçrmek var bnlar çok farklı hem o 5 yılda siz aynı evde yaşayıp aynı sorumlulukları paylşmıyorduz evlnnce herşey farklı olacak şimdi bi şeklde herşeyi dğrultan evlnnce bnu yapamayblr evlilik büyük bir sorumluluktr evlnmeden önce senn bu üzüntnü görp ailenn istemediğini bilip senn başını kaldırmak istyorsa bnu hemen yapsın insan isteynce herşeyi yapablr madem seni bu kdr çok seviyor neden senn canını yakıyo eğer hala sormszsa ve canını yakıyorsa koyver gtsn ailenn istemediği bir evlllk yapmaa mutsz bi aile olursn bu seni zamnla eşinden uzaklştrr ailenn kıymetni dha iyi anlrsn yarın bir gün ççcğn olur 5 kurş parya mhtç kalırsn bu hepmzn başına geleblr herkes için geçerli insan geleceğini garanti altına almalı malesef bazı şeyler karın doyurmuyor hem seveblcğin ailenn istediği hemde seni el üstne tutacak birileri elbet vardır boşver herşey zamnla unutuluyor acele etme kalitli insanlar bul eğer biri sorumsuzsa ondan hiç bir zaman adam olmasını BEKLME çnkü bu olmayacak..

Evet gerçekten hayatımı karartmak istemiyorum. Ailem beni azarlayıp hiç karışmayabilirdi de nasıl kefil olduysan kendin hallet diyebilirlerdi diğer konumu okudunuzmu bilmiyorum ama çok şükür ki öyle bişey demediler.hatamı kapattılar ve bana tavırları hiç değişmedi bu zamana kadar hiç hatam olmamıştı çünkü ben büyük hatalar yapan birisi değilim aklım başımdaydı çok şükür ama evlenicez gözüyle baktıgım için güvendim bi anlık gafletti belkide kefil oldum..
Bende anlam veremiyorum hersey lafta halledicem dedikçe batıyor hiçbişey yapamıyor gercekten isteyen insan parayı bulur getirir gercekten seven insan kapıda köpek olur yinede alır istedigi kızı ama o hersey tepside sunulsun önüne istiyor maalesef onu seven kız uçtu gitti artık bi gün anlar ama çok geç olur onda bu kafa varken bi iş halledemez.. Allah islah etsin..
Benim canımı en çok ilerde evleniceğim kişiye Allahın izniyle diğer durumu nasıl acıklıcagım kurcalıyor düşündükçe gözlerim kararıyor içim sıkılıyor sonra diyorum içimden Allah büyüktür sen isteyerek yapmadın karşına bunu anlıcak birisi çıkıcaktır diyorum.. şaka gibi geliyor bana kendime sorup duruyorum nasıl engelleyemezsin diye ama o an ipler onun elindeydi ve yaptı işte..

kızlar yardım edin :'( aradı kaç kere acmadım sonra msj atmıs korkma yemem seni ac bişey sorcam diye
bana söledikler : herkes çok üstüne gitmiş ben onu para için satmışım bundan sonra kaybedicek bişeyi yokmuş elinden geleni ardına koymıcakmıs ne demek istiyosun dedim kim canını yaktıysa o da yakıcakmıs çirkinleşme daha fazla dedim bırak hersey oldugu gibi kalsın sen hayatını düzene sokmaya bak dedim ben hayatımı düzene sokmak istemiyorum dedi sürekli yeni sevgilim oldugunu iddia ediyor sanki ben koca arıyomusum gibi akşama görüşürüz dedi pardon ne görüşmesi dedim görüşürüz dedi rahat bi şekilde.

ne yapmaya calısıyor ya tehdit etmiyo derken şimdide tehditmi etmeye karar verdi anlamadım delircem

Son düzenleme:
Az önce konustum yatıştırdım çok şükür hepsini sinirden söylemiş ayrılığı hazmedemediğinden .. saman alevi gibi siniri zaten biliyodum da yinede korktum bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…