sevdiğinize birşey olmasından korkuyor musunuz?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Kızlar su an da var mesela icimde kotu bi his. Resmen nefes alamıyor gibiyim. Bi zaman ayarlayıp sevgilim ile görüşeceğiz uzakdan gelecek. Korkuyorum yolda bisey olursa ya yanımda bisey olursa diye. Sizinde esiniz nisanliniz falan yoldan gelirken içiniz de sıkıntı oluyor mu ? Ya bisey olursa diye. Olanlar nasıl atlatıyor bunu? Kaç gündür böyleyim ya

Valla uzun yol mevzusu olmasa bile benim ara ara aklima gelir ona bisey olsa ne yaparim diye kaybetmekten basina bisey gelmesinden endise ederim..ki bu normal insan zaman zaman sevdikleri icin endise edebilir kaybetme korkusu yasayabilir onemli olan bunu saplanti haline getirip asiri evham yapmamak..allaha emanet deyip gonlunu ferah tut kotu dusunceyle kotu olaylari cagirma

Etrafinizda etkilendiginiz bir sey mi oldu?
Olum, kaza haberi vs.
Gerci ulkece sikintili bir durumdayiz, bu sizi etkilemis olabilir.

Zaman zaman hepimiz duygusallasiyoruz, sevdiklerimizin olumunu, kendi olumumuzu dusunebiliriz ama abartilmamali.
Neticede bizi ölümden koruyan eceldir.

Bende korkarim kocama bir sey olursa diye eve gec kalsa ararim nerde kaldin diye basina bir ismi geldi diye aklima gelir arada sevdigimzden oluyor korkma ara konus aradada msj atrsn icin rahat eder cagirma kotu seyleri bence bende oyle telkin ederm kendimi

Oluyo tabi ki olmaz mı. Hergün ise giderken bi dünya yol gidiyor. Whatsapptan ise vardığını öğrenmeden rahat edemiyorum. Bugün kombinin borusunu taktı balkonda. Sandalyeye çıktı falan. Balkon demirlerine yakın calisinca odum patladı öyle başında bekledim. Annem içinde endiselenirim mesela. Ama nefes alamamak falan olmuyor. Sizinki biraz daha abartılı sanirim

Cok seven insanlarda oluyor bu, bende dahil
insallah duygularimiz karsiliklidir karsi tarafta bukadar seviyordur bizi

Sevgilim olmadgina cok sevindim birden bee.
Bide oyle dertlerlemi ugrasiyorsunz?
Yaziik

Bu farklı arkadaşlar sevdiğim bi kere bana gelirken kaza yaptı bu bir. Kalbinde hafif bozukluk var. Korkum bu yüzden fazla. Bilmiyorum ya yakin zamanda görüşelim diyoruz. Ama içimde sıkıntı var. Korkuyorum bisey olmasından. Allah korusun inşallah bisey olmaz

Bazen bana da oluyor sevdiklerimi kaybettigimi dusunup uzuluyorum hatta öldugumu dusunup uzuluyorum sonrada ben ölunce annem cok uzulur diye dusunup bide ona agliyorum :)) saka bir yana gonlunuzu ferah tutun

Oluyor bende aklına geldikçe ara, yaz iyiyim diye haber et diyerek tembihliyorum. Ama cok dusunmemeye çalisiyorum cunku sakinan goze cop batar diye de bir sey var

Bazen bana da oluyor sevdiklerimi kaybettigimi dusunup uzuluyorum hatta öldugumu dusunup uzuluyorum sonrada ben ölunce annem cok uzulur diye dusunup bide ona agliyorum :)) saka bir yana gonlunuzu ferah tutun
Bu daha değişik normal dururken de aklıma gelir ama yola çıkarken gözümü patlatır beklerim yani

İnsanlar sevdikleri için endişelenir gayet normal bu.
Ben de zaman zaman eşime bir şey olsa ne yaparım diye düşünüyorum. Bu hissimin kaybolması için nefret ettirecek bir şey yapması lazım sanırım.
Sonra Allah'a emanet diyorum ve aklımdan savuşturuyorum.

Çok düşünmek iyi değil. Dua et içini ferah tut.

Bu daha değişik normal dururken de aklıma gelir ama yola çıkarken gözümü patlatır beklerim yani
Annem kanser tedavisi gordu babam ileri derecede seker hastasi dogal olarak bu dusunceler aklima geliyor tabi ki. Bunu size soylemek ne kadar dogru ama ölüm cok yakin. Dua edin gonlunuzu ferah tutun

bunlar psikolojik bir rahatsızlık belirtisi yalnız sakin ol lütfen birşey olmaz korkma panik atak belirtileri başlıyor dikkat et kendine lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…