Seve seve ayrilik

Benim ailemde beni sevgilimdn ayırmaya çalıştı 10 gün onsuz kaldım 4 kilo verdim 1 haftada acılar içinde gece gündüz sürekli ağladım
inthar etme noktasına geldim . O kadar çok seviyordum ki o kdr çok anlatamam sana . Gerçekten sevenleri ayırmak bu kdr kolay deil olamaz . bence ayrılmak deil bu yalnızca zorunlu olarak ayrı kalmak. Ben o kdr çok zorluk çektim ki canım 4-5 ay gizli telefon kullandım düşün telefonu yalnızca lavaboya girdiğimde elime alıyordum görüşemiyorduk konuşamıyorduk . asker yolu beklemiştim geldiğinde de bunları yaşadık . ama birbirimizden hiç vazgeçmedik hala sevgiliyiz şükür hala daha uğraşıyoruz eskisi kdr zor değil ama yine de uğraşıyoruz ama bizi kimse ayıramadı ayıramaz şimdi de sevgilimin cezası var 10 ay ayrı kalacağız ama yine de ayrılmayacağız inşallah .
Severek ayrı kalmak dünyada bildiğim en büyük acılardan biri Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…