sevdiğinize birşey olmasından korkuyor musunuz?

bir sevdiğim olaydı da korkaydım onun için şaka bir yana bende ailem için düşünürüm bunu ara ara. ya başlarına bir şey gelirse, ya onlarsız kalırsam diye. tabii her şey Allah'tan

tabiki oluyor olmaz mıda nefes alınmayacak kadar korkmayin panik atak olursunuz içinizi ferah tutun.allah göstermisin olucağı varsa sizin yanınızda olur.

Çok uzun yola gönderdim, çok uzun yoldan bekledim.
Sağlık yolculuğunu tamamlaması için dua ettik, Allah'a emanet dedik. Ve ben bekledim. O "vardım" desin diye. İçim sıkılırsa dua ediyorduk birlikte.

Yolculuk otobüsle ise, bazı otobüs firmalarının "yolcum nerede" gibi bir şeyleri var. Ben arada bir ona bakıyorum.

Annem kanser tedavisi gordu babam ileri derecede seker hastasi dogal olarak bu dusunceler aklima geliyor tabi ki. Bunu size soylemek ne kadar dogru ama ölüm cok yakin. Dua edin gonlunuzu ferah tutun
Allah geçinden versin. Nice mutlu senelere inşallah. Sevdiklerimizle

Nasıl oluyor o nasıl bakabilirim

Nasıl oluyor o nasıl bakabilirim

Otobüs firmasının ismini ve yolcum nerede diye google a yazın. Varsa çıkar. Ya da firmanın sitesinden bakın.
Mesela kamil koç'un var.

Hep allaha emanet ederim. Her ayrılışımda ( sabah evden ise giderken bile ) allaha emanet ol der öyle yollarım.

Kötüyü çağırırsam kötü olacağına inanırım o yüzden düşünmem pek. Ama gittiği yerde mutlaka aramasını vardığını haber vermesini isterim o kadar.

Hepimizin her an başına bişey gelebilir o yüzden çok düşünmek gereksiz.
Geçen gece eşim işte elini kapıya sıkıştırmış geldiğinde uyuyordum hamilelik hali uyanamiyorum. Sabah kaldırıp söyledi acil gittik içim acıdı allah beterinden korusun

zaman zaman mutlaka kaybetme korkusunu yasar herkes ama icinizde buyutmemeye calisin , buyuttukce kendinize eziyet etmis olursunuz

canım ben işe giderken bile hatim indirirdim arkasından o kadar yani
bir söz var bılırsın belkı onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatırım dıye
sonra ölmedi cok sukur ama oylesıne soğuduki içim oylesıne uzaklastımkı sımdı şurda öldü kaldı deseler az işim var bitirimde gelim derim heralde
demek ıstedıgım şu ki o kadar cok bağlanma tevekkul ol ALLAH ne dedıyse o olacak sonucta ınsallah ahyırlısyla gelır gıder ama sen duanı et gerısını Allaha bırak

Bana da oluyor, esime cocuklarima bi sey olcak diye. Hatta bazen kafamda bi senaryo kurup ya soyle olur da olurse diye dusunuyorum sonra da oturup agliyorum. Vesvese bu, izin vermemek lazim, izin verdikce buyur, aklindan cikarmaya calis.

Ben kendimi yer bitiririm ya. Her konuda hayatımı yaşaamıyorum artik başkaları yüzünden. Ölsem de kurtulsam diyorum ya

İllaki oluyor ama hastalık derecesine vardırmamak gerekir arkadaşım .
Her an herşey olabilir hayatta duanızı edin Allaha emanet edin içiniz rahat etsin :)

Benim eşim polis ben hep o korkuyla yaşıyorum

bu benim genel halim, eşime görev çıkınca stresten fenalıklar basıyo. eşim eve gelince geçiyo gidince yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…