- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
işte bunlar soğumak için yeterli sebep değil mi?Kesinlikle cesaret bile edemediki o kadar zaten anneci bir insandiki inanin ben onla evlensem annesiyle yasamayi bile kabul ettim
Sirf yani annesine düşkün oda hasta biraz diye kendim hatta teklif ettim oda zaten öyle istiyordu annesinden ayrilmamak ha bi arada olsak nasil olurduk bilmiyorumda okadar sevmistimki bunu bile severek kabul etmistimişte bunlar soğumak için yeterli sebep değil mi?
erkek dediğini eş gördüğünü korur kollar tüm dünyaya karşı hem de
eğer böyle daha yolun başında kıvırıyorsa iyiki çıkmış gitmiş
valla anneci erkekler evlenmiş boşanmış arkadaşım var bir çocuğu da var tek büyütüyor şimdi o aptal annesine hayran adam kendi çocuğunun yüzüne bakmıyor şu an
erkek tanımıma girmiyor bu tipler benim üzgünüm
senin de girmesin bence
En azından gidip aninda evlenmemis benim bu durumu kabullenmem beni yıpratıyor ne güzel şuan mutlu olmaniza çok sevindim ben hiç inanmiyorumki ben kimi ssevsem sevecek olsam sanki kader benim elimden cekip aliyor bu bir isyan değil sanki hayat benim mutsuz olmam için elinden geleni yapiyor gibi ilginc birseyArkadaşım hiç kendine dert etme. Ben de kimseyi onun gibi sevemem diye bana değer vermeyen biriyle ite kaka dört sene geçirdim. Sonra ayrıldık, o hiç etkilenmedi en başta ben kahroldum falan. Onun aklı bir sene sonra başına geldi aramaya başladı. Tabiki istemedim. Şimdi iyi ki onunla devam etmemişim iyi ki eşimle evlenmişim diyorum. Sevemem diye bir şey yok inan. Onu çok sevdiğimi sanırdım ama şimdi eşime duyduğum sevginin yanında o kum tanesi gibi kalır.
Esini aldattigi icin bosandi. Evlilik sorumlulugu yoktu. Eve girmiyordu gezip tozmaktan, orda burda surtmekten. Benim basima gelecekleri yazik ki o evlendigi kiz yasadi. Ama ona kalsa benle evlenmedigi icin boyle davraniyormus. Mantik evliligi yaptigi icim boyle olmus.aaa çok zor olmuş sizinde yaşadiklarinjz ya ohh iy olmuş boşanmis neden bosanmis bu arada
verilmiş sadaka varmisEvlenseydik aynı evde yaşayacaktık ailesiyle ben bunlarida severek kabul ettim ama olmadi işte
Evet ya seven bırakmazO tercihini yaptı
Senin için mücadele vermedi çünkü seni sevmedi .
Aaa bide şu var yıllar sonra evlendim ama çok pişmanım seni unutamadım diyen eski sevgililerde gördü bu gözler
Ama ne yapıyoruz onlara kapıyı gösteriyoruz
Adam gibi adam seven adam bırakmaz nokta.
Bence bu yorumla konu sahibini karamsarlığa istiyorsunuz. Siz böyle yaşamış olabilirsiniz ama herkes aynı hissedecek diye bişey yok. Kaldı ki siz de bana göre bu hale çok alışarak hala sevdiğinizi düşünüyorsunuz. Etrafa biraz baksanız kalbinizin çoktan boşaldığını anlayacaksınız. Allah hepimizin yardımcısı olsunUnutulmuyor sadece alisiliyor yokluguna.Yillar bile gecse ansizin birden beklemedigin zamanda beklemedigin anda aklina geliyor.4 yil oldu hala aklima geliyor hala agliyorum.
ben hunharca yürüyerek atlattim canim.taktim kulaklığı açtım spor yaparken dinlediğim motivasyon muzigini yada sezenden rakkasi saatlerce yurudum.6 saat yürüdüğümü bilirimmm.7 kilo vermiştim.ask acisi geri aldim ne yaziikiAynı şeyi yaşıyorum. Bu tarz nerdeyse tüm konuları okudum herkes zaman demiş bende öyle diyorum zamanla geçecek diye inanıyorum geçmek zorunda çünkü. Başka bi yolu varsa öğrenirseniz benimle de payşaşın çok ihtiyacım var zira
Bi yataktan çıkabilsem yürücem bende. Yatmaktan sırtım ağrıdı artık. 5 ay da toplasan 5 kere filan çıkmışımdır evdenben hunharca yürüyerek atlattim canim.taktim kulaklığı açtım spor yaparken dinlediğim motivasyon muzigini yada sezenden rakkasi saatlerce yurudum.6 saat yürüdüğümü bilirimmm.7 kilo vermiştim.ask acisi geri aldim ne yaziiki
Siz evet kurtulmuşsunuzEsini aldattigi icin bosandi. Evlilik sorumlulugu yoktu. Eve girmiyordu gezip tozmaktan, orda burda surtmekten. Benim basima gelecekleri yazik ki o evlendigi kiz yasadi. Ama ona kalsa benle evlenmedigi icin boyle davraniyormus. Mantik evliligi yaptigi icim boyle olmus.
Kesinlikle birakmaz ama o benden başka herkese vicdanli ve merhmetliydi en zoruma gidende buya yani mutsuzluktan gebersede eşine sadik olmak için asla kimseye dönüp bakmazO tercihini yaptı
Senin için mücadele vermedi çünkü seni sevmedi .
Aaa bide şu var yıllar sonra evlendim ama çok pişmanım seni unutamadım diyen eski sevgililerde gördü bu gözler
Ama ne yapıyoruz onlara kapıyı gösteriyoruz
Adam gibi adam seven adam bırakmaz nokta.
Nasıl yani unutamadim derken unutmamisken baskasini nasil sevdinizunutamadım ama başkasını sevebildim, ve baskasıyla da mutlu olabildim, sonucta hayat devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?