Yani mesajlarda sana donmesini istedigini mi yazdin?
o hayatımdan gittiğinden beri hiçbir şeye inancım kalmadı neden bilmiyorum ama her gün ağlıyorum dönse diyorum ama olmayacak gibi artık
Adam yeni birini bulmuş. Seni terk etmiş. Ama ne olur ne olmaz. Bu ilişkim yürümezse boşta kalmayayım aman diyerekten sana da bir açık kapı bırakmış gibi duruyor okuyunca. Seni istemeyen bir adamın niye o kadar üzerine gittin, niye o kadar zorladın bilmiyorum. Aşk bu işte falan gibi yorumlar da olmuş. Tabii herkesin aşk anlayışı farklı ama ben kafamda oturtamadım. Şahsen adamın biri bana seni istemiyorum derse, fizana kadar yolun var der çeker giderim. Sonra peşimde kapı süpürgesi olsa dönüp yüz vermem. Gerçi sen de hatanın farkına varmışsın. Bir de biz kadınlar şöyle tipik bir hataya düşüyoruz. Adam bizi istemediğini söylüyor ama biz kendi kafamızdan kırk tane bahane buluyoruz, "Beni seviyor ama anlatamadığı birşey var. O kadınla beraber ama sanki zorunlu olduğu için berabermiş gibi" falan falan... Her hareketinden bir anlam çıkartmaya uğraşıyoruz. Ama inanın biz bunları tamamen kafamızda yaratıyoruz. Erkekler bizim gibi dolambaçlı düşünmüyor. Resmen kendi kendimizi kandırıyoruz. Adam telefonda bile engellemiş, bir savcılıktan uzaklaştırma kararı çıkartmadığı kalmış. Kızlar kendinize güvenin, kendinize değer verin. Belki sizin onda biriniz etmeyecek bir adam için hırpalanmaktan, gözyaşı dökmekten vazgeçin. Zaten siz uğraştıkça, didindikçe, ağladıkça onlar kendilerini daha bir bulunmaz hint kumaşı sanıp havalara giriyorlar, sizler daha da değersizleşiyorsunuz gözlerinde. Etrafınızdaki ilişkilere bakın herşeyden önce. Siz kendinize saygı duyup değer vermezken, başka birinin vermesini nasıl bekleyebilirsiniz. Vallahi hem üzülüyorum hem de bir kadın olarak sinirleniyorum böyle şeyleri okudukça.
Her hareketlerinden anlam cikariyoruz evet ama kendimize uyucak sekilde sonrada kendi masalimiza kendimiz uyup uzuluyoruz..gecte olsa uyandim artik..bitti neyseki degmezmis ama yaptik bi kere ders olur artik..
zaman geçmiş. şimdi nasılsınız. herhangi bir gelişme oldumu merak ettim. bende kötü dönem geçiriyorum. sevgilim aldattı döndü gene gitti falan ama neticede simdi o kişiyle evleniyormuş.. sağlam depresyona girdim. ama tek bildiğim sey şuki hersey olacagına varıyor adam gercekten kimi severse ona gidior onu tercih edior.. ama tabiki sunu yapmakta fayda varki cool takılmak yapısmamak ezik davranmamak. bunları bende yaptım zamanında ama ne zaman olumlu adım atsam olumsuz oldu. ne zaman sesim cıkmadı agır yaptım o peşimden geldi. tavsiyemdir hiçbirsey yapmayın. illa döner ama dönmesi ne için ne kadar samimi ne kdr gercek. aslında döndügünde kabl edilmemesi gerek. cünkü gitmiş istememiş güven vermeyen biri
arada bı aklıma gelmese daha ıyı olcam tabı ama daha ıyıyım..gectı bıttı..o an ınan kendıne engel olamıyorsun hayatımda ılk defa bı erkege bu sekılde yaklastım ama olmadı pısman mıyım hayırrr bunuda yasamam gerekıyormus..degmezmıs ona ayrı konu..bende aldatma olmadı ama bastan soyledıklerı benı kendınden uzaklastırmak ıcınmıs hep..ama sanıyorum su ara bırıyle gorusuyormus kendıbılır..bence sızde unutun tazelıgı ne kadar mevzunuzun bılmıyorum ama bı zaman sonra alısıyorsunuz zaten..vardır bu ayrılıklardada bı hayır..yenılerden gelsın gelıcek hayır bosverın sızde depresyona falan sokmayın kendınızı ınanın hıc degmıyor..muzıkkk soyle en canlı hareketlılerınden mesela sıla bu vazıyetler..acın sonuna kadar sesını dınleyın dusunmeyın dans edın..bana ıyı geldı muzık ama hep hareketlı muzık dınleyın dıger turlu damara baglamak an meselesı oluyor cunkuumarım cabuk toparlarsınız kendınızı
hadiya iyi olmaniza cok sevindim. inşallah bigün bende iyi olurum. ama suanda cok kötüyüm. peki hayatınıza yeni bir askmı girdi unutturan. bilmiyorum ben zaten cokk kısmetsiz biriyim. bugune kadarda hep yanlıs kişiler karsıma cıktı. tek istedigim asık olup evlenmekti oysa. we hayatımın askı dediğim kişiden aldatıldım. onun uzuntusu we gelecek korkusuda sardı şimdi. sosyal bi ortamım falanda yok. bidaha nerden kim cıkıcakta karsılıklı asık olcazda cevrem yokki mucize .sanırım evdede kaldım
hadiya iyi olmaniza cok sevindim. inşallah bigün bende iyi olurum. ama suanda cok kötüyüm. peki hayatınıza yeni bir askmı girdi unutturan. bilmiyorum ben zaten cokk kısmetsiz biriyim. bugune kadarda hep yanlıs kişiler karsıma cıktı. tek istedigim asık olup evlenmekti oysa. we hayatımın askı dediğim kişiden aldatıldım. onun uzuntusu we gelecek korkusuda sardı şimdi. sosyal bi ortamım falanda yok. bidaha nerden kim cıkıcakta karsılıklı asık olcazda cevrem yokki mucize .sanırım evdede kaldım
offf offfsevgilim beni de terketti.. ama benimki daha sertti ne aramalarıma ne msjlarıma cvp verdi ve sadece sustu.. daha da acık kapım kalmadı.. senin yine iyi seni sevdigini belli ediyor acık bi kapı bırakıyo gelme arama diyip gitse de seni görünce dayanamıyo cvp veriyo ama o durumu anlayamadım ki yas kac bilmem ama erkekler bazen aniden kaçar gider düsünür yada olgun degilse isin ciddiye binmesinden korkar falan anlasılmaz bu erkekler.. o büyü isini bilemem ama belki o görüstgü kisiyle senin aranda bi secim yapmaya calısıyodur yada ne bileyim bence biraz daha bekle yani sen elinden geleni yapıyosun zaten o da seviyosa elbet sonunda kavusma olur
al benden de o kadar
ben de ciğeri beş para etmeyen birine saplanıp kaldım iki yıldır. insanlar ayrıldıktan sonra nasıl unutuyor? sosyal çevreyle, iş ortamıyla, etkinliklerle.. bir arkadaşım çok aşık olduğu adam onu aldattıktan sonra onu iki ayda unuttuğunu söylemişti, ki gerçekten unutmuştu. aldatıldığını öğrendikten sonra travma olmuş ama bir hafta içinde başka şehirde yaşayan bekar bir ablası varmış, onun yanına gidiyor tatile. ve her akşam ablasının iş çıkışı canlı müziğe gidiyorlar. hep göbek attım diyor. şıkır şıkır süslenip dışarı çıkıyorduk deli gibi oynadım her akşam şaka sanırsın ama terapi gibi geldi bütün mutsuzluğum eridi demişti. ve bir sürü de talibi çıkmış. ve kız daha da güzelleşmiş. sonra ne olmuş bil bakalım? adam bunu görüyor profilinden ne kadar mutlu eğleniyor vs, birden o aldatan adam köpeğe dönmüş. ve bir senedir yalvarıyor dedi dönmek için. kaç kere evinin önüne gelmiş gece yarıları.. ama kız zerre kadar istemiyor.
şimdi bu örnek extrem gibi görünebilir. ama aslında değil. biz de süreci bu şekilde doğru yaşasaydık karşı tarafın farkındalığı gelişecekti. ne o farkındalık? bu kız bensiz nasıl böyle mutlu. dolayısıyla o egosu yumurta gibi çatlayacaktı. ama işte burda sosyal çevre çok önemli. benim mesela öyle bir çevrem yoktu her akşam gideyim eğleneyim. birkaç sevdiğim arkadaşım da ya evli ya başka şehirdeydi. işim de yoktu, hala yokben öyle eşofmanla evden dershaneye dershaneden eve.. şimdi ben nerde eğleneyim. ben nasıl kafamı dağıtayım da nasıl unutayım? ve o hanzo ayrıldıktan sonra da aradı( ama dönmek için değil) ve ben her defasında onu sevdiğimi onsuz nefes alamadığımı söyledim. buyur burdan yak! şimdi allahını seversen bu adam daha pişman olur mu? döner mi? gözündeki değerim artar mı? asla.
konuyu dağıtmış gibi oldum ama aslında şunu demeye çalışıyorum. madem sosyal çevremiz şuyumuz buyumuz yok, hiç değilse kendi başımıza güçlü olmayı başaralım. ve karşı tarafa mutsuz olduğumuzu zerre kadar sezdirmeyelim. bir süre sonra o mutsuzluk da geçecek nasılsa, hiç değilse onun aklında gururlu ve özgüvenli bir imajımız kalsın. bir gün geriye dönüp hatırladığı vakit, bizi saygıyla hatırlasın, biri vardı terketmeme rağmen hala kul köle oluyodu bana diyerek değil..
bu arada misnunu, benim konuma yorum yapmıştın, ordan hatırlıyorum seni. ben kızdım sana önce okuyunca. ama sonradanki yorumunu okudum daha iyiyim demişsin o yüzden yazacağım şeyleri geri aldım. inan ki seven adama her şey vız gelir. erkek sevince adeta çamsakızı gibi oluyor, hiçbir kuvvet onu sevdiği kadından uzaklaştıramıyor. bu adam dengesiz ve ne istediğini bilmeyen biri. seni zaten mutsuz edecekti. gidişi çok hayırlı olmuş. ama şuna emin ol eğer kayıtsız durursan( lütfen bir daha arama hiçbir bahaneyle) zaten seni yoklayacak. belki yeniden deneyelim bile diyebilir.en azından o zaman gururun okşanır. tabii kesinlikle kabul etme. çünkü yine ellerini bırakacaktır. bu arada şu avatarını ne zaman görsem içime hüzün veriyor. dilerim bir gün daha neşeli bir avatarın olur
) ben aramam ama oda aramaz be canim..bitti artik donusu olmayan yollara girdik biz..sanirim biriyle gorusuyormus..aman bananee ;(bende yenisini bulurum insallahh ).sende hic uzme kendini yoluna devam et..illa bi yerlere gidip eglenmene gerek yok ac muzigi soyle dans et rahatla ben oyle yaptim iyide geldi )telden giriyorum pcyi acinca avatarimi degistiririm canim yaa istedigin o olsun )
) ben aramam ama oda aramaz be canim..bitti artik donusu olmayan yollara girdik biz..sanirim biriyle gorusuyormus..aman bananee ;(bende yenisini bulurum insallahh ).sende hic uzme kendini yoluna devam et..illa bi yerlere gidip eglenmene gerek yok ac muzigi soyle dans et rahatla ben oyle yaptim iyide geldi )telden giriyorum pcyi acinca avatarimi degistiririm canim yaa istedigin o olsun )
ne güzel bi avataronlar elele tutuşmuş iki zürafa mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?