- Konu Sahibi hircinmenekse
-
Allahim ya sabir ne kadar zormus herseyi unutmak
ayrildik gitti dayanamadi artik pes ettirdiler sonunda numarasini degistirdi yapacak birsey birakmadi
"Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın." (Alıntı)
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ve sabırlı olmanı diliyorum, Allaha sığın dua et ve hayırlısını iste. Umarım hakkında neyse hayırlısı ona sana verir Rabbim....
Aylar sonra kendi konumu görmek tuhaf geldi...
gel deseydi gidecek Kadar cok sevmistim ama Tek basina cesaret bi ise yaramiyo sevmekte bi kenera ask yürek Isi ikimizde de bazi seyleri göze alamadik bitmeye mahkum ettik..
gel deseydi gidecek Kadar cok sevmistim ama Tek basina cesaret bi ise yaramiyo sevmekte bi kenera ask yürek Isi ikimizde de bazi seyleri göze alamadik bitmeye mahkum ettik..
Ne berbat bisey dimi?
Gecenler de biri de benim ondan ayrildiktan sonra, onunla ilgili gozyaslari icinde yazdigim bi yazimi begenmis
Elimde olsa sildiririm butun yorumlarimi veya begeniye kapatirim. Durup dururken biseylerin hatirlatilmasi hos olmuyor.
aci vermesi de bi yana kendime aciyorum ne Kadar saf ve masum geliyo yazdiklarim ve öfkeleniyorum Beni bu duruma getirmesine nasil izin vermisim bu nasil bi askmis kendi kendimi yemis bitirmisim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?