- Konu Sahibi hircinmenekse
-
canım benim...gözlerimiz ne renk olursa olsun,gözyaşlarımız aynı renk işte...
amin canım amin.şükürler olsun ki ilahi adalet var.o can yangınıyla kadına -bana yâr olmayan oğlun,sana da yâr olmasın- demiştim.o gece rüyamda sevdiğim adamı bir otobüsün altında ezilirken gördüm.hemen tövbe ettim.aslında niyetim,bedduam canı için değildi,kıyabilir miyim ben ona.ama anladım ki can yangınıyla edilen ahlar,her şekilde tecelli edebiliyor.sözüme tövbe ettim,allah o kadını bildiği gibi yapsın dedim,sabırla bekliyorum...
benimkide alevi bende sünniyim cok mücadele verdim 4 yıl hemde ve 4 yılın sonunda 2007de kacarak evlendim ama aileni kırmamakla en dogrusnu yapmıssın bence kısmet bu işler zorlamanın manası yok.demem o ki hiiiç canını sıkma.dünyada insanın basına hersey gelir hersey yitirilir.unutulur yada herseye sahip olunur.ama ana ve babaya sahip olmak onlrın rızasıyla bişeyler yapmak bambaskadır.
yanlış anlamayın da bende şunu anlamam, insanlar aile yapılarını bilirler.. yani benimde başıma gelse ailemin vermeyeceğini bilirim ve hayatıma bir insan almadan buna dikkat ederim..
ne bileyim böyle bir şeyi bilemiyor muydunuz...
çünkü bu gerçekten kimi aile yapılarına göre engel bir durum.
bile bile bir ilişkiyi yıllara taşıma.. 4.5 yıl vermek...
hani başka mevzu olur da geçer gider unutulur falan dersin ama böylesi değişmeyecek mevzularda neden insanlar bir umut diye bekler anlamıyorum...
lütfen beni yanlış anlamayın, sizi rencide etmek adına yazmıyorum ama yol yakınken bitseydi acınız daha hafif olacaktı..
şimdi eminim canınızdan can kopuyordur...
ne diyeyim aşk evet pek çok şeye meydan okumalı, engel tanımamalı ama bu başka bir durum...
ailenizi dinlemek sizin şu an canınızı yaksa da günün birinde doğru bir karar olduğunu anlarsınız...
hayatta ki en önemli şeylerdendir ailenin rızasıyla evlilik yapmak...
Allahım biran evvel içinizde kopan fırtınaları dindirip, feraha çıkmanızı nasip etsin...
sadece eşimin ailesiyle görüşüyoruz onlar hep destekti zaten ailemle seneler oldu görüşmem.eşimle suan büyük sıkıntılar yasıyorum ya aşılacak yada bişeyler son bulacak zamana bıraktk.kaçmak her zaman burukluk getiriyor beraberinde.yani en güzeli aile rızası.PEKI SIMDI DURUMUNUZ NE SORABILIRMIYIM ? ailelerle araniz..esinizle mutlumusunuz ?
sadece merak ettigim icin soruyorum yanlis anlamayin..kacanlar pisman olur falan diyorlar ya..
sadece eşimin ailesiyle görüşüyoruz onlar hep destekti zaten ailemle seneler oldu görüşmem.eşimle suan büyük sıkıntılar yasıyorum ya aşılacak yada bişeyler son bulacak zamana bıraktk.kaçmak her zaman burukluk getiriyor beraberinde.yani en güzeli aile rızası.
Al bitane daha gecenlerde okudum kız alevi cocuk sunniydi galiba yada öyle bişeyy
nevarrr yanii nolmuşş benim eniştemde alevii hiçbi eksiğide yok maşşallahh kaç senedir evliler ben anlamadım bile mezhebinin farklı olduğunu
yazıkk cok yazık üzülüyorum bunları duyunca
o arkadaşa verdiğim cevabı buraya da yazıcamm yeter valla artık yaaa
hem ailemde hemde arkadaş cevremde bu sekilde ilişki yaşayıp sonra evlenmiş kişiler var..
teyzem evlendiğinde ben 7 yaşındaydım
şimdi 28 eniştemin alevi olduğunu daha gecen sene öğrendim
hiç bi farklılıkta göremedim
nasıl böyle değişiceksin gibi kelimeler kullanıyolar anlamıyorum
oda bizim gibi ibadetini yapıyor
değişicik diil hatta duyduğumda sasırmıştımm
aaaa nasıl ben hiç anlamadım demiştim
rahmetli dedem de nesini anlıcaksın kızım hepimizi aynıyız demişti
Hepimiz Bir Allah ın kuluyuz demişti..
Hala sesi kulaklarımda
Bu sekilde sana baskı yapılmasıda cok çirkin ...
Canim bastan bilmiyordu ailesinin boyle bi tavir sergileyecegini sonra ailesi onu hep oyaladi fark etmedi bunu hic ben cok kez bitirmek istedim farkindaydim herseyim gururumu kirdilar herseyi soylediler ama biz dedik bir gün pes edecekler ama etmediler onlar icin hic biseyin degeri yok ben annesi icin cok büyük bi rakiptim oglunu ondan calacaktim böyle böyle sonunda bizi ayirdilar tek dilegim sevdigim mutlu olsun beni unutamaz bunu biliyorum ama mutlu olsun Allah ona öyle bi sabir versin ki yoklugumda ben Allaha havale ettim herseyi Allah biliyor ya icimden o kadar beddualar geciyor ki ama dilime getirmeye ödüm kopuyo Allah yardimcimiz olsun insallah
Canim cok yaniyo ayriligin 3 ücüncü günü ölüyorum ne olur yardim edin vazgecmek ne mümkün.... Numarasini degistirdi yazmiyo aramiyo sormuyo face den yazdim unut beni artik diyo annesine yalvardim artik sonun da bunu yaptim beni görüstürmüyorlar bittu bitti ama ben ölüyorum herkes diyo o yine döner sana ben biliyorum dönmeyecek nolur yaridm edin nasil dinecek bu sizii....;((((
bu insanlarda gercekten Allah korkusu falan yok ha !!!!! Sanki bu iliski tek tarafli yasandida simdi ona ulasmanizi engelliyorlar.
Yazik sevdiginiz insandada is yokmus.. Aci gercekler....
Allah yardimciniz olsun. Rabbim büyüktür elbet hersey yoluna girecektir. Siz kimseden yardim falan istemeyin, Rabbime siginin o size yardimci olacaktir.
Evet canim yok annesini aradim yalvardim bizi son kez. Görüstürsün diye ama nafile nuh diyo peygamber demiyo bir de bütùn ssucu benim aileme atiyo bilmiyorum Allah sabir versin bana((
yaslariniz kacti sizin?
Ikimizde 26 yasindayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?