Sevemez mi?

sevebilir neden sevemesin belki gezmiştir gezmiştir hayatını bir düzene sokmak istiyordur ama emin olmak lazım

Tabikide sever :) ama zor biraz aşk olmazsa eger gezer gezer durur :)
Ona aşık olana ise olanlar olur :)))

Yasayacagini dolu dolu yaşayıp yaşı ilerleyince olabilir. Neden olmasın. Ama kendi bu konuda büyük konuşuyorsa biri çıkar onu ters düz eder.. :)

sevebilir neden olmasin...yasayacagi herseyi yasamistir,belki zor sever ama bnce tam sever.

Benim duygularım sahici olduğu için üzüldüm.
Evet tehlikeli olabilirler bu yüzden uzak kalmayı tercih ettim.
korkulacak derken, onlar belkı de daha çabuk sever kapılır manasında söyledım :=)
sadece aradıgını bulamamıstır o tipler

Eger tarif ettigin gibi birinden hoslaniyosan uzsk dur sever tabi ama is isten gectikten sonra yasi ilerleyince artik evlenim yuva kurim der ki aldigi ahlar pesinde gelir

Karşısına çıkan her kızla eğlenmek , vakit geçirmek isteyen bir erkek bir zaman sonra birini sevemez mi ?..

O birini sevebilir de öyle birini kim sevsin?

Her kızla eğlenmek, vakit geçirmek isteyenler kimlerdir?

Ergen oğlanlar böyledir mesela, karşı cinsi, cinselliği yeni keşfediyorlardir, hepsiyle pratik yapmak isterler.

Nette kadın peşinde koşanlar da böyledir, oturduğu yerde çizgili pijamasiyla yazıştığı her kadını skor tabelasina yazar, sayısız kadınla tanışıp birlikte olduğunu, uslanmaz bir çapkın olduğunu zanneder oturma odasından çıkmamış haliyle.

Parayla kız tavlayanlar da böyledir, sadece maddiyatla kadınları etkileyebilir ama kendini etkileyici sanırlar.

Tecrübesiz kızlara kendilerini bir haltmış gibi lanse edenler de vardır, masum kızlarımız da onların işe yaramaz hallerini görmezden gelirler, yucelttikce yüceltirken beş para etmez adamları.

Örnekler uzar gider ama o tiplere olgun, aklı başında adamlardan ornek verilemez çünkü aklı başına gelen adam çok kadının yok kadın olduğunu bilir.

Doğal olarak tüm hem cinslerime böyle cakma ıssız adamlardan uzak durmalarını öneririm.

Hazırda ahlaklı, doğru yolu bulmuş adamlar varken yoldan çıkmışlara umut bağlamak niye?

Zaman, sevgi, hayat o kadar israf edilesi, ya tutarsa denilesi şeyler değil, olmamalı.

korkulacak derken, onlar belkı de daha çabuk sever kapılır manasında söyledım :=)
sadece aradıgını bulamamıstır o tipler

Ya ben de kötü bir anlamda söylediniz diye anladım :)
Sanırım daha çabuk kapılıp daha çabukta vazgecerler
Ne aradıklarını umarım kendileri de biliyorlardır , zor insan böyleleri sanırım

Asik olmaya gorsun.... oldugu anda evini esyasini gerekirse cocugun yatagini bile planlamaya baslar bence.. hersey bi yere kadar bana gore.. herkes evlebip bi ailesi duzeni olsun oster

Ya ben de kötü bir anlamda söylediniz diye anladım :)
Sanırım daha çabuk kapılıp daha çabukta vazgecerler
Ne aradıklarını umarım kendileri de biliyorlardır , zor insan böyleleri sanırım
kim olursa olsun
istediğini buldugunda kaybetmemek için her seyı yapar :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…