Ay maaşallah size umut oldunuz burda aci çekenlereAyriligimizin 3.ayinda ailesinin uygun buldugu biriyle evlendi.uzulmedimmi yikildim....olumu dusundum.daha neler nelér.ama hep bildimki ilaci zaman di.6 ay sonra bundan daha iyi ,1 yil sonra daha daha iyi olacagima tum gucumle inandim.ve sonra esim cikti karsima ondan 10 kat daha adamdi sevdim cok sevdim.esimle 10.yilimiz bitmek uzere bi kere keske demedim iyikim oldu hep.zaten ailesi istedigi icin baskasiyla evlenebilecek kadar karakteri zayif kisiligi oturmamis biriylede iyiki bitmis...
Sizde zamana birakin arkaniza bakmayin.
Bir gonul iki kisiyi ayni anda sevemez. Seni seviyorum demesi hikaye, sana avuntuluk birakmis. Onu sevmis hem de evlenecek kadar. Lutfen artik kendine gel, siyril su durumdan ve artik onu dusunmeyi birak. Karakteri zayif biriymis. Kurtulduguna sukret.Bi yıldır taniyormuş canm görüşmüşler ben sonradan ögrendim. akrabalarının kızı buda hoşlanmiş anlatti herseyi bende hoşlandim dedi istedim e dedi ailelerde cok istiyodu e dedi yaşim geldi evlilik için mantiğida kullandim nebileyim ki dedi birini yeniden sevicem böylede olunca onu tercih etti işte
Elbette sevemez onuda dedim onu sevdiğimi nerden çıkardın dedi sadece onla olmak zorunda ne dersen de dedi sonuć önemli sevsede sevmesede onla evlendi malesefBir gonul iki kisiyi ayni anda sevemez. Seni seviyorum demesi hikaye, sana avuntuluk birakmis. Onu sevmis hem de evlenecek kadar. Lutfen artik kendine gel, siyril su durumdan ve artik onu dusunmeyi birak. Karakteri zayif biriymis. Kurtulduguna sukret.
Çok normal zamanla gececek20 gün oldu
Onu sevmese kimse kafasına silah dayamiyordu, evlenmeyebilirdi. Vebal diye sevmeyerek evlenmek zor bir ihtimal, bazı şeyler yaşanmadiysa tabi. Bence size söyledikleri sadece vicdan azabı rahatlatmak içindi , o seçimini yapmış ...Elbette sevemez onuda dedim onu sevdiğimi nerden çıkardın dedi sadece onla olmak zorunda ne dersen de dedi sonuć önemli sevsede sevmesede onla evlendi malesef
Onun ahini alarak mutlu olamazmişOnu sevmese kimse kafasına silah dayamiyordu, evlenmeyebilirdi. Vebal diye sevmeyerek evlenmek zor bir ihtimal, bazı şeyler yaşanmadiysa tabi. Bence size söyledikleri sadece vicdan azabı rahatlatmak içindi , o seçimini yapmış ...
Aynı mantık senin ahini da alıp mutlu olamaz ? :) Senin kalbin kalp değil mi . Madem seni seviyor aldı işte bu bir vebal .Onun ahini alarak mutlu olamazmiş
Aldı tabi ne yalan söyleyim bissürü beddua ettim hemde yüzüne çıtını çikaramadi sinirle söylediğini düşünüyorum dedi hee dedim sinirleAynı mantık senin ahini da alıp mutlu olamaz ? :) Senin kalbin kalp değil mi . Madem seni seviyor aldı işte bu bir vebal .
Bak işte görüyorsun aslında ondan soğumak, unutmak için o kadar geçerli sebeplerin var ki . Hep bu sebepleri düşün bir süre sonra iyiki olmamisim onunla dersin.Aldı tabi ne yalan söyleyim bissürü beddua ettim hemde yüzüne çıtını çikaramadi sinirle söylediğini düşünüyorum dedi hee dedim sinirle
Onun ahini alarak mutlu olamazmiş
Onunla olmak zorundayim ne demek? Beraber olmuslar demek ki... alelacele evlenmesi de tuhaf.. esi hamile belki de.Elbette sevemez onuda dedim onu sevdiğimi nerden çıkardın dedi sadece onla olmak zorunda ne dersen de dedi sonuć önemli sevsede sevmesede onla evlendi malesef
Siz de bir gün yeniden biri ile birlikte olunca emin olun o şansı yakalarsınız.Ya bence şansli o kiz geliyor sevdiğim adam onunla şuandüşündükçe içim aciyor inanin .ay çok merak ettim siz ne yaşadiniz anlatirmisiniz
Benim aklima gelende buOnunla olmak zorundayim ne demek? Beraber olmuslar demek ki... alelacele evlenmesi de tuhaf.. esi hamile belki de.
Emek edip yazdığınız icin cok teşekkürle r mutlu olmanizada çok sevindim sanki benim karşıma cikmaz gibi sevecegim biri artik ciksada onlada kavusamam saniyorumSiz de bir gün yeniden biri ile birlikte olunca emin olun o şansı yakalarsınız.
Ben ne yaşadığımı pek dillendirmek istemem aslında ama.
8 sene birliktelik sonrası ayrılık.
Karar benden çıksa da,uzatmaları oynayan bir ilişkiydi.
Hiçbir hatası yoktu belki ama sonucu evlilik olmayacaktı, sorunlarımız vardı vs vs
Ayrılığı kendim istememe rağmen benim de canım epey yanmıştı.Bunu anlatamam,öyle bir acı işte..........
Ama sonra eşimle tanıştım.(2 yıl sonra)
Sevgi anlayışım tamamen değişti mesela onunla...
Sevgi mutlulukmuş.
İki kişi birbirine mutluluk veriyorsa sevgi,aşk çok daha güzelmiş.
Öyle işte..
Bakın anlattım yine de :)
O insanın benden çook seneler sonra,hatta bu yıl yeni evlenmiş olması,benden sonra sevememesi,
Ondan sürekli haberdar olmam,çünkü çok ortak çevremiz olması da cabası.
Bunlara rağmen mutluyum ben,o da olsun.
Zamanında yaşadığım acıyı da kabullendim,gençlik aşkı olarak gömdüm tarihime.
Şimdi böyle konular, böyle hikayeler gördükçe hatrıma gelir,bir iç sızısı olur geçer.
Aksini iddia edemem.
Hiiiç hatırlamıyorum diyemem.
O bendim çünkü, ben yaşadım onları, nasıl unutayım.
Unutmadım.ama canım yanmıyor.
Hatırlamıyorum çünkü gerek yok.
Oldu bitti.
Bazen elinden bişey gelmez.
Kendini yırtsan da nasip değilse elden bişey gelmez,benimkisi de o hesaptı,tamamen nasip olmamasındandı.
Yırttık kendimizi ama olmayacakmış.
Allah beni eşime bağışlasın,şimdi çok başka sularda yüzmekteyim.
Size de dilerim
kat kat mutlu olun,sevin sevilin inşallah.
3 ay olmadi bile canm ama çok çok güzel 3 aydine kadar süredir birlikteydiniz canım
20 gün daha çok taze
bende benzer bir acıyı yaşıyorum ama unutmaktan başka çaremiz yok
canım benim ki evlenmedi ama ailesel sorunlar vardı kısa bir tanışma süresi oldu ama çok bağlanmışım ama olmayınca olmuyor...önümüze bakmak lazım...biliyorum benim de canım yanıyor ve hiç kolay değil. ..ama nasipte değilse demek ki bir hayır var diyorum...3 ay olmadi bile canm ama çok çok güzel 3 aydiayy sendemi ayrildin odamı evlendi
Yaa evlenmediyse ümit var demektir ya tekrar bi araya gelseniz olmazmi ben herseyi yaptim imkansiz siz yapıncanım benim ki evlenmedi ama ailesel sorunlar vardı kısa bir tanışma süresi oldu ama çok bağlanmışım ama olmayınca olmuyor...önümüze bakmak lazım...biliyorum benim de canım yanıyor ve hiç kolay değil. ..ama nasipte değilse demek ki bir hayır var diyorum...
çok zor malesef bizim de düzeltemeyeceğimiz şeyler var. evlilik için aşk ve sevgi tek başına yeterli değil bence... yani ben öyle düşünüyorumYaa evlenmediyse ümit var demektir ya tekrar bi araya gelseniz olmazmi ben herseyi yaptim imkansiz siz yapın
Öyle deme ya bence düzeltilir puf sevenler ayrilmasinçok zor malesef bizim de düzeltemeyeceğimiz şeyler var. evlilik için aşk ve sevgi tek başına yeterli değil bence... yani ben öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?