sevdiğiniz kişi için değişir miydiniz?

dogrudiyosun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
121
2
26
İstanbul
düşünüyorum düşünüyorum bazen saçma geliyor.. elbet cekip gidecek birisi için kendini değiştirmeye calısmak cok mantıksız. ama onu elde etmek içinde herşey yapılabilir geliyor bazen.. siz ne düşünüyorsunuz?:18:

elde tutmak amaçlı değil de önerisi olursa değerlendiririm ama bna uymayan birşeyse oralı bile olmam...

ben şahsen değişmem sanki o benim için değişicek mi hem beni olduğum gibi sevicekse sevsin başka türlü olmaz

Son düzenleme:
dikkatini çekmek, etkilemek amaçlı değişirdim :) ama birlikte oldugum biriyle o zaten beni öyle kabullenmiştir onada güzel görünmek için arada ufak değişiklikler yapardım :)

kişilik değişmezki yaa..anca iyi bir oyuncu olunabilir...nereye kadar kendinden ödün verebilirki biri.....

Bence böyle düşünmek de mantıksız..Karşında ki senin için de böyle düşünür ise asla bir birliktelik olmaz..

Kabul etmek istemesem de sevgi fedakarlık gerektiren bir şey iki taraf için de..Fedakarlık gerektirir diye de tasmayı boynuna takmak olmaz elbette..

Ben kendimden örnek vereyim..Eşim ile sevgili iken makyaj yapmamdan hoşlanmazdı bende markete bile sade gitmeyen biriyimdim..Hoşlanmadığını söyledi ayrı şehirlerde idik..Onunla birlikte iken yapıyordum ama o yokken yapmıyordum ama içimden gelmiyordu yakmak sevdiğim insanın düşüncelerine değer verdiğim için yapmak gelmiyordu içimden..

kisiligimi beni ben yapan seylerden bir tanesidir.
ama kisiligimde de elbette benim de hosuma gitmeyen,bana da cevremdekilere de iliskilerime de zarar veren ozellikler olabilir.
mesela,kiskanclik,bencillik.. gibi ozelliklerim varsa bunlari degistirmek icin ugrasirdim ben.
iliskim icin de kendim icin de yapardim bunu.

kıskanclıgı degistimek icin cok denedim ama olmayınca olmuyor asırı kıskancım

Kişiliğini,mizacını değiştiremezsin zaten senin sen yapan bunlardır ama
giyim kuşam,görünüş vs değiştirilebilir,dini inancını bile değiştiren var gerçi.

birisi için değiştiğiniz an kendınızden tavızler başlamıstır onu kaybedersınız
tavız vermeyen oldugu gıbı olan kadınlar sevılır...

ben değişemem
beni sevecek olan kişi tanıyıp görüp kendi değerlerine göre tartıp sevmiştir,beğenmiyorsa yaklaşmasın bir zahmet

bukalemun gibi birlikte olduğu kişiye göre görünüş fikir hatta din değiştiren insanlarıda oldum olası anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…