• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz kişi için dostunuzdan vazgeçermisiniz?

sevdiğiniz kişi için dostlarınızdan vazgeçermisiniz?

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
bende kımsenın demesıyle dostumdan vazgecmem ancak dost dedıgm kısın bana karşı bı yanlışı olursa ozamn onu uyarır tekrarlıyorsa omzan vazgecrım yoksa sevdıgmde olsa sırf o ıstıyor dıye vazgecmm

ben geçtim bileeeeeeeeeeee ama dostun yerı ayrı olmalı sevgılının ayrı o ıstedıgı ıcın tabııkı sevdıgımı sectım dostumdan vazgectım

Çok yakın dostum dediğim bir erkek arkadaşımdı,
kıskançlıktan deli oluyordu arkadaşıma durumu anlattım anlayışla karşıladı görüşmeyi kestim...

sevgilim için gecmezdim ama eşim için ailem dısında herkesten vazgecerim ama gerek duyacagımı sanmam allahta mecbur bırakmasın sıkıcı bir durum olur

Ben zamanında vazgeçtim ama pişman oldum,sonra gördüm ki hakikaten değmezmiş o insan için dostlarımdan vazgeçmeye..Ve nihayetinde de ayrılınca bi süre dostsuz kaldım

vazçerim tabiki ablacım seninde dediğin gibi can demek az bişey mi canımdan bile geçerim
dostumdan mı geçmicem hayatımın anlamı için herşeyden vazgeçerimm ondan değerli hiç bişey hiç kimse olamaz allah büyük söyletmesin ama bu böyle canımın yarısı o benim..:nazar::nazar::asigim:

anketi cevaplayamadım anketi bulamadım.fikrimi söyleyeyim.eşim benim tek sevdiğim.onun için her şeyden vazgeçerim.şimdi hamileyim.eşim ve kızım için hayatta her şeyden vazgeçerim

çok zor bi soru eyvahedigeldismile sevgilimi çok seviyorum ama dostlarımda çok önemli benim için bilmiyorumkismile

ben gecmem, ama dostlarimin cogu vazgectiler dostluklarindan sevgili bulunca.

Ben birine kolay kolay dost demem. Dost dediğimede sırf sevgilim istemiyor diye vazgeçmem. Daha önce başımada gelmişti tercihim arkadaşımdan yana olmuştu iyikide olmuş.
O hıyarın gidişinin ardından dostum dediğim kişi yanımdaydı.

bir sebebi varsaa yanii benim göremediğim ama onun sahit olduğu bi durum varsa araştırırıımm
ama ölee sebebsiz yereee böle bişey yapamam bende ondan istemem....

Dost dediğin nedir ki? Her şeyini paylaştığın,yediğinin içtiğinin ayrı gitmediği,beraber gülüp,ağladığın insan gün geliyo yabancı oluyo sana. Dost konusunda çok kazık yedim şuana kadar ve öğrendiğim şey şu ki onlar her zaman arka planda kalmalı,hayatınızda büyük bi yer etmemeli. Bu yüzden gerçekten sevdiğim ve gelecekte görmek istediğim sevgilim için evet vazgeçerim ve pişman da olmam.

Son düzenleme:
Sevgilimin haddine düşmez bu. Aynı şekilde benim de ondan bunu isyemeye hakkım olmaz. Kimse dağdan gelip bağdakini kovamaz.

Evet vazgeçerdim ve zamanında vazgeçtim de. Bunun için de pişman olmadım. :KK59::KK66:

Back
X