Başkasıyla evlenmiş, bunlar aynı evde yasiyo, geceleri hunharca seks yapiyo ,iki gün sonra çocukta olur oohh miss sizde nasıl unutacam diye meded um . Evlenmemiş olsaydı anlarımda adam hergece allaktin movit movitBirini çok sevdiniz ayrılmak zorunda kaldınız sebep sormayın ailevi daha çok .Benim ailem değil karşı taraftan dolayi ayrılık o evlendi malesef düğünü olmasada nikah oldu her neyse olan oldu sonuçtada bu durumu kolay atlatmak için deli gibi işime verdim kendimi ama aklimdan çıkmıyor başka çarem yok biliyorum ama bi andada silemiyorum işte yeniden sevebilirmiyim inanin sanmıyorum siz nasıl atlattınız yorumlarınızı merak ediyorumsanki ona hissettiklerimi birdaha kimseye hissedemiycem gibi ben onla en önemlisi yeri geldi çocuk oldum yeri geldi arkadaş oldum her halimi çekti işte karşilikliydi elbettede çok zormus ya
Başkasıyla evlenmiş, bunlar aynı evde yasiyo, geceleri hunharca seks yapiyo ,iki gün sonra çocukta olur oohh miss sizde nasıl unutacam diye meded um . Evlenmemiş olsaydı anlarımda adam hergece allaktin movit movit
Hayatına bak gez toz boşuna üzülüyorsunuz
Bacım emin ol çoğu insan aşkından evlenmiyor çok az insan aşk sevgi nedir biliyor kadınlar daldan dala atlıyor, sen bakma o da mutlu değildir, belki başla seveceğin biri çıkar karşında .Birini çok sevdiniz ayrılmak zorunda kaldınız sebep sormayın ailevi daha çok .Benim ailem değil karşı taraftan dolayi ayrılık o evlendi malesef düğünü olmasada nikah oldu her neyse olan oldu sonuçtada bu durumu kolay atlatmak için deli gibi işime verdim kendimi ama aklimdan çıkmıyor başka çarem yok biliyorum ama bi andada silemiyorum işte yeniden sevebilirmiyim inanin sanmıyorum siz nasıl atlattınız yorumlarınızı merak ediyorumsanki ona hissettiklerimi birdaha kimseye hissedemiycem gibi ben onla en önemlisi yeri geldi çocuk oldum yeri geldi arkadaş oldum her halimi çekti işte karşilikliydi elbettede çok zormus ya
Onu sevmiyorumki dedi zaten sadece aliskanlik iste e bide erkek için başka seyler daha önemli duygusallik ön planda değilBacım emin ol çoğu insan aşkından evlenmiyor çok az insan aşk sevgi nedir biliyor kadınlar daldan dala atlıyor, sen bakma o da mutlu değildir, belki başla seveceğin biri çıkar karşında .
Çok acimasiz yazmışsınız istediğini yapsinlar evlenen elbette bunlari yapacak demesiniz bilmiyorum sanki ben ondan ayrilali 20 gün oldu evlenelidr 20 gun oldu bi anda ben robotmuyum beynimi resetleyimBaşkasıyla evlenmiş, bunlar aynı evde yasiyo, geceleri hunharca seks yapiyo ,iki gün sonra çocukta olur oohh miss sizde nasıl unutacam diye meded um . Evlenmemiş olsaydı anlarımda adam hergece allaktin movit movit
Hayatına bak gez toz boşuna üzülüyorsunuz
hangi kitaptı okuduğunuz paylaşırsanız duacı olacağımBundan 2 sene sonra hayatimda onem verdigim baska insanlar olacak, bu ani hatirlamayacagim diye dusundum hep. Cok cok cok problemli bir iliskim vardi 3 sene surmustu. Evlilikten dondum. Psikiyatriye gittim, ilac kullandim. Hicbirsey fayda etmedi ondan kopmam icin. Bir aksam babam kesin bir dille "bitti o p... bu eve adim atamaz" dedi. O an olsemde ailemin kabul etmeyecegini anladim. Ilaclarin vermedigi o rahatlamayi babamin o lafi verdi. Hafifledim, kabullendim, ilk is numarami degistirdim. O kitabi da doktor onermisti. Metotlar falan vardi. Gercekten beni iyi hissettirdi. Uzerinden 7 sene gecti. O evlendi, bosandi. Yeni numarama ulasti, hic vazgecmedi, hala arada evlenelim diye yoklar, hala ister. Ama oyle duygusuzum ki, artik oldurseler onu yeniden sevemem.
Dr. David Burns iyi hissetmek kitabi. Yorumumda yazmamisim simdi farkettim. Umarim faydasini gorursunuz. Bana psikiyatri uzmani tavsiye etmisti.hangi kitaptı okuduğunuz paylaşırsanız duacı olacağım
Yok yok bòyle değil durumlar annesi beni bilmiyorki deme cesaretinde bulunamadi sorun bu aşırı annecidir o kız varmış hayatında aile istemiş ama tabiki buda hoşlanmiş istemiş kendi açikca dedi zaten kendi aralarında bunun sözü verilmiş bunları sonra ögrendim ben taki ben onu sevince beni sevdimi peki derseniz sevdi ama yeterince sevmediğini görmüs oldum o çünkü korkağin tekiymiş hiçde öyle biri gibi değildi onu birakamam vicdanim rahat etmez dedi belki bise yasadilar sordum hayir dedi ama inandimmi hayir bi vebal gibi düşünün bu vebale giremedi ve gitti işteAnladigim kadariyla ayrildiginiz kisi annesini bahane ederek uzerindeki yuku atmak icin severek ayriliyorum klişe sozuyle sizden ayrilip akabinde hemen eski kiz arkadasiyla evlenmis. Bir de onu sevmiyorum sadece aliskanlik demis. Siz de insan sevdigine inanmak ister ya ona inanmayi tercih etmissiniz. Gercek boyle degildir aslinda. Kimse nikah masasina otururken kafasina silah dayamamistir eminim. Annesi istemedi diye sizden ayrilmak zorunda kaldi diyelim, evlenmeyebilirdi de. Ayriliktan hemen sonra evlenmesi bunun bir alt zemini oldugunu da gosterir. Yani sizinle iken o kisiyle de gorusuyordu bence. Size de kendini sutten cikma ak kasik gibi gostermek icin severek istemeden ayriliyorum kilifini kullanmis. Adam sizin gozunuzdeki kadsr masum degil aslinda. Seven de gerekirse daglari deler, sabirla bekler, annesini ikna icin ugrasir, olmuyorsa da baskasiyla da evlenmez. Kendinizi kandirmayi birakin.
Nasil unutursunuz sorusuna gelince bu size bagli. Bir sure hic unutamayacakmissiniz gibi gelir. Acinizi yasınızi tutarsiniz. Bir gun bir aydinlanma gelir, anlik bir aydinlanma ve iste o an biter hersey.
Daha cok gencsiniz. Suan yeniden sevemeyecekmissiniz gibi gelir. Seversiniz merak etmeyin.
teşekkür ederim bu kitap bende var gerçekten faydalıDr. David Burns iyi hissetmek kitabi. Yorumumda yazmamisim simdi farkettim. Umarim faydasini gorursunuz. Bana psikiyatri uzmani tavsiye etmisti.
O kizdan ayrilmadan mi sizinke flort etmeye basladi? Bu nasil nir karakter? Diyelimki onunla ayrildi sizinle cikmaya basladi, ona soz verdim diye sizden mi ayrildi? Ona verilmis sozu varsa sizinle niye gorustu? Onu birakamam vicdanim rahat etmez deyip sizi mi birakti? Sizi birakinca vicdani rahat etti ama degil mi?Yok yok bòyle değil durumlar annesi beni bilmiyorki deme cesaretinde bulunamadi sorun bu aşırı annecidir o kız varmış hayatında aile istemiş ama tabiki buda hoşlanmiş istemiş kendi açikca dedi zaten kendi aralarında bunun sözü verilmiş bunları sonra ögrendim ben taki ben onu sevince beni sevdimi peki derseniz sevdi ama yeterince sevmediğini görmüs oldum o çünkü korkağin tekiymiş hiçde öyle biri gibi değildi onu birakamam vicdanim rahat etmez dedi belki bise yasadilar sordum hayir dedi ama inandimmi hayir bi vebal gibi düşünün bu vebale giremedi ve gitti işte
O vardı eskiden varmis evet onla yasanmisliklari fazla evet vicdani bi tek onaydi bana değildiO kizdan ayrilmadan mi sizinke flort etmeye basladi? Bu nasil nir karakter? Diyelimki onunla ayrildi sizinle cikmaya basladi, ona soz verdim diye sizden mi ayrildi? Ona verilmis sozu varsa sizinle niye gorustu? Onu birakamam vicdanim rahat etmez deyip sizi mi birakti? Sizi birakinca vicdani rahat etti ama degil mi?
20 gün olduNe kadar oldu ayrılalı ? Daha yeniyse normal.
Eğer olduysa baya ve de yenemiyorsanuz Patalojik hal almıştır. Psikolojik yardım alın.
20 günde başkasıyla nikah mı kıydı20 gün oldu
Ayriligimizin 3.ayinda ailesinin uygun buldugu biriyle evlendi.uzulmedimmi yikildim....olumu dusundum.daha neler nelér.ama hep bildimki ilaci zaman di.6 ay sonra bundan daha iyi ,1 yil sonra daha daha iyi olacagima tum gucumle inandim.ve sonra esim cikti karsima ondan 10 kat daha adamdi sevdim cok sevdim.esimle 10.yilimiz bitmek uzere bi kere keske demedim iyikim oldu hep.zaten ailesi istedigi icin baskasiyla evlenebilecek kadar karakteri zayif kisiligi oturmamis biriylede iyiki bitmis...Birini çok sevdiniz ayrılmak zorunda kaldınız sebep sormayın ailevi daha çok .Benim ailem değil karşı taraftan dolayi ayrılık o evlendi malesef düğünü olmasada nikah oldu her neyse olan oldu sonuçtada bu durumu kolay atlatmak için deli gibi işime verdim kendimi ama aklimdan çıkmıyor başka çarem yok biliyorum ama bi andada silemiyorum işte yeniden sevebilirmiyim inanin sanmıyorum siz nasıl atlattınız yorumlarınızı merak ediyorumsanki ona hissettiklerimi birdaha kimseye hissedemiycem gibi ben onla en önemlisi yeri geldi çocuk oldum yeri geldi arkadaş oldum her halimi çekti işte karşilikliydi elbettede çok zormus ya
Onu tercih etmis yani. Uzulmeyin boylesi sizin icin hayirlisiymis. Sizi birakip baskasina gidebilen biri onu birakip baska birine de gidebilecek karakterde demek kiO vardı eskiden varmis evet onla yasanmisliklari fazla evet vicdani bi tek onaydi bana değildi
Bi yıldır taniyormuş canm görüşmüşler ben sonradan ögrendim. akrabalarının kızı buda hoşlanmiş anlatti herseyi bende hoşlandim dedi istedim e dedi ailelerde cok istiyodu e dedi yaşim geldi evlilik için mantiğida kullandim nebileyim ki dedi birini yeniden sevicem böylede olunca onu tercih etti işte20 günde başkasıyla nikah mı kıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?