Bir kitap okuyorum bi konuyu düsündüm sizlede paylasmak istedim. Kitabın adı en son yürekler ölür Canan Tan'ın.. Gercekten çok güzel bir kitap. Evli bir çift ama cok mutlular iş gezisine bi kaç hafta daha ekleyerek balaylarınıda yaptılar dönerken bir trafik kazası gecirdiler. Kız bir kaç kırıkla atlatabildi ama adam öldü. Gerçi beyin ölümü gerçekleşti kalbi hala atıyor solunum yoluyla nefes alıyor. Ama doktorlar öldü diyor ve organ bağışı teklifinde bulunuyorlar. Kız o hala yasıyor nefes alıyor parcalanmasına organlarının cıkarılmasına nasıl dayanırım diyor öldüğünü kabullenmiyor.
Bu konuda organ bağışı konusunda ne düşünüyorsunuz. Allah korusun Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.. Sevdiğiniz bir adamın.. Kalbinin baskasında atmasına,size bakan gözlerinin baskasında olmasını kaldırabilirmisiniz?
Bu konuda organ bağışı konusunda ne düşünüyorsunuz. Allah korusun Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.. Sevdiğiniz bir adamın.. Kalbinin baskasında atmasına,size bakan gözlerinin baskasında olmasını kaldırabilirmisiniz?