arkadaşlar benmde bir derdim var banada destek olurmusunuz,
sizden ricam lütfen tarafsız olmanız.
ben 1.5yıl kadar önce biriyle tanıştım ilkbaşlarda temkinli davrandım herşey olumlu gidiyordu, dürüsttü, merhametliydi, vicdanlı zannetim--önem verdiğim değerlerdir--, zor günler geçirdim yanımda oldu, bende bağlandım açıkçası.
yaşım 27 buarada. aslında ruh eşimmi değildi, (ama ciddi düşünüyordum, kendisine de söyledim bunu), anlatılacak çok şey var ama çok uzatmak istemiyorum, kendisi bana sebebini hala bilmediğim ve öğrenmek için biçok şey feda edebileceğim bi şekilde, benim hassiyetlerimi bilmesine rağmen, tek gecelik kadın gibi davrandı.
ben çok üzüldüm bu duruma,üzüntüden 8 kg. verdim, 6 ay istisnasız hergece ağladım hergece, bana nasıl böyle yapar, diye.hayatımda daha önce kimse beni bu şekilde aşağılamamıştı.
kendisi için çok beddua ettim, aylar sonra, senin kızına da aynısını yaşatsınlar, sen ancak bu acıyı böyle anlayabilirsin, mezarımda benden özür dileyeceğin günü bekleyeceğim dedim.
beni aradı özürler diledi.
şimdi birçok sosyal platformda karşıma çıkıyor, kendini içki sigaraya vermiş--ikisini de kullanmıyordu--, çok zayıflamış.görmek istemediğim için engelledim onu.
ben öyle kötü biri değilim aslında vicdanım çok rahatsız beddulardan dolayı. hakettiğini düşünsem de yinede kimsenin başına kötü şey gelsin istemem.vicdanımı susturmak için ne yapmalıyım ben.