ben bağışladım ,bana faydası yoksa baskasına umut olsun..
basıma boyle bırsey gelse ,kabul ederdım ..
ee kız ne yapıyor ,kabul edıyor mu :kedi:
Bir kitap okuyorum bi konuyu düsündüm sizlede paylasmak istedim. Kitabın adı en son yürekler ölür Canan Tan'ın.. Gercekten çok güzel bir kitap. Evli bir çift ama cok mutlular iş gezisine bi kaç hafta daha ekleyerek balaylarınıda yaptılar dönerken bir trafik kazası gecirdiler. Kız bir kaç kırıkla atlatabildi ama adam öldü. Gerçi beyin ölümü gerçekleşti kalbi hala atıyor solunum yoluyla nefes alıyor. Ama doktorlar öldü diyor ve organ bağışı teklifinde bulunuyorlar. Kız o hala yasıyor nefes alıyor parcalanmasına organlarının cıkarılmasına nasıl dayanırım diyor öldüğünü kabullenmiyor.
Bu konuda organ bağışı konusunda ne düşünüyorsunuz. Allah korusun Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.. Sevdiğiniz bir adamın.. Kalbinin baskasında atmasına,size bakan gözlerinin baskasında olmasını kaldırabilirmisiniz?
Will Smith'in 7 Yaşam filmi, bununla benzeşen bir filmdi.Hatta son sahnelerinde kız, bizim smith'in gözlerini bağışladığı adamı buluyor, sırf ona bakmış gibi hissedebilmek için..
Çok kötü bir durum, Allah başa vermesin, düşünemiyorum, düşünmek istemiyorum mafoldumben
Evet kız kabul ediyor hatta daha sonra kalbini bağışladığı adamla evleniyor. Hatta çok ilginç bazen ölen adamla kalbini alan adamın huyları aynılaşıyor mesela kızın sevgilisi zeytinden nefret edermiş bir olay yüzünden kalbi bağışlanan adam çok severmiş önceden ama sevmemeye baslamıs fln.. Kitap ama ben yinede aglayarak okudumtavsiye ederim.. Fikirlerinizi almak istedim tabiki düşünmek bile çok kötü Allah başa vermesin.
Bir kitap okuyorum bi konuyu düsündüm sizlede paylasmak istedim. Kitabın adı en son yürekler ölür Canan Tan'ın.. Gercekten çok güzel bir kitap. Evli bir çift ama cok mutlular iş gezisine bi kaç hafta daha ekleyerek balaylarınıda yaptılar dönerken bir trafik kazası gecirdiler. Kız bir kaç kırıkla atlatabildi ama adam öldü. Gerçi beyin ölümü gerçekleşti kalbi hala atıyor solunum yoluyla nefes alıyor. Ama doktorlar öldü diyor ve organ bağışı teklifinde bulunuyorlar. Kız o hala yasıyor nefes alıyor parcalanmasına organlarının cıkarılmasına nasıl dayanırım diyor öldüğünü kabullenmiyor.
Bu konuda organ bağışı konusunda ne düşünüyorsunuz. Allah korusun Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.. Sevdiğiniz bir adamın.. Kalbinin baskasında atmasına,size bakan gözlerinin baskasında olmasını kaldırabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?