• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz kişi için dostunuzdan vazgeçermisiniz?

sevdiğiniz kişi için dostlarınızdan vazgeçermisiniz?

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
Ben vazgeçtim..
Pişman da değilim..
O kişinin gerçek dost olmadığını anlamamı sağladı..
Zaten benden bunu istememişti ama ben genede vazgeçtim..
İyide yapmışım..
Bunca yıl nasıl arkadaşlık kurmuşum onunla bilemiyorum..
Bu istisnai bir durum tabiki..Şimdiki arkadaşlarım/dostlarımdan eminim..
Bundan sonra vazgeçmem, istese bile..

ben vazgectım
dostum dostlıuık dısı bır hareket yapmıs olmasa
tercıh yapmak durumunda kalmazdım ..

benim dostum karşı çıkıyo olabilir ama bu benim hayatım ne dostumu sevgime karıştırırım nede sevgilimi dostumla ilişkime ikisinide yürütebilirim.:smiley-cool:

Nedenlere, olaylara bağlı...
Durduk yerde kimseden vazgeçmem... Heleki dostumsa...

gercek dostlar zaten ne oldugunu anlatır ama gerısıne karışmaz oyuzdende karşı karşıya gelemezler.ıkısınden bırısını tercıh etmem gerekırsede sebep ve sonuclarını dusunur ona gore hareket ederim.Ama asla ve asla kardeşim dediğim derecedeki hicbir dostumdan vazgecemem.

kimse bana ne yapmam gerektiğini söyleyemez. kimle görüşüp mutlu oluyosam ona devam ederim. zaten sevdiğim kişi benim mutlu olmamı ister.eğer arkadaşımın yanlışı varsa ben göreyim onu. bunu görecek kadar zeki olduğumu sanıyorum. eğer salaksamda hak etmişimdirkazık yemeyi.
bence erkekler kadınları asosyal yapmak dünlarındasaadecekendileri olmasıiçin böyle bişey isterler.
yalnız kalıyım ona karşı iyice savunmasız hissediyim diye sırf onun ailesine ve ona kendimi adıyım diye. bence vazgeçerim diyen kızlar gerçek arkadaştan bahsetmiyolar. gerçek dost dostuna zarar vermez ki vazgeçilsin

bi arkadaşım vardı aramız çok iyiydi ama öle bööle diil can ciğer
bazı huylarından dolayı sevgilim ona hiç ısınanamamıştı onu istemiyodu
bense dedigini yapmayı hiç düşünmedim bile ve istemedigi için ona kızdım bilee
aradan bi sene fln geçti üzgünüm amaa sevgilim haklı çıktı......
şimdi ilişkimi kestim o şahısla.adını bile anmak istemiyorum nasıl bu duruma geldi anlayamadım
çok yanlış yaptı bana....
canım sevgilim ne kadar da haklıymış..
diyecegim şuu sevdiginiz söledi diye hemen karşı çıkıp tavır takınmayın bi düşünün
belki de haklıdır......

Sevdigim insan zaten bana gel birak su arkadasini diyecek degil ya.. Bana ilk önce iyi sebepler sunmali ve benimde o sebepleri kendi gözümle görüp farkina varmam gerekli ve sonra konusurum dostum dedigim kisiyle bu konuyu eger hatalari hep tekrarliyorsa ozaman arkadasligi bozarim ama tabiki hem sevdigim kisiye olan sevgime hemde dostum dedigim kisinin dostluguna bakarim ilk önce ...

dost dediğim insanlar çok önemlidir hayatımda. hayatımın, yaşadıklarımın görgü tanıkları, kefilleri, kamerası, teybidir onlar. yeri geldiğinde kendimi güçsüz hissettiğimde, neleri aştığımı başardığımı bana şak diye söyleyiverirler.
Annem de söyler ama onlar kadar etkili olmaz, anne yüreği derim, kuzguna yavrusu.. derim.

1 senelik evliliğim bittiğinde gencecik yaşta dostlarım sayesinde atlattım o zor günleri. Hiçbir akrabam, kardeşim bile yoktu yanımda, olsa da onlar kadar saramazdı yaralarımı.

Erkek arkadaşım da ben de arkadaş-dost konularına asla müdahale etmeyiz. İkimiz de yetişkin insanlarız ve birbirimizin hayatına bu şekilde müdahale hakkımız yok. Espriyle belirtiriz bazı hoşlanmadığımız yönleri. Ama kimsenin kusursuz olmadığını bildiğimizden ve zaten seçili, sayılı dostumuz olduğundan saygı duyarız. İkimizde de inat var zaten, birimiz bir şey diyecek olsa kesin daha çok bağlanır diğeri beğenilmeyen tanıdğına. Dost konusunda dediğim gibi zaten söz konusu bile değil.:1closedeyes:

ben yıllaryılı arkadaşım kankam için evlenmeden önce sevgilim bastırsa sevgilimi bırakabilirdim o noktaya da geldik ama o böyle birşey yapacağımı anlayınca geri adım attı.aşkım her şeyin en iyisini yapar

ama arkadaşım evlendi,kocası sorunlu çıkıp beni yasaklayınca arkadaşlığımız askıya alındı.şimdi konuşmuyoruz

sevdiğim için bile olsa dostlarımla görüşmeyi kesmem...biraraya getirmem onları, olur biter...
dostum dediğim kişi bana kazık atarsa o zaman işler değişir...

kişilere göre değişir ben kimseye tam anlamıyla güvenmediğim için ne sevgilime ne de dostum dedğim kişiye hayatımı kontrol etme fırsatını vermem.herkes yerini bilmeli.bırının bana bıseyı yasaklaması ya bana saygı duymadıgındandır ya da hakımıyet kurma cabasındandır.ama gorduyse karsımdakının olumsuz bı hareketını ve benı buna karsı uyarıyosa durum degısebılır yınede kımse ıcın kımseden vazgecmem ancak kendım ıstersem sıler ya da yazarım bırılerını

kımse ıcın kımseden vazgecmem..bırınden vazgecıceksem kendım ıcın vazgecerım..:delphin:

ben vazgeçtim ve şimdi bunu hayatımın hatası olarak görüyorum. sakın yapmayın,değmiyor hiç kimse için can bir dosttan geçmeye...

böyle biri benim sevdiğim olmaz zaten..dostlarıma ve yaşantıma karışan birisinin yanımda uzun ömrü yoktur...ya da hiç yoktur..hayat paylaşmaktır..
bana onu yapma, bunula görüşme(zararlıysa uyarı anlamında tabiki memnun olur görüşmem)
şunu giyme..
yok buraya gitme...
hiç çekilmez...allahta vermesin böylede sevgi olmaz..
ezik bayan asla olmadım allaha şükür olanlara da saygım yok, arkadaşlarımda dahil.....

bayanın kendine has bi çizgisi olmalı..dostumu değişmem...zaten sevdiğimde asla böyle bir teklifte bulunmaz..

Dostlarımdan mı? Arkadaşlarım da değil dostlarım? Yani Uğur ve Aycan? Hahahahaha.. Hahahahaha... Hahahahaha... Hayatta!

Ben vazgeçtim, 20 senelik bebeklik çocukluk arkadaşımdan geçtim hem de. ama sevdiim kişi istemedi diye deil, benim sevdiğim erkek bu arkadaşımın sevgilisinin kuzeni. dolayısıyla neredeyse her konuyla bağlantısı var arkadaşımın sevgilisiyle benim eski sevgilim yani kuzeni çok yakınlar neredeyse hep beraberler,bu yüzden de her konuda herşeyde karşıma çıkıyo,ve ben ondan haber aldıkça onu unutamıyorum, biz ayrıldık çok oldu ama onlar hala beraberler ve her konuyla onun bi bağlantısı var. artık haber alıp daha fazla üzülmemek adına vazgeçtim ondan... belki bu bi hata ama çektiğim acı o kadar büyük ki dostluk falan tanımadı, belki ilerde kendimi toparlayınca daha berrak düşünmeye başlayıncatekrar gözden geçiririm kararımı, bilmiyorum ama eğer görüşmeye devam edersem bi şekilde haberini alıcam.buna dayanacak gücüm kalmadı, nasıl dayanırım ilerde aldığım haberlerine, nişanlandı,evlendi vs. :(

ben ailemden vazgeçmiştim kaldı ki dostumdan
dostumun esamesi okunmaz
o benim sevdam yaa
o benim canım
can diyoruz can demek az birşeymi

Back
X