• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiginizin exini takinti yapmayaniniz var mi?

Tabii ki diger turlusu cekilmez. Onu benden cok sevdiğine dair sadece yaptigi fedakarliklar var ben sevgisini zaten hissediyorum beni simartmamasi asil mesele
Seni sevmemesi olarak düşünme sebebi yorulmuştur ama bi süre sonra o dediklerinden fazlasını yapar emin ol çünkü birine yapabiliyorsa özünde var demektir rahat ol.

Bence kızın ismini cismini bilmemen çok iyi. Çünkü bildiğin zaman çok daha kötü oluyor herşey yani sakın kurcalama.
Ben eski sevgilimin eski sevgilisini deli gibi takip ediyordum kızın hakkında her şeyi öğrenmiştim. Belki de ilişkimi olumsuz yönde etkiledi çünkü sürekli kafanda oluyor. Adam zaten senin yanında, seni sevmese neden birlikte olsun. Kaldı ki adam bahsetmek istemiyor. Bırak yani ne kurcalıyosun adamın aklına sokuyosun. Boşver gitsin.

Bilmemek en iyisi bence de . Yoksa merak ediyorsun bakınıyorsun. Bende sevgilimin eski sevgilisini öğrendiğimde çok merak etmiştim sürekli bir şeyler soruyordum. Acaba onunla şuraya gitmişmidir ona güzel şeyler söylemişmidir. Kıskançlık krizlerine giriyordum. Artık içim rahat sevgisine güveniyorum beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum. :63:

Bilmemek en iyisi bence de . Yoksa merak ediyorsun bakınıyorsun. Bende sevgilimin eski sevgilisini öğrendiğimde çok merak etmiştim sürekli bir şeyler soruyordum. Acaba onunla şuraya gitmişmidir ona güzel şeyler söylemişmidir. Kıskançlık krizlerine giriyordum. Artık içim rahat sevgisine güveniyorum beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum. :63:

Ben nisanlima yansitmali miyim dusuncelerimi?

İçinde kalacaksa sor öğren yoksa her zaman içinde kalıcak merak ediceksin . Ama sunuda düşün öğrendikten sonra daha çok takıntı haline gelirse napcaksın ?
Yok adini sormicam sadece o kizla cok kere gittigi bi yere gitmek istedim bana bahaneler uydurdu. Bu olayi bildigimi bilmiyo sorsam kiskaniyo durumuna mi duserim ? :/

Sayet varsa nasil basariyosunuz? Üstelik onunla evlenmek isteyip kizin ailesinin vermedigini ogreniyosunuz. Nisanlimin eski sevgilisinin ne adini biliyorum ne bi resmini gordum. Hicbir detay alamiyorum. Benle mutlu oldugunu biliyorum. Ufak seyler disinda cok sorunumuz cok. Ama onu kiskaniyorum. Ornegin o kizi cok gezdirdigini her turlu fedakarlığı yaptigini duydum arkadasindan. Beni ben israr edersem cikarir disari o da yemege. Sinemaya falan bahanesi olur hep hic simartmaz beni. Bulustugumuzda hep basbasa oluruz yaninda cok mutluyum o da mutlu bulusmak ister hep ve ilgilidir yanyanayken. Ama uzakken nedense ozlendigimi hissetmiyorum ve o kiz kadar sevmedigi gibi seyler dusunuyorum kizi hic gormedigim halde. Evlenmek istemis olmasi üzüyor beni demek ki o kadar deger verip ömrünü gecirmek istemis ona bu konuyu acinca hic anlatmiyo detay vermiyo adini da soylemiyo tartismak istemiyorum aramiz bozulur anlatirsam diyo ben sadece varsayimlarla senaryolar yaziyorum. Siz olsaniz napardiniz sevdiginizin gecmisinde evlenmek isteyecek kadar deger verdigi biri oldugunu ogrendiginizde?

bi ara takıyodum.
şimdi tırt.
benena.
benena.

canım bunu aşman için bence biraz karsındakine de iş düşüyo..seviyosa senin bu huzursuzluğunu görmezden gelmez..ama bi yandan da demişsinki bu konuda bana detay vermiyo bu çok güzel bişey oturup kız çok güzeldi çok tatlıydı diye anlatadabilirdi..bence sen unut bunu yasanmıs bitmis sana değer vermese yannda olmazdı öyle düşün

Bence anlatmaması daha iyi, benim sevgilim de bana ilk aşkından bahsetmişti. Beraber yaşadığına kadar detaylı bir şekilde anlattı. Sonrası malum çok bozuldum. Soğuk davranmaya başladım Sonunda da ayrıldık :mad:

Sen şu An nişanlısın. Olmasın tabi ama oldu ki ayrıldınız.

Ayrıldıktan sonra sen, yeniden sevme ve sevilebilme özelliğini kayıp mı etmiş oluyorsun? Seni yeniden seven kişi, daha önce birini sevip, evlenmek istedin diye sana ve kendine hayatı dar etse ne hissederdin? Nasıl çaresiz hissederdin bi düşün.

Biraz empati kur ve ne kadar saçma bi şeyi kafaya taktığını anla..

Sen şu An nişanlısın. Olmasın tabi ama oldu ki ayrıldınız.

Ayrıldıktan sonra sen, yeniden sevme ve sevilebilme özelliğini kayıp mı etmiş oluyorsun? Seni yeniden seven kişi, daha önce birini sevip, evlenmek istedin diye sana ve kendine hayatı dar etse ne hissederdin? Nasıl çaresiz hissederdin bi düşün.

Biraz empati kur ve ne kadar saçma bi şeyi kafaya taktığını anla..
Ona hayati dar etmiyorum 2 kere acmisimdir konuyu adini bile ogrenemeden kapattirdi :) beni o kiz kadar simartmayisi beni üzen

Back
X