- Konu Sahibi hircinmenekse
-
Ve sonunda bitti hemde aglayarak seni seviyorum seni hep özleyecegim diyerek bu nasil bi kader
Bu nasil bi yazi bilmiyorum evet belki gercekten hayirlisi ama ben nasil dayanacagim bilmiyorum
Annesi ve yapti sonunda ayirdi bizi... Hemde delice severken
seven insanları kolay kolay kimse ayıramaz, seven insan buna izin vermez bence.
yeryüzünde bu duruma katlanıp görüşmeme konusunda iradeli davranacak bir insanoğlu daha olmadığına kalıbımı basarım !!!
Neden istemiyor peki ailesi?
Ve ne kadarlık bir ilişki?
Bir de ben varım arkadaşım,ne acıdır ki bir de ben varım.Konu sahibi arkadaşımız gibi ağlaya ağlaya,birbirimizi koklaya koklaya ayrıldık.3 ay boyu ilaçlarla uyudum.Şu anda da içimde bir alevle yaşıyorum.Adı yaşamak.Yiyorum,içiyorum,uyuyorum,işe gidiyorum,geliyorum,yiyorum,uyuyorum.Kavuşmaları mahşere bırakmak.Belki çok arabesk geliyor kulağa ama Allah kimseye yaşatmasın,birgün sonsuzlukta benim olacağı inancı ayakta tutuyor.1 yıllık braberliğimizi evlilikle tamamlamak istediğimizde beni istemeye geldiklerinde dahi,ya oğlum Nev'in kız kardeşi daha güzel bence diyip,en aşağılık çirkinliği yapan,buluştuğumuz anları bilip hastalık numaraları yapan,oğlu yanıma oturduğunda elindeki bardakları hırsından kıran, o adı anne olan zalimi Allah'a havale ediyorum.O zalim annesini ilahi adalete teslim ediyorum,ve sabırla bekliyorum...yeryüzünde bu duruma katlanıp görüşmeme konusunda iradeli davranacak bir insanoğlu daha olmadığına kalıbımı basarım !!!
Bir de ben varım arkadaşım,ne acıdır ki bir de ben varım.Konu sahibi arkadaşımız gibi ağlaya ağlaya,birbirimizi koklaya koklaya ayrıldık.3 ay boyu ilaçlarla uyudum.Şu anda da içimde bir alevle yaşıyorum.Adı yaşamak.Yiyorum,içiyorum,uyuyorum,işe gidiyorum,geliyorum,yiyorum,uyuyorum.Kavuşmaları mahşere bırakmak.Belki çok arabesk geliyor kulağa ama Allah kimseye yaşatmasın,birgün sonsuzlukta benim olacağı inancı ayakta tutuyor.1 yıllık braberliğimizi evlilikle tamamlamak istediğimizde beni istemeye geldiklerinde dahi,ya oğlum Nev'in kız kardeşi daha güzel bence diyip,en aşağılık çirkinliği yapan,buluştuğumuz anları bilip hastalık numaraları yapan,oğlu yanıma oturduğunda elindeki bardakları hırsından kıran, o adı anne olan zalimi Allah'a havale ediyorum.O zalim annesini ilahi adalete teslim ediyorum,ve sabırla bekliyorum...
Bir de ben varım arkadaşım,ne acıdır ki bir de ben varım.Konu sahibi arkadaşımız gibi ağlaya ağlaya,birbirimizi koklaya koklaya ayrıldık.3 ay boyu ilaçlarla uyudum.Şu anda da içimde bir alevle yaşıyorum.Adı yaşamak.Yiyorum,içiyorum,uyuyorum,işe gidiyorum,geliyorum,yiyorum,uyuyorum.Kavuşmaları mahşere bırakmak.Belki çok arabesk geliyor kulağa ama Allah kimseye yaşatmasın,birgün sonsuzlukta benim olacağı inancı ayakta tutuyor.1 yıllık braberliğimizi evlilikle tamamlamak istediğimizde beni istemeye geldiklerinde dahi,ya oğlum Nev'in kız kardeşi daha güzel bence diyip,en aşağılık çirkinliği yapan,buluştuğumuz anları bilip hastalık numaraları yapan,oğlu yanıma oturduğunda elindeki bardakları hırsından kıran, o adı anne olan zalimi Allah'a havale ediyorum.O zalim annesini ilahi adalete teslim ediyorum,ve sabırla bekliyorum...
Alevi o ben sunniyim 4bucuk yildir mücadele ediyoruz simdi benim ailemde karsi artik
Suan cok karisik hersey ailenin tek erkek cocugu oldugu icin cok düsüyolar evlenince mutlu olacagimiza inanmiyorlar heves zannediyolar
Canım benim...Gözlerimiz ne renk olursa olsun,gözyaşlarımız aynı renk işte...okudum yine yaram kanadı
Amin canım amin.Şükürler olsun ki ilahi adalet var.O can yangınıyla kadına -bana yâr olmayan oğlun,sana da yâr olmasın- demiştim.O gece rüyamda sevdiğim adamı bir otobüsün altında ezilirken gördüm.Hemen tövbe ettim.Aslında niyetim,bedduam canı için değildi,kıyabilir miyim ben Ona.Ama anladım ki can yangınıyla edilen ahlar,her şekilde tecelli edebiliyor.Sözüme tövbe ettim,Allah o kadını bildiği gibi yapsın dedim,sabırla bekliyorum...Allah o ANNE olacak insani bildigi gibi yapsin!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?