- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Güven problemi olabilir. İnsanları sevmeden önce güvenmeyi dene sevgi gelecektir peşinden
Ben de böyleyim. Eskiden değildim zamanla böyle oldum. Şikayetim yok ama.
Bireycilik akımına gönül vermiş bir insanım, kafam da rahat.
Zamanla güvenmeye başladıkça seveceksindir de bence bu bir sorun değil. Güvenmeye başla sevgi gelecektir. Önce güven baktım güvenim kırılıyor o Zaman gerekeni yaparsın. Ama güven. Güvenin verdiği mutluluk çok ayrıEvet güven de yok. Kimseye güvenmiyorum deniyorum o da olmuyor. Belki zamanla olur.
Zamanla güvenmeye başladıkça seveceksindir de bence bu bir sorun değil. Güvenmeye başla sevgi gelecektir. Önce güven baktım güvenim kırılıyor o Zaman gerekeni yaparsın. Ama güven. Güvenin verdiği mutluluk çok ayrı
Borderline hastalığını araştıracağım. Aslan burcuyum. Ayrıldığım hiçbir insanı tekrar sevmedim. Beni çok sevmiş olsa bile olmuyor. Çok sevdim diye isim koyduğum insanları unutma sürem maksimum bir hafta.Borderline hastalığın olabilir bak.Bir başka olasılık ikizler burcu olabilirsin bir sevip bir sevmeme nefret etme sonra tekrar sevme döngüsü olabilir falan filan.
ne güzel bir özelliğiniz var ......devir öyle bir devir zaten değer vermek pek işe yaramıyo
Hmm borderline psikolojik rahatsızlık. Bakın bakalım belki benziyorsunuzdur. Herkesi sevmeye de gerek yok kendini sev yeter hehe.Borderline hastalığını araştıracağım. Aslan burcuyum. Ayrıldığım hiçbir insanı tekrar sevmedim. Beni çok sevmiş olsa bile olmuyor. Çok sevdim diye isim koyduğum insanları unutma sürem maksimum bir hafta.
Hmm borderline psikolojik rahatsızlık. Bakın bakalım belki benziyorsunuzdur. Herkesi sevmeye de gerek yok kendini sev yeter hehe.
Hmm borderline psikolojik rahatsızlık. Bakın bakalım belki benziyorsunuzdur. Herkesi sevmeye de gerek yok kendini sev yeter hehe.
Güven varsa hayal kırıklığına uğrama ihtimali var ama
Peki güvensiz ve sevgisiz ne kadar daha yaşayacaksın? Hayat bu güveneceksin kırılacaksın kıracaksın tekrar ayağa kalkıp devam edeceksin.
Güvensiz, sevgisiz ve vicdansızım sanırım. Hayatım giren insanlara da zarar veriyorum. Normal olmadığımı biliyorum ama nasıl normal olurum bunu bilmiyorum
Mesela yardım alabilirsin. Hastalık değil yanlış anlama sadece kendini hasta hissedenler gitmezler psikoloğa. Bazen fikir almak bazen içimi boşaltmak için gidersin. Bence denemelisin en azla bir saat kaybın olur. Belki de hayatın değişir ne malum. İnsan 50 yaşında da olsa neler öğreniyor başkalarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?