Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eger sevgilim neden görüsmemi istemedigini söylerse vazgecerim cünkü benim askim herseyden önemli.
dost bulmak tabiki zor ama bence gercek aski bulmak dahada zor.
mesela dostum dedigim insanlarsa kavga etsem buna belki dayanabilirim ama sevgilimle küs kalmaya dayanam.
birde sevgilimin bu konu hakkindaki düsünceleride önemli
yani ben ona su kisiyle görüsmeni istemiyorum dersem ama sevdigim görüsmeye devam ederse o zaman bende ayni sekilde davranirim.
İki dostumdan vazgeçtim sevdiğim için hiç de pişman değilim zaten dostluklar da çok kalıcı olmuyor sadece biz öyle sanıyoruz ortam değiştikçe onlar da değişiyor...
benım kadar dost kazıgı yıyen yoktur
sevgılım ıcın dostumdan vazgecmedım bı baktım dost dedıgım ınsan sevgılımle cıkmaya baslamıs bıde bana utanmadan sevgıden anlamazmısın bız sevıyoruz bırbırımızı hosgorulu ol dedı
bu lafın ustune ne denır bılmıyorum ya orta yolu bulurum yada ıkısını tartarım bakarım
sevdiğim kişi bunu bana asla şart koşamaz çünkü seviyorsamda, ben onun kulu, kölesi değilim. Onun lafıylada dostumdan vazgeçecek kişi değilim.
Zaten bi kişi benim dostumsa yanlışıyla, doğrusuyla dostumdur ama bi kişi benim sevgilimse doğrusuyla benimdir! yanlışıyla cehennemin dibine aittir.
3 günlük aşka güvenip pire için yorgan yakamam :mymeka:
Eşim bir yanlışını görmediği sürece asla dostlarımdan uzaklaşmamı istemez. ama kendince bir yanlış görmüş ise bana bunu açıklar ve bu yüzden görüşmeni istemiyorum der. Söyledikleri hakverilcek ölçüdeyse ve ben de bunları onda farkedersem o kişiden vazgeçerim.
Ama eşim yanlış anlamışsa veya sebebini izah etmiyorsa; onu ikna etmeye çalışır, arkadaşımın benim için yaptıklarını v. s. anlatırım. Çok sevdiğim ve çok yakından tanıdığım biri ise ondan asla vazgeçmem. suların durulmasını beklerim... :)
vazgeçmem ben dostumdan, dost bulmak kolay mı be, sevgili bugün var yarın yok, orta yol bulmak için çaba sarfederim bulamazsam dosttan değil sevdiğimden geçerim, çünkü sorun çıkaran o=) yine de büyük konuşmamalı..