Sevdiğinizi nasıl unuttunuz?

zorla ayrılmak zorunda kaldım diyelim gitti başka biriyle evlendi ne hali varsa görsün derdim sonunda ölüm yoksa seven adam bunu yapmaz. başka biri ile evlenemez.

zorla ayrılmak zorunda kaldım diyelim gitti başka biriyle evlendi ne hali varsa görsün derdim sonunda ölüm yoksa seven adam bunu yapmaz. başka biri ile evlenemez.
Ya bu kişi malesefki benden önce olan birisiymiş onu birakamadi ya herseye rağmen onu tercih etti tabi

Bundan 2 sene sonra hayatimda onem verdigim baska insanlar olacak, bu ani hatirlamayacagim diye dusundum hep. Cok cok cok problemli bir iliskim vardi 3 sene surmustu. Evlilikten dondum. Psikiyatriye gittim, ilac kullandim. Hicbirsey fayda etmedi ondan kopmam icin. Bir aksam babam kesin bir dille "bitti o p... bu eve adim atamaz" dedi. O an olsemde ailemin kabul etmeyecegini anladim. Ilaclarin vermedigi o rahatlamayi babamin o lafi verdi. Hafifledim, kabullendim, ilk is numarami degistirdim. O kitabi da doktor onermisti. Metotlar falan vardi. Gercekten beni iyi hissettirdi. Uzerinden 7 sene gecti. O evlendi, bosandi. Yeni numarama ulasti, hic vazgecmedi, hala arada evlenelim diye yoklar, hala ister. Ama oyle duygusuzum ki, artik oldurseler onu yeniden sevemem.

Hiç başkası olmadı mı? Evlenmediniz sanırıö

Hiç başkası olmadı mı
Oldu tabi, ondan sonra sevdigim baska bir iki kisi daha oldu. Ama anlasamadik ayrildik. Ben genelde dogru tercihler yapamiyorum, Allahtan nikahtan once farkediyorum, o konuda sansliyim.
Ben bazen korkuyorum biraz aslında karşıma iyi biri çıkacak hissediyorum ama arada depresif oluyorum bu akşamki gibi. Sanki düzgün insan yok veya bana denk gelmeyecek diye

Ayni dediğiniz şeyleri düşünüyorum ama yalan değilse ki yeminler etti yalan değil diye senden severek vazgeciyorum dedi işte bu kafami karistiriyor
Doğrudur olabilir belki hâlâ seviyordur.
Ama yine de başkasına evet demiş.
Nikahlanmış.
Şu saatten sonra sevgi de önemini yitirir.
Ve bu hikayede şanslı olan sizsiniz.
Çünkü bekarsınız,kimseye bağlı değilsiniz.
Hayat sizin bundan sonra.
Bir zamanlar çoook sevmiş,ayrılınca öldüm demiş ama sonra yeniden sevmiş bir kadın olarak yazdım bunları

Hiç başkası olmadı mı

Ben bazen korkuyorum biraz aslında karşıma iyi biri çıkacak hissediyorum ama arada depresif oluyorum bu akşamki gibi. Sanki düzgün insan yok veya bana denk gelmeyecek diye
Valla oyle korkuya pek kapilmiyorum ya 30 yasindayim cevremde mahalle baskisi cok. Ama biri cikacak elbet inaniyorum buna. Kotu dusunmemek lazim. Hayirlisi bulacaktir bizi de. Birde kendime soruyorum hep ya eskilerdekinden biriyle evlenseydim ne olurdu diye? Ya bosanirdim ya mutsuz devam ederdim, bu yasima kadar yasadigim hayati, gezdigim yerleri gormemis, yasamamis olurdum. O yuzden suanki hayatim daha guzel.

Yumurtam istediğim gibi pişmedi diye hıçkıra hıçkıra ağlamıştım yaklaşık 3 4 saat
Ben de bu gece biraz kötü hissettim neden bilmiyorum biraz kimsesiz gibi

unutulmaz ama anılarda kalır kesinlikle yeniden seversin ara ara aklına gelir ben bir zamanlar sunuda sevmiştim diye sonra arada facede falan ararsın ama hiç birşey hissetmezsin çünkü artık kalbin başkasına aittir

Sevdigim birini unutmam. Baskasiyla birlikte olan birine sevgim kalmaz. Adam baskasiyla veeee "evli"...
Igrenc, o kisiye sevgi besleyip, kendimi hayal edemem.

Benim yöntemim biraz daha farklı."insanlar açlıktan ölüyor senin üzüldüğün şeye bak "diye kendime kızardım. İnsanların dertleriyle çok fazla ilgilenmeye başlamıştım o ara. Mesela hastalara, aile trajedisi yaşayanlara çok fazla üzülürdüm.Benimki de dert mi diye düşünürdüm sonra.Böyle diye diye kafamdan attım onu bitti gitti.
Bir de size tavsiyem size onu hatırlatacak herşeyden uzak durmanız. Sosyal medyw bu konuda çok önemli.Takipten çıkarmak yetmez engelleyin direk. Beraber olduğunuz fotoğraflardan en kısa zamanda kurtulun, zor olacak ama bunu kendiniz için yapın.
Şimdi hiç unutmayacakmışsınız, başka kimseyi sevemeyeceksiniz gibi geliyo ama inanın bana unutmak , yeniden sevmek mümkün.

aaa çok zor olmuş sizinde yaşadiklarinjz ya ohh iy olmuş boşanmis neden bosanmis bu arada

Farkli bir bakis açısı evet şuan sevmek bana imkansiz ya sanki hepde imkansiz olacak gibi bilmiyorum yani zaten sosyal medyasi yokki olsada evli adam zaten takiplesmezdik

Ya bence şansli o kiz geliyor sevdiğim adam onunla şuan düşündükçe içim aciyor inanin .ay çok merak ettim siz ne yaşadiniz anlatirmisiniz

zor ama geçiyor
ben kötü özelliklerine odaklanmıştım
şimdi siz ayrısınız ya kör ölür ela gözlü olur hesabı her şeyi müthiş senin gözünde
halbuki bir sürü kusuru ve çekemeyeceğin yönü de vardı eminim
mesela ailesine karşı dimdik durup neden ben bu kızı alcam demedi en basiti? bu onun güçlü bir erkek olmadığını gösterir
hemen gönlü başkasına kayabilmiş
bunları düşünüp ondan soğuyabilirsiniz.

Kesinlikle cesaret bile edemediki o kadar zaten anneci bir insandiki inanin ben onla evlensem annesiyle yasamayi bile kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…