- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
tabiki oluyor olmaz mıda nefes alınmayacak kadar korkmayin panik atak olursunuz içinizi ferah tutun.allah göstermisin olucağı varsa sizin yanınızda olur.Kızlar su an da var mesela icimde kotu bi his. Resmen nefes alamıyor gibiyim. Bi zaman ayarlayıp sevgilim ile görüşeceğiz uzakdan gelecek. Korkuyorum yolda bisey olursa ya yanımda bisey olursa diye. Sizinde esiniz nisanliniz falan yoldan gelirken içiniz de sıkıntı oluyor mu ? Ya bisey olursa diye. Olanlar nasıl atlatıyor bunu? Kaç gündür böyleyim ya
Allah geçinden versin. Nice mutlu senelere inşallah. SevdiklerimizleAnnem kanser tedavisi gordu babam ileri derecede seker hastasi dogal olarak bu dusunceler aklima geliyor tabi ki. Bunu size soylemek ne kadar dogru ama ölüm cok yakin. Dua edin gonlunuzu ferah tutun
Nasıl oluyor o nasıl bakabilirimÇok uzun yola gönderdim, çok uzun yoldan bekledim.
Sağlık yolculuğunu tamamlaması için dua ettik, Allah'a emanet dedik. Ve ben bekledim. O "vardım" desin diye. İçim sıkılırsa dua ediyorduk birlikte.
Yolculuk otobüsle ise, bazı otobüs firmalarının "yolcum nerede" gibi bir şeyleri var. Ben arada bir ona bakıyorum.
Nasıl oluyor o nasıl bakabilirim
Anladım tesekkur ederim çok saol.Otobüs firmasının ismini ve yolcum nerede diye google a yazın. Varsa çıkar. Ya da firmanın sitesinden bakın.
Mesela kamil koç'un var.
Kızlar su an da var mesela icimde kotu bi his. Resmen nefes alamıyor gibiyim. Bi zaman ayarlayıp sevgilim ile görüşeceğiz uzakdan gelecek. Korkuyorum yolda bisey olursa ya yanımda bisey olursa diye. Sizinde esiniz nisanliniz falan yoldan gelirken içiniz de sıkıntı oluyor mu ? Ya bisey olursa diye. Olanlar nasıl atlatıyor bunu? Kaç gündür böyleyim ya
bu benim genel halim, eşime görev çıkınca stresten fenalıklar basıyo. eşim eve gelince geçiyo gidince yine aynı.Kızlar su an da var mesela icimde kotu bi his. Resmen nefes alamıyor gibiyim. Bi zaman ayarlayıp sevgilim ile görüşeceğiz uzakdan gelecek. Korkuyorum yolda bisey olursa ya yanımda bisey olursa diye. Sizinde esiniz nisanliniz falan yoldan gelirken içiniz de sıkıntı oluyor mu ? Ya bisey olursa diye. Olanlar nasıl atlatıyor bunu? Kaç gündür böyleyim ya
Benim ki simdilik daha farklı. Yanımda da olacak diye korkuyorumbu benim genel halim, eşime görev çıkınca stresten fenalıklar basıyo. eşim eve gelince geçiyo gidince yine aynı.
Allah yardımcınız olsun yaBenim eşim polis ben hep o korkuyla yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?