- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi PAPATYA5252
-
Düşünüyorum bi insan ne kadar vazgeçilmez olabilir ki diye.
Aileden baska kimse insanı karsılıksız sevmezmiş anladım. insan anasına babasına yapmadıgı fedakarlıgı gidiyor el insanı için yapıyor onun için ağlıyor kendini harap ediyor. duygular tazeyken ayrıldıktan sonra insan sağlıklı düşünemiyor. tek ilaç zaman, unutmayı istemek , ve kararlılık ne güzel sıralıyorum dimi =) uyguyabilirimde inşaAllah
aldatma yalancılık para tutamama borcunu babana yıkma daha ne bekliyosun evlenip şiddet görmeyi ,borç içinde çocuğunla evde onun yolunu gözlemeyi mi?
aklını başına al arkadaşım.5.5 yıl nedir ki önünde uzun bir ömür var bu adamla evlenirsen zaten ömrün yarıya iner..
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
haklısınızbunu bende kendime anlatmaya çalışıyorum. değişir diye umut etmek en büyük hatam belki de
inşaAllah herşeyin hayırlısı olur .. Aileme karşı gelmek asla istemem ki yaptıklarının hazmedilmesi çok zor ama ona sorsanız düzeltilebilcek bişey.
bu zamana kadar bunları affedip gözardı etmemin sebebi yaptığım hata.. ben istemesemde onun ısrarıyla olan bişey açık açık yazamıyorumçünkü bu konuda çok katıydım ve büyük konustum basıma geldi ne yazık ki.. dersimi aldım büyük konusma konusunda ama gec oldu. bazen evdekilerin yüzüne bakamıyorum kendime yakıstıramıyorum nasıl bu hataya düştüm diye. ilerde ne olcak bilmiyorum evleniceğim kişi bunu sürekli basıma vurmıcak biri olsun beni ben oldugum için sevsin diye dua ediyorum..
sorunu parasını cebinde tutmayı bilmemek.. sorumsuzluk yani.. fazla rahat borç konularında bide yalan söylemeye çok alıştı.
bısı dıyımmı adım kadar emınım sen bu cocuktan ayrılmazsın. bosuna konusuyo mıllet...ben seviyorum dedim affettim evlenicez değil.. sevmenin fayda etmediğininde farkındayım ama sevdiğim hale yalan söyleyip nefret ediyorum diyemezdim herhalde..
3 günlük dünya dogru, ama 3 günlük dünya 5,5 yilimi verdim diyipte evlenip daha sonrada bosanmak mi istiyorsun?
belki yorumum acimasizca olacak ama bu tür erkek tipi cok gördüm (cevre, akraba) ve arkadaslarimdandan evleneneler oldu ve bosandilar.
yalan,sorumsuzluk,parayi tutmamak
daha ne olsun? en kötü özellikler bence bunlar, bunlari degistiremessinde can cikar huy cikmaz derdi ninem hep..
ancak söyle degistirebilirsin : icinde sorumluluk varsa göstermiyorsa, göstermesini sagliyabilirsin
AMA
icinde yoksa istesende degistiremessin ... 5,5 yilda olsa bence aileni dinle.. onlar yasamis görmüs bisey biliyorlarda söylüyorlar
ilerde evlenirsin bir cocugun olur bosanmakla ugrasirsin cocugada yazik olur , sanada . onca hayaller kötü anilara dönüsür
yol yakinken vaz gec bence... dile kolay ama bu sorumsuzluk yalan cok kötü birsey..
düsünsene sorumlulugunu bilmiyen bir erkek ne cocuguna babalik yapar, ne sana kocalik, ne evini damini bilir nede eve para getirir
borc üstüne borc yapar hele bide parayida tutmayi bilmiyormus... cok zor bence , yinede karar senin, hakkinda hayirlisi olsun
Ne olursa olsun sunu unutma, sakin aileni karsina alma bu adam icin, 1 tek Ailen var, ve iyiligin icin konusuyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?