Sevemiyorum

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
420
18
33
Merhaba arkadaşlar...

Başlıktan da anlaşıldığı üzere kimseyi tam anlamıyla sevemiyorum. (Ailem hariç) İster arkadaş olsun, ister sevgili hiçbiri hayatımda bir yere sahip olamıyor. Belki daha önceden yaşadığım hayal kırıklıklarıyla ilgili olabilir. Neyse işte insanlara pek değer veremiyorum. Benim elimde değil yapım böyle. Acaba karşıma çıkan sevgili adaylarından mı kaynaklı benden mi kaynaklı diye düşünüyorum ama hepsinde bu sorunla karşılaştım. Diyelim ki biri hayatıma girdi o insana hediye almayı bile unutuyorum. Alarm kurmasam özel günlerini de unutuyorum. Arkadaşlar için de durum böyle,yakın arkadaşım yok. Bencilliğimden kurtulamıyorum. Bu tip durumlar yaşayan var mı? Yoksa psikiyatriye gitmem mi gerekiyor? Bilen varsa bu durumun adını söyleyebilir mi?

Güven problemi olabilir. İnsanları sevmeden önce güvenmeyi dene sevgi gelecektir peşinden

Ben de böyleyim. Eskiden değildim zamanla böyle oldum. Şikayetim yok ama.

Bireycilik akımına gönül vermiş bir insanım, kafam da rahat.

Ben de böyleyim. Eskiden değildim zamanla böyle oldum. Şikayetim yok ama.

Bireycilik akımına gönül vermiş bir insanım, kafam da rahat.

Terkedildiğimde zırıl zırıl ağlamıyorum aslında bu iyi yanı.Hatta kasmadığım için terkedilmiyorum. Tek sorun değer veremiyorum.

Evet güven de yok. Kimseye güvenmiyorum deniyorum o da olmuyor. Belki zamanla olur.
Zamanla güvenmeye başladıkça seveceksindir de bence bu bir sorun değil. Güvenmeye başla sevgi gelecektir. Önce güven baktım güvenim kırılıyor o Zaman gerekeni yaparsın. Ama güven. Güvenin verdiği mutluluk çok ayrı

Güven varsa hayal kırıklığına uğrama ihtimali var ama

Borderline hastalığın olabilir bak.Bir başka olasılık ikizler burcu olabilirsin bir sevip bir sevmeme nefret etme sonra tekrar sevme döngüsü olabilir falan filan.

Borderline hastalığın olabilir bak.Bir başka olasılık ikizler burcu olabilirsin bir sevip bir sevmeme nefret etme sonra tekrar sevme döngüsü olabilir falan filan.
Borderline hastalığını araştıracağım. Aslan burcuyum. Ayrıldığım hiçbir insanı tekrar sevmedim. Beni çok sevmiş olsa bile olmuyor. Çok sevdim diye isim koyduğum insanları unutma sürem maksimum bir hafta.

Hmm borderline psikolojik rahatsızlık. Bakın bakalım belki benziyorsunuzdur. Herkesi sevmeye de gerek yok kendini sev yeter hehe.

Aynen bende de var kimseye güvenemiyorum. Özel günmüş, doğum günüymüş hiç takip etmiyorum. Yakın arkadaşlarımın ikisi evli, biri başka şehirde ve nişanlı. İş arkadaşlarımla dışarıda görüşsek de samimi olamıyorum arada mesafe var. O hastalık bende de var sanırım :)

Peki güvensiz ve sevgisiz ne kadar daha yaşayacaksın? Hayat bu güveneceksin kırılacaksın kıracaksın tekrar ayağa kalkıp devam edeceksin.

Güvensiz, sevgisiz ve vicdansızım sanırım. Hayatım giren insanlara da zarar veriyorum. Normal olmadığımı biliyorum ama nasıl normal olurum bunu bilmiyorum

Güvensiz, sevgisiz ve vicdansızım sanırım. Hayatım giren insanlara da zarar veriyorum. Normal olmadığımı biliyorum ama nasıl normal olurum bunu bilmiyorum
Mesela yardım alabilirsin. Hastalık değil yanlış anlama sadece kendini hasta hissedenler gitmezler psikoloğa. Bazen fikir almak bazen içimi boşaltmak için gidersin. Bence denemelisin en azla bir saat kaybın olur. Belki de hayatın değişir ne malum. İnsan 50 yaşında da olsa neler öğreniyor başkalarından.

Aslında gittim ama bir şeyim yokmuş öyle dedi. Sonra bir daha gitmedim. Belki de başından atmak istedi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…