sevdiğiniz kişi için değişir miydiniz?

değişmem
seven beni olduğum gibi sevsin
ben robot değilim
ama beni olumlu yönde değiştirecek emirleri değil de ricaları veya önerileri olursa, onları düşünür öyle karar veririm

Öyle de bir değişiyorsunuz ki... Aşk bazen kendinden ödün vermektir. Siz farketmeden değişiyorsunuz hem de..

Eğer beni değiştirmek istediği şeyler bana uygunsa değişirim yani zaten bana uymayan şey için değişmem.Atıyorum kalkıp bana saçını sarıya boyat dese yapmam çünkü sarı saçı sevmiyorum..Ama kalkıp da saçlarını su dalgası yaptır derse neden olmasın çünkü hep aklımdaydı.Öncelik benim fikirlerim ama onun da fikirleri önemli

Yanlış yönlerim varsa,mantıklı ve ikna edici yönlendirmelerde bulunursa değişirim.Hatalarımı düzeltmeye çalışırım var ise elbette...evlilik gibi ciddi bir müessese içindeki değişimler ise sevdiğim için yeni hayatım ve huzurum için istenilen değişiklikleri yaparım...ama mantığıma uymalı yanlışlarım var ise bunu görmeme sebeb olmalı yönlendirmesi bende karşı taraf için var ise değişilcek şeyler talep edebilmeliyim...karşılıklı olmalı...

Ben zaten direk değişiyorrum...

Ha onun için mi onun için demeyelimde sırf ona benzemek için, o olmadığında onsuzluğun tadını ona benzeyen yönlerimle gideiryorum. Evet sanırım çok pis seviyorum :/

gerçekten ikimiz için de iyi yönde bir değişim olacaksa neden olmasın elbette kendimi değiştirmeye çalışırım..

ki zaten insan istemeden de olsa değişiyor fark etmiyor bile..

Son düzenleme:
Mantikli birseyler istiyorsa, elimden geldigince degismeye calisirim. Zaten insan zamanla iliskide torpuleniyor. ister istemez degisiyorsun. Ama degisim derken kendi degerlerimi hice saymak, bana ters gelen seyleri kaypmaksa kastedilen, o zaman olmaz. Ama iyiye bi degisim istiyorsa, elimden geleni yaparim.

Bu ayni alkol kullanan sevgilinize, alkolu azaltmasi veya birakmasi gibi bi baski. fark yok. bazi seyler torpulenmeli

kişilik.............

kıskanclıgı degistimek icin cok denedim ama olmayınca olmuyor asırı kıskancım

Ben de beraber olduğunuz insanın karakterinizi değiştirme talebi var sandım, bu çirkin olurdu...

Kastettiğiniz kıskançlıksa bu kişilik değil, huy ve giderilmesinde fayda var...

Üstelik bunu sevdiğiniz insan için değil kendiniz için yapın, kıskançlık ondan ziyade sizi huzursuz, mutsuz eder...

kişilik 1 ay degısır 2 ay degısır oda roldur yanı .
yoksa kımse ıcın kısılık degıstırılmez bı kere bu en basta kendıne saygısızlık.

Sevgi karşılıklı fedakarlıktır. Elbette insan karşısındakine 'değiş!'dememeli ancak insan bazı davranışlarıyla karşısındakini üzüyorsa mesela benm nişanlım ilk birlikte olduğumuz zamanlarda sinirli olduğunda ne dediğini bilmezdi. benm üzüldüğümü görünce bunu terk etmeye çalştı bnm için ve terk etmeyi başardı. Ne oldu taviz mi vermiş oldu şimdi böyle? hayır mutluluğumuza mutluluk kattı. ben de yeri geldi bazı şeylerde tepkimi bastırmaya çalıştım o üzülüyor diye. bence üstünlük duygusu hakim olduğu sürece bir evlilikte mutlu olunmaz. yeri gelir insan 'karşılıkla' bazı şeylerden vazgeçebilir. çünkü sevgi bencillik değil iki kişi düşünmektir.

Kişiliğimde yanlış bişey varsa iyi bi insan olmak adına kendimi düzeltirim ama onun için olmadığım biri davranamam.
Beni beğenen böyle beğensin der çıkarım yani.

elbette ki olumlu yönde değişirim, eşim benim iyiliğim için şu hareketinin düzelt şöyle yapmasan daha iyi olur vs birşey söylese onu mutlu etmek için değişirim, o huyumdan vazgeçmeye çalışırım, sonuçta ikimizin mutluluğu için bu, onu mutlu etmek beni de mutlu eder, aynı şekilde o da yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…